inVad3rrr Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Może, bo Ferguson daje drużynie najmniej. Mniej niż Dakari Johnson, Singler, Collison i Huestis. Nie wiem skąd ta myśl że taki Singler daje więcej od Fergusona, gdy ten pierwszy zagrał całe 2 minuty w tym sezonie a resztę czasu przesiedział na szczęście w garniturze. Nick to spoiwo szatni i tak już pozostanie, wszedł dotychczas 3 razy i zagrał całe zawrotne 13 minut. Johnson zagrał w 11 meczach , w każdym średnio 6,5 minuty, statystyki dosyć biedne. Zaś dający OKC najmniej Ferguson w np takim per36 nie wygląda dużo gorzej od Robersona więc jestem zdania że przesadziłeś i warto dawać mu więcej czasu gry,byle bym oglądał mniej wirtuozerii w grze na atakowanej połowie przez Andre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 @rw30 Czyli nie jestem sam w twierdzeniu że czas Donovana się kończy? nie wiem, wiesz, nie orientuje sie na tyle, nie sledze OKC i w ogole. Jedyne z czego pamietam Donovana to PO 2016, a tam spisywali sie wybornie. W 2017 chocby nie wiem co zrobil, i tak nie przeszli by 1st RD, wiec nie ma nad czym plakac. Tak czy inaczej, w sytuacji takiej jak OKC [czytaj: druzyna aspirujaca do gry o najwyzsze cele] trzeba sie dobrze zastanowic zanim sie coacha wyrzuci, i pomyslec kim sie go zastapi, bo przy takim natloku alpha dogow, trudno uwierzyc by jakis asystent albo inny rookie coach ogarnal to lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiecie ile Westbrook postawił w tym sezonie zasłon dla Melo? a no odpowiedź jest prosta - zero. Nawet biorąc pod uwagę to, że Donovan jest przeciętnym coachem to ten atak nie może chodzić inaczej, jeśli ofensywa polega na tym że Westbrook forsuję rzuty a jeśli poda piłkę to stoi z rękoma na kolanach i czeka aż mu oddadzą. Strasznie zawodzi "MVP" ale najwyraźniej gość nie jest stworzony do wygrywania tylko do nabijania statystyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety_76 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Nie znam się na koszykówce ale chyba stawianie zasłon przez point guarda nawet jeśli jest atletyczny jak RW to raczej kiepski pomysł. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Swiety_76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Curry i Warriors uważają inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Curry i Warriors uważają inaczej. tylko komu zasłony stawia Curry a komu RW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 dokładnie, on właśnie tak myśli "skoro nie mam takich partnerów jak stephen curry to nie będę im stawiał zasłon" co ciekawe, jak miał tego samego partnera co teraz ma stephen curry, to też myślał tak samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 tylko komu zasłony stawia Curry a komu RW No tak wieczny temat: pomagierzy Westbrooka. Westbrook gra nieefektywny basket w tym sezonie. Postawienie screen-a na pewno by zaszkodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No tak wieczny temat: pomagierzy Westbrooka. Westbrook gra nieefektywny basket w tym sezonie. Postawienie screen-a na pewno by zaszkodziło. Na pewno wiele bardziej niż stanie z tyłu z rękami na kolanach (kiedy przypadkiem jest offball) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Westbrook to najlepiej sprawdza się, kiedy na boisku jest ogromny bałagan i szybkie tempo. Dzisiaj OKC w III kwarcie biegali, jak szaleni, a Westbrook ciągle włączał turbo i napędzał akcję. Wtedy Oklahoma zaliczyła najlepszy fragment w meczu i odrobiła straty. Oczywiście jednak potem zwolnili i znowu grali te monotonne akcje, gdzie przeciwnicy wszyscy doskonale wiedzą, co będzie grane. Dzisiaj Oklahoma miała furę szczęścia, że ten mecz wygrała (dwa pudła z wolnych Greena na koniec meczu w regulaminowym czasie). Szkoda, że OKC wygrało, bo tak może trener poleciałby lub zaczęliby już tankowanie po dobry pick w drafcie, bo ciągle grają wielkie gówno i nie da się tego oglądać. Akcja meczu to zamyślony na ławce rezerwowych Raymond Felton śpiewający utwór Three Six Mafia - It's A Fight, który został puszczony na hali Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Sprawa jest prosta: OKC czyha na 8-7 miejsce, bo chce na dzień dobry wywalić GSW z wyścigu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Akcja meczu to zamyślony na ławce rezerwowych Raymond Felton śpiewający utwór Three Six Mafia - It's A Fight, który został puszczony na hali Zamyślony? Felton miał wtedy raczej minę nieskażoną myśleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zamyślony? Felton miał wtedy raczej minę nieskażoną myśleniem. Ktoś ma linka do sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) W Oklahomie pachnie tragedią sezonu... Nie wiem, może Westbrookowi nikt nie wytłumaczył, że play-offów nie dostaje się z automatu? Edytowane 12 Grudnia 2017 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 W Oklahomie pachnie tragedią sezonu... Nie wiem, może Westbrookowi nikt nie wytłumaczył, że play-offów nie dostaje się z automatu? Niedawno w sieci oraz tu na forum spotkalem sie z opinia ze thunder graja 4 na 5 w ataku z robersonem. Mam wrazenie ze bez niego graja 4 na 5 w obronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nie ma k**** bata. Albo pozbędą się Robersona, albo wciąż atak będzie kulał. Z Robersonem w obronie i tak dostaliśmy w dupę np. z Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jervwis Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nie ma k**** bata. Albo pozbędą się Robersona, albo wciąż atak będzie kulał. Z Robersonem w obronie i tak dostaliśmy w dupę np. z Mavs.Widzę, że mentalność fanów okc taka sama jak u lidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Brett Dawson @BDawsonWritesObserwujObserwuj @BDawsonWrites Więcej Carmelo Anthony left the locker room early and did not meet with reporters. ¯\_(ツ)_/¯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Przecież sezon temu Roberson też grał. Teraz doszli Melo i PG i atak zaczął kuleć przez Robersona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Niedawno w sieci oraz tu na forum spotkalem sie z opinia ze thunder graja 4 na 5 w ataku z robersonem. Mam wrazenie ze bez niego graja 4 na 5 w obronie... Mi osobiście bardzo ciężko ogląda się w tym sezonie OKC. Westbrook i spółka nie wyglądają na zawodników jednego teamu, brakuje mi tam poczucia, że jeden pójdzie za drugiego w ogień, agresji, pomocy w obronie. Projekt wielkiego trio w Oklahomie na razie pachnie niewypałem. Nie będzie łatwo o awans do play-offów. Cousins z Davisem nie odpuszczą, wyprzedzić Jazz też nie będzie łatwo. Może skończyć się to brakiem play-offów, zwolnieniem Donovana i ucieczką PG13 do Lakersów. Taki czarny scenariusz rozrysowałem dla fanów OKC, sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi