MJ1 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 To chyba z draftem niezwiązane tylko o FA Ja celowałem w Thomasa, ale Tecu tuż przede mną go zwinął :/ ale Bates-Diop to też fajny kandydat, dobra opcja dla mnie NBA ready zawodnik i zapowiada się na fajnego PF 1.runda udana - Ayton i Bates-Diop to solidne opcje i obaj byli na mojej liście życzeń, choć obaj z #2 na dane miejsce teraz czekam do #35 - zobaczymy, kto ostanie się z moich wielu kandydatów na sleeperów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 MJ1 propsy za pick. Liczylem ze Diop osunie sie bardziej w drafcie ale jednak inni tez go sobie upatrzyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Za to ty miałbyś chyba szansę zamieszać Ja tam raczej nie będę wchodził w te najgrubsze ryby, część osób pewnie stwierdzi że Milwaukee to za mały market (chociaż oczywiście w dzisiejszych czasach moim zdaniem nie ma to znaczenia i nie zgadzam się z tym, poza tym w naszej grze imo też nie powinnyśmy przykładać do tego wagi) Edytowane 14 Czerwca 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Powinna byc opcja wydania zarobionej kasy na nowa sale treningowa czy ogolnie powiekszenie marketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Kogo Tecu chce okraść w dealu, wie ktoś ?Mamy chyba inne podejście do dealów i negocjacji skoro tak o tym myślisz.Potrzebuję jeszcze chwilę nad zastanowienie się co do kierunku wyboru. Niski czy wysoki Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Wtf, monitorowane sa te wiadomosci prywatne czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 A kto jest naszym Wojnarowskim? Puściłbym mu parę info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 To jest mało wiarygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Hmm, Tecu czasem ze swoimi tekstami świadomie bądź nie się wywyższasz na wzór dumnego XIX wiecznego Angola z kryminałów A.Christie ;-) Po prostu zastanawiam się kto oprócz Hawks tak poluje #20 pick O doczytałem to niski czy wysoki... Czyżby tu się szykował pick największej zagadki draftu ? Anglik by raczej olał teksty o złodzieju a ja się bulwersuję Poza tym obnizasz moją pozycję negocjacyjną, choć chyba tych Twoich tekstów nikt nie traktuje poważnie, ale w razie czego protestuje Przypomnieć spuszczenie dwóch beznadziejnych kontraktów za parę 2nd? High risk, high reward? Nie jest to mój Bpa bo i jak może gdy nikt o nim nic nie wie Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Padł jeden dobry strzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Wreszcie trochę czasu by coś napisać. Pewnie prędzej czy później będę musiał się rozstać z Bevem i WCSem. Podczas planowania draftu, musiałem brać to pod uwagę/ Khyri zwrócił moją uwagę w lutym podczas oglądania meczu Villanovy. Zamiast oglądać Bridgesa, oglądałem pojedynek Brunson - Thomas. Od tego czasu śledziłem go i mimo, że mocki nie były dla niego zbyt łaskawe i może jest to reach, ale zdecydowałem się na niego i jest to wybór, można napisać, mojego scoutingu, choć oczywiście boję się, że stado scoutów będzie miało rację a nie ja Ale ta gra to zabawa i chciałem mieć fun. Robinson to niestety inna para kaloszy. Tu scoutingu za dużego nie było, bo i nie ma tego za dużo w sieci Ten draft jest bardzo marny w wysokich po top10, zaryzykowałem i zobaczymy co z tego będzie. Pewnie i tak by nie dotrwał do 31ego picku, co byłoby dla mnie idealne. Nie jestem na 100% zadowolony z draftu, ale z pewnością podekscytowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Wreszcie trochę czasu by coś napisać. Pewnie prędzej czy później będę musiał się rozstać z Bevem i WCSem. Podczas planowania draftu, musiałem brać to pod uwagę/ Khyri zwrócił moją uwagę w lutym podczas oglądania meczu Villanovy. Zamiast oglądać Bridgesa, oglądałem pojedynek Brunson - Thomas. Od tego czasu śledziłem go i mimo, że mocki nie były dla niego zbyt łaskawe i może jest to reach, ale zdecydowałem się na niego i jest to wybór, można napisać, mojego scoutingu, choć oczywiście boję się, że stado scoutów będzie miało rację a nie ja Ale ta gra to zabawa i chciałem mieć fun. Przecież w mockach on właśnei widnieje mniej więcej na miejscu w któ®ym go wybrałeś. problem w tym, ze stawiany jest za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Thomas przez tych bardziej skrupulatnych jest krytykowany. Wiek Rzut osobowy Pick n Roll. Rozmiar który w nba w d nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Czekam na Greysona Allena w Warriors. Wyglada jakby od dziecka jezdzil na wakacje do Hamptons, a z Draymondem scigaliby sie w dirty plays. Perfect fit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Przecież w mockach on właśnei widnieje mniej więcej na miejscu w któ®ym go wybrałeś. problem w tym, ze stawiany jest za wysoko. Pokaż mi 5 mocków w których jest 20ty lub wyżej. Tam gdzie ja zaglądałem to w większości przypadków było to late 1st (24-30) albo nawet 2nd. A o tym czy był stawiany za wysoko, dowiemy się najwcześniej za rok. Także spokojnie. Ty masz swój scouting ja mam swój i mam z tego fun A skoro Okogie jest taki super, to sprzedawaj wszystko, kupuj pick i go draftuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 W ciągu 20-30 minut ogłoszę swój wybór, więc jakby ktoś na ostatnią chwilę chciał rzucić coś "wow" jak na 22 pick to jeszcze ostatnia chwila jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ignazz, wybierzesz dzisiaj? Bo nie wiem czy siedzieć dalej przy lapku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Przecież najpiękniejsze mieć swój pomysł na draft. Pickowanie z mocku jest nuuuuuudneeeee x) Ot raz się trafi, raz się wtopi, ale frajda taka jaka powinna być z tej gry. Przecież jak Huerter wypali to będę chodził napuszony jak paw. Z kolei jak nie wypali, to trochę się na fałszerstwie rudowłosych powyżywam Dokładnie każdy z nas pod innym kątem robił skauting i ma inną listę BPA teraz jestem ciekawy jak się potoczy late 1st, w zasadzie od połowy 1.rundy zaczęła się zabawa pełną parą i wszystko się może zdarzyć Draft jest ciekawą częścią i rozszerza nam obowiązki menagera NBA do skauta, ale to nawet lepiej w zeszłym roku nie za bardzo wiedziałem, o co chodzi i oddawałem picki z 1st, a teraz się mocno przyglądam już przyszłorocznej klasie i nawet to interesujące dziś dojdziemy do #28? według mnie jest szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ja dwa mogę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi