BigManFan Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 No ja mam wywalone na Iguodale, chyba ze weźmie jednoroczny kontrakt - a nie weźmie - zbyteczny jest dla Sixers na dłuższej umowie, to czy będzie mu się chciało, czy nie, czy będzie grac dobrze, czy nie - to juz kwestia wtórna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Bo AI mimo wszystko może chcieć zostać w Golden za mniejsze pieniądze no ale to nadal nie oznacza, ze jakiejs oferty nie mozna polozyc na stole. sute 2+1 czy cos, przeciez to moze byc kontrakt ktory nie zlamie flexibility typu 4 chronione. GSW tez mu przeciez nie da 40/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 The Sixers' 14,000 season tickets sold for the 2017-18 season are a franchise record and currently the most sold in the NBA.Beat Writer no jak widac fani sa nakreceni #trusttheprocess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Co do draftu: Fultz! Bardzo bardzo podoba mi się wybór Boldena, dla mnie to potencjalny steal, jeżeli wzmocni się fizycznie to ma właściwie wszystko czego chcesz od startera na 4, szczerze myślałem, że pójdzie w pierwszej rundzie. Gdyby koleś był Serbem - a nie uciekł z college'u po roku - ze swoim rzutem i atletyzmem dostałby dużo więcej hype'u, naprawdę dziwię się, pomimo wszystkich znaków zapytania, że koleś z jego sizem, atletyzmem i rzutem nie poszedł w pierwszej rundzie. Do wyboru Pasecniksa mam ambiwalentny stosunek, koleś ma duży potencjał, ale nie jest najmłodszy, i jest bardzo surowy. Z tego co kojarzę ten pick dla Magic jest top20 protected, więc bez ryzyka, ale brałbym kogoś innego. Reszty nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 http://hinkie.theringer.com/ Retro gierka z Hinkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 http://hinkie.theringer.com/ Retro gierka z Hinkie. Ta gierka rozpierdala. Najlepszy motyw z czołgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ciekaw jestem, jak do tego draftu będziemy podchodzić za 2-3 sezonu, czy za 5 lat, ale dzisiaj jestem mega happy z powodu Fultza. Po raz pierwszy od dawna mieliśmy na tyle dużo szczęscia, żeby największy talent w klasie był dokładnie tym czego potrzebujemy, a do tego mieliśmy możliwość wyboru go w drafcie. Nie wiem, czy sufitem Fultza będzie Harden, czy Kyle Lowry, czy będzie zdrowy, czy rozwinie się jakbyśmy sobie tego życzyli, ale na pewno dzisiaj można się mocno cieszyć z wyboru tego chłopaka. Zawsze strasznie podnicałem się takimi ludźmi jak Durant, Klay, CP3, czy nawet Paul George - zawodnikami, których możesz postawić w dowolnej piątce na boisku i właściwie zawsze będa fitować. Dlatego, że a ataku mają trójkę i umiejętność wjechania + jak trzeba potrafią spiąć poślady w obronie. Fultz wydaje się być takim człowiekiem - potrafi grac na picknrollu, trafiać trójki, kończyć layupy w tłoku, grać z piłką i bez niej. Jest długi więc przy odpowiednich lineupach rywali może bronić od 1 do 3 jak się uprze. No właśnie - tylko bronić trzeba go jeszcze naumieć, ale wierzę, że w zdyscyplinownanym zespole, z defensywnym mindsetem + ludźmi, którzy potrafią punktować jak Joel, Sarić, czy nawet Covington będzie przykładał do defensywy dużo większą wagę. Po raz pierwszy od wielu lat mamy przede wszystkim roster, gdzie jest potencjalnie 3 ludzi, którzy potrafią zrobić coś z niczego + Sarić i Okafor z ławki. Mamy 2 topowych ballhandlerów i nawet bez zdrowego Embiida możemy patrzeć w przyszłość w miarę optymistycznie. Najbardziej cieszy mnie, że po latach głowienia się jak ukręcić z gówna bat Brett Brown w końcu będzie miał inny ból głowy - jak ułożyć lineupy i grę mając w zespole 2 quality ballhandlerów. Playoffy będą zależały głownie od zdrowia Biida - jeśli zagra 50-60 spotkań, to jest to bardzo realny cel. Zobaczymy jak wygląda rzut Simmonsa i jego progress - teoretycznie jest starszy, ma za sobą rok treningów w NBA teamie, powinien wyglądać dużo lepiej niż Fultz, ale to właśnie skillset Markelle'a powoduje, że wg mnie powinien mieć większą łatwość, żeby w lidze się zadomowić. Co do draftu - również cieszy mnie Bolden - Richaun Holems 2.0, co do tego wysokiego Andrzeja - hmm... miałem nadzieję, na jakiegoś gracza z pozycji 1/2, skoro nie było z tym nr człowieka, który moglby pomóc na już... może trzeba było sobie tamtem pick OKC zostawić? Ani koleś jakis mega mlody, ani walący juz dobre numery w europie... Hmm... letko dziwnie tutaj, ja chciałbym Franka Jacksona, ale pozyjemy - zobacyzmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Po pierwsze, Bolden zostanie w Serbii prawdopodobnie, więc wychodzi na to, że Sixers mają 2 (?) miejsca w rosterze jeżeli uda się sprowadzić Korkmaza. Wszystko wskazuje na to, że nikogo nie przepłacą (raczej wysoki 1+1 czy coś w tym stylu), ale jednak wolałbym, żeby tego miejsca w rosterze było jak najmniej. Po drugie, trochę robi się ciasno, zakładając, że podpisany zostanie ktoś na obwód i może pod koszem. Long pewnie nie zostanie, kontrakt dla Baylessa był rok za długi, co mnie trochę razi. Nie mam zielonego pojęcia jak to ułoży Brown, ale skoro mówi o Simmonsie który ma bronić niekiedy trójki (defensywa Simmonsa to w ogóle będzie ciekawa sprawa) to spodziewałbym się niekiedy lineupu Simmons-Fultz-Covington-Saric-Embiid. Tyle, że Brown też mówi, że liczy, ze na starcie sezonu Embiid i Simmons będą bez restrykcji minut (Joel tez mówi, że chce grać b2b, a z Simmonsem powinno być wszystko okej), więc robi się co najmniej ciasno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 No talentu mają na miarę OKC RW, KD I SI, a do tego brak presji w tym sezonie (myślę że PO są realne, ale nikt nie będzie cisnął, bo top 4-5 ekip i tak jest/będzie poza zasięgiem, co najwyżej odpadną w 1 rundzie).<br />Kłopoty to wiek, brak doświadczenia na kluczowej pozycji rozgrywającego i zdrowie. A kontrakty to może lepiej niech nie przesadzają, bo w ciągu 2 lat 8 zawodników ma koniec umowy (w tym Ebiid, Okafor, RoCo, Holmes, TJ, Bayless) a rok później Saric z Simmonsem i wcale cap space nie wygląda tak dobrze jak na dziś liczby pokazują... Embiid zapewne dostanie ok. 25 mln, RoCo nie zostanie za mniej niż 20 (zresztą będą się bić teamy o niego, więc mogą go stracic), Okafor pewnie pójdzie w dealu, reszta to 10-15 rocznie będzie w chciała jak nic, wiec jak dziś kogoś podpiszą za 20-25 mln (Reddick?) a Embiid I Simmons będą dalej mieć problemy, to zamiast marszu w górę i bicia się o top na wschodzie za 3 lata, będzie katastrofa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Mhm, o tych brakach restrykcji minut to nie wypalił przypadkiem Colangelo? Potem go chyba ustawili do pionu bo jeżeli czegoś nie pomyliłem to Brown wyrażał się już w innym tonie, Simmons i Embiid bez limitów (minuty i b2b) to raczej bardzo optymistyczny scenariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Embiid to inna sprawa, ale czemu Simmons ma być na restrykcji minut i nie grać b2b? Poprzedni sezon stracił, ale teraz trzeba nim grać, na to czy się znowu połamie wpływu nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 76ers coach Brett Brown said it would be "very ambitious" for Joel Embiid to not have minute restrictions next season. Brown also said the same thing regarding Ben Simmons. Embiid's durability is really the only thing holding him back right now and it makes sense for the 76ers to bring him along slowly after he had surgery to repair a torn left meniscus back on March 24th. Embiid did say a while ago that he was hoping to play in all 82 games, but that wasn't realistic and it's not up to him anyways. We should have a better idea of what the restrictions are as we approach camp in September, but there's a good chance he will sit out in one game of back-to-back sets as well. https://twitter.com/mharrisCSN/status/878289978869948416 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Yep, masz rację. Jak Sixers będą zdrowi, to zrobią playoffy i mają zajebiste perspektywy, jak nie będą zdrowi - mają Fultza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dwóch głównych playmakerów to debiutanci. Ja bym był ostrożny z tymi play-offami, młode drużyny mają to do siebie, że dużo przegrywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Jak Philla się wzmocni jeszcze latem, to play-offy są realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Tylko kim się wzmocnić. Zastanawia mnie czemu w NBA nie są popularne kontrakty jednosezonowe jak w Europie. Strasznie ich mało. Tak JJ Redick z maxem na rok byłby jak znalazł. Może uderzać po Porzingisa. Sixers też mają sporo assetów. Knicks chcą się pozbyć kontraktu Noaha. A salary Sixers to duży atut. Może: Porzingis + Noah za Okafora, Stauskasa, Covingtona, Korkmaza i pick Lakers 6-30. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Z drugiej strony kto ma grać w tych playofach na wschodzie Bulls bez Butlera Indiana bez PG13 Atlanta bez Milsapa i Howarda? Jak dla mnie są 3 spoty otwarte jeden z nich pewnie zajmie Charlotte ale na 2 Phi powinna się spokojnie załapać ja obstawiam ok 41 winow i 7 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zastanawia mnie czemu w NBA nie są popularne kontrakty jednosezonowe jak w Europie. Strasznie ich mało. Dlatego, że w przypadku ciężkiej kontuzji zawodnicy nie zostają na lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Z drugiej strony kto ma grać w tych playofach na wschodzie Bulls bez Butlera Indiana bez PG13 Atlanta bez Milsapa i Howarda? Jak dla mnie są 3 spoty otwarte jeden z nich pewnie zajmie Charlotte ale na 2 Phi powinna się spokojnie załapać ja obstawiam ok 41 winow i 7 miejsce fultz rookie simmons rookie po kontuzji embiid to narazie niech mysli jak zagrac cały sezon. tu jest najwiekszy problem 76, czekanie na geniusza. geniusz jest ale czy zagra 80 meczy w choc jednym sezonie? Talent maja, ale bez przesady ze nagle składem 20-latków zrobia ponad 40 winów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Biorąc pod uwagę ubiegłoroczny roster uważam że Fultz Simmons i Embiid nawet jako gowniarze dają te kilkanaście winow więcej chyba że się wszyscy polamia ale na to wpływu nikt nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi