denixior Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Przecież regularnie gra ostatnie minuty niezależne do wyniku, więc czemu szok? Przypadkiem z Chicago, Memphis i Orlando nie siedział ostatnich minut na ławce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Przypadkiem z Chicago, Memphis i Orlando nie siedział ostatnich minut na ławce? W końcówkach nie grał :] Zwracam honor! Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Kristaps Porzingis is the first player in NBA history with at least 35 points, 10 rebounds, 5 blocks and 5 three-pointers in a single game. Wystarczyło, że jakaś dupa z Instagrama usiadła na trybunach :] Ulżyło mi trochę. Bałem się, że niedługo Porzingis razem z Hernangomezem ogłoszą, że są w związku, adoptują Franka i nakręcą spin-off "Modern Family" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Miał być Doncić, a będą finały Konferencji? Podoba mi się ten pazur, który prezentują Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knickerbocker....once Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Miał być Doncić, a będą finały Konferencji? Podoba mi się ten pazur, który prezentują Knicks. Weź sprawdź terminarz styczniowy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Weź sprawdź terminarz styczniowy...... No i? Czyli nie wierzysz, że Knicks mogą się załapać do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ian Begley @IanBegley 5 godz.5 godzin temu Ian Begley podał/a dalej ESPN New York From earlier: Frank Ntilikina and the Knicks held Lonzo Ball to two points and one assist in the 4th quarter and overtime last night; no cameras for the Ball reality show were allowed inside MSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Rozkoszny jest :] https://www.youtube.com/watch?v=zHQltFFC3Bw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 (edytowane) Co tu tak cicho? wygrana w derbach za co gratuluję, fajny mecz O'quina niesamowity jakby to był jego ostatni, dziś Carmelo wraca powodzenia Edytowane 16 Grudnia 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 No spokojnie bo to wygrana tylko z Nets. Dzisiaj już będzie ciekawiej bo będzie melo Okc zmęczone po dogrywkach to może się uda kolejne W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 No spokojnie bo to wygrana tylko z Nets. Dzisiaj już będzie ciekawiej bo będzie melo Okc zmęczone po dogrywkach to może się uda kolejne W Bez Porzingisa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 No spokojnie bo to wygrana tylko z Nets. Dzisiaj już będzie ciekawiej bo będzie melo Okc zmęczone po dogrywkach to może się uda kolejne W OK, może wiedziałeś to już wcześniej ale ja was pierwszy raz widziałem jako drużynę, a nie jakaś zbieranie leszczyński o której wiele osób tak mówiło, jak szybko zostałem odrobinę te 14 chyba punktów, nie poddali się walczyli do końca na pelnej intensywnosci, był taki moment że obie drużyny latały w tą i z powrotem, a oni to wygrali końcówka, ale to tylko mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Myślisz Przemek, że Kuzminskas wygrałby im ten mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Beasley, Jack, Lee - najlepsi. Co zabawne dwaj pierwsi balansują od jakiegoś już czasu między wylotem z ligi a pozostaniem w niej, a i tak odprawiają z kwitkiem zmęczoną Oklahomę z "wielką trójką". Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knickerbocker....once Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Home, sweet home, Melo....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Myślisz Przemek, że Kuzminskas wygrałby im ten mecz? Oczywiście :] Gdyby tylko nie zdobył 6 fauli w 10 minut :] Później coś napiszę, bo mam kaca. Edytowane 17 Grudnia 2017 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Beasley, Jack, Lee - najlepsi. Co zabawne dwaj pierwsi balansują od jakiegoś już czasu między wylotem z ligi a pozostaniem w niej, a i tak odprawiają z kwitkiem zmęczoną Oklahomę z "wielką trójką". Hehe to chyba tylko w oczach kibicow. polowa trenerow w lidze z pocalowaniem reki bierze takich grajkow [czyt. solidnych weteranow] jak jack na 2nd,3rd pg. a beasley,jako dobry shooter [46 za 2. i 34 za 3. w karierze],zawsze w tej lidze bedzie grajkiem pozadanym... Edytowane 17 Grudnia 2017 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 to chyba tylko w oczach kibicow. polowa trenerow w lidze z pocalowaniem reki bierze takich grajkow [czyt. solidnych weteranow] jak jack na 2nd,3rd pg. a beasley,jako dobry shooter [46 za 2. i 34 za 3. w karierze],zawsze w tej lidze bedzie grajkiem pozadanym.... Szczególnie to było widać przed sezonem, jak przebierali w ofertach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 beasley,jako dobry shooter [46 za 2. i 34 za 3. w karierze],zawsze w tej lidze bedzie grajkiem pozadanym... czekaj, o ktorym Beasleyu mowa? bo nie sledze rosteru Knickks na biezaco, ale pewnie to jakis inny Beasley, nie Michael "grałem w osatnich 7 sezonach w 6 różnych ekipach NBA i w dwóch w Chinach" Beasley? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 czekaj, o ktorym Beasleyu mowa? bo nie sledze rosteru Knickks na biezaco, ale pewnie to jakis inny Beasley, nie Michael "grałem w osatnich 7 sezonach w 6 różnych ekipach NBA i w dwóch w Chinach" Beasley? Przecież oglądałeś ten mecz. Mike zagrał świetnie. Dobrze wszedł w mecz dwoma trójkami i dobił ostatecznie do 30, nie zasysał piłki - jak zwykło się o nim mawiać,grał naprawdę nieźle, do tego biegał za Melo. Pisz sobie co chcesz, ale bez niego nie byłoby tego łina. Już poprzedni sezon w Bucks miał niezły. Teraz w Knicks grających cały czas o playoffs jest graczem rotacji. Mi tam się ten mecz dobrze oglądało. To Okla ma na ten moment problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi