Eld Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: głosowania naleza do obowiązków Maca, ja w tym konkursie żenady nie uczestniczę Skoro tak sobie życzysz. Dla mnie nawet lepiej. Choć z drugiej strony bez różnicy czy stracić na to łącznie 5g i 15 minut czy 5g i 20 minut... Mam nadzieję, że forma oddawania głosów i ich prostota Wam się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Skoro tak sobie życzysz. Dla mnie nawet lepiej. Choć z drugiej strony bez różnicy czy stracić na to łącznie 5g i 15 minut czy 5g i 20 minut... Mam nadzieję, że forma oddawania głosów i ich prostota Wam się spodoba. Już wyczyszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 5 minut temu, Eld napisał: Skoro tak sobie życzysz. Dla mnie nawet lepiej. Choć z drugiej strony bez różnicy czy stracić na to łącznie 5g i 15 minut czy 5g i 20 minut... Mam nadzieję, że forma oddawania głosów i ich prostota Wam się spodoba. jestem spokojny o to, ze dołożyłeś odpowiednich starań by wszystko było schludne i proste Mac powinien sobie świetnie z tym poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 @Regis @MarcusCamby @eMeS @ozzy110 @Pablo81 @kolader Dokładam Wam od siebie 2 godziny na jakikolwiek opis bo tylko Waszych brakuje. Dlaczego? Bo być może mecz oglądacie i chcecie do końca zobaczyć. Żeby inni się nie poczuli pokrzywdzeni - przez te 2h możecie jeszcze coś dodać lub edytować w swoich postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Temat historia beGM został przeniesiony do archiwum. Będzie tam promowany więc łatwo go będzie można odnaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 @Eld czy można wstępnie wypełnić głosowanie a później poprawiać? Czy od razu gotowe trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 16 minut temu, Tecu napisał: @Eld czy można wstępnie wypełnić głosowanie a później poprawiać? Czy od razu gotowe trzeba? Można do Czwartku do godziny 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 10 godzin temu, Eld napisał: Można do Czwartku do godziny 21:00. A mozna udostepnic glosy @karpik ? Potrzebuje jakiegos punktu odniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 2 godziny temu, tangiers napisał: A mozna udostepnic glosy @karpik ? Potrzebuje jakiegos punktu odniesienia. Mogą być z T1 lub z T2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 16 minut temu, Eld napisał: Mogą być z T1 lub z T2? Nie mogą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 ja nie zdaze do 21. prosze o przedluzenie do 2 w nocy, powinienem ogarnac wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @człowiek...morza tyle dni było, robimy specjalne wydarzenie live, zbiórkę charytatywną itp - trochę słabo panie, słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1 minutę temu, Szulim napisał: @człowiek...morza tyle dni było, robimy specjalne wydarzenie live, zbiórkę charytatywną itp - trochę słabo panie, słabo proza zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 9 minut temu, człowiek...morza napisał: ja nie zdaze do 21. prosze o przedluzenie do 2 w nocy, powinienem ogarnac wtedy Wyjątkowo się nie da bo chłopaki przygotowali event. Skrajny przykład myślenia o swoim czubku nosa. To jest niemile w stosunku do ludzi zaangażowanych w organizacje gry. Akurat u Ciebie się tego nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: proza zycia wymówka zawsze się znajdzie ja prowadzę dwie firmy, pracuję po 10-12h, ogarniam rodzinkę i hobbystycznie latam dronem w wolnym czasie wieczorami i montuje filmy, a jednak udało się znaleźć te parę chwil w ciągu tygodnia, aby zrobić bilanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 11 minut temu, Szulim napisał: wymówka zawsze się znajdzie ja prowadzę dwie firmy, pracuję po 10-12h, ogarniam rodzinkę i hobbystycznie latam dronem w wolnym czasie wieczorami i montuje filmy, a jednak udało się znaleźć te parę chwil w ciągu tygodnia, aby zrobić bilanse no spoko gratuluje bedziemy sie teraz licytowac kto ma ile roboty i zajec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 8 minut temu, człowiek...morza napisał: no spoko gratuluje bedziemy sie teraz licytowac kto ma ile roboty i zajec? nie chodzi mi o licytacje - mówię tylko że nie jesteś jedyny który ma "prozę życia" i w ..uj zajęć więc dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 39 minut temu, człowiek...morza napisał: ja nie zdaze do 21. prosze o przedluzenie do 2 w nocy, powinienem ogarnac wtedy k****, człowieku. Z telefonu to zrobisz i zajmie Ci to 5 minut. Jak będziesz w klopie to zdążysz to kliknąć. Nikt nie będzie przesuwał żadnego live bo Ty nie zdążysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Mnie na live nie będzie. Dopiero o 24 będę przy kompie, a to już pewnie będzie po zabawie. Ale postaram się chociaż puścić przelew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Mnie na live nie będzie. Dopiero o 24 będę przy kompie, a to już pewnie będzie po zabawie. Ale postaram się chociaż puścić przelew. Nie zdążyliśmy tego z Szulimem ogarnąć, ale może ktoś ma prosty sposób jak to nagrywać i będzie mógł puścić później na youtube to sobie odsłuchasz. Przy okazji bo w tamtym poście zapomniałem dopisać. Podziękowania dla @Szulim bo głównie on ogarniał nam live voice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi