Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie jednym, tylko kolejnym, który potwierdza regułę, że komuś stawka nie służy Po serii z Grizzlies będziemy mieli lepszy ogląd sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 45 minut temu, Alonzo napisał: Nie, nie dodałem, ale wiem, że będzie to miało wpływ na ocenę KATa choć przy regularze nie powinno i to chciałem przekazać. @ozzy110 @Lucas i chyba @cvbe wspomnieli o tym pod kątem playoffs. ja wstrzymam się z jego oceną do serii z Grizzlies, bo tu w tym meczu zadecydowały faule - 4 do połowy meczu i szybko złapane 2 ofensy w drugiej połowie - przy czym ten szósty strasznie głupi. Ja mu życzę przełamania, bo wolę underdogow w seriach, gdy nikomu nie kibicuje. KAT zagrał rewelacyjny sezon i był 3 najlepszym centrem ligi, po prostu warto to udowodnić też w PO i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 7 minut temu, Lucas napisał: Ja mu życzę przełamania, bo wolę underdogow w seriach, gdy nikomu nie kibicuje. KAT zagrał rewelacyjny sezon i był 3 najlepszym centrem ligi, po prostu warto to udowodnić też w PO i tyle. Chyba nikt u nas tak bardzo nie chce, żeby to udowodnił - jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 59 minut temu, Alonzo napisał: Chyba nikt u nas tak bardzo nie chce, żeby to udowodnił - jak ja No pewnie tak, po prostu wolałem wytłumaczyć Ci, że to nie był z mojej strony atak na Magic, a po prostu rozczarowanie występem Townsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, Lucas napisał: No pewnie tak, po prostu wolałem wytłumaczyć Ci, że to nie był z mojej strony atak na Magic, a po prostu rozczarowanie występem Townsa. Nie odebrałem żadnego z Waszych wpisów jako ataku na Magic - nic z tych rzeczy Po prostu nie wiedziałem jak się do tego meczu odnieść. Nawet wolałem, żeby przegrali z Clippers i żeby KAT się zrehabilitował przeciwko Pels, ale z drugiej strony wolę w playoffs Grizzlies niż Suns Cóż.. Niech KAT wreszcie nabiera tego doświadczenia playoffowego, żebym miał łatwiej z opisami w kolejnych sezonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @Alonzo a tak jeszcze zapytam, czemu Magic mają w begm źle gruszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 17 minut temu, Lucas napisał: @Alonzo a tak jeszcze zapytam, czemu Magic mają w begm źle gruszki? Co znaczy "źle gruszki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 23 minuty temu, Alonzo napisał: Co znaczy "źle gruszki"? Napisałeś że zły pear, a to oznacza gruszkę po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Lucas napisał: Napisałeś że zły pear, a to oznacza gruszkę po angielsku Miało być piar Dzięki - już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 10 minut temu, Alonzo napisał: Miało być piar Dzięki - już poprawiam Myślałem że żartem rzuciłeś celowo, ale się zdziwilem czemu takim PRzynajmniej masz dowód że ktoś czyta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, Lucas napisał: PRzynajmniej masz dowód że ktoś czyta;) Dlatego opis zrobiłem dużo krótszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 dziękuję Radzie za zmianę terminu, a zwłaszcza @cvbe, który w porę się zorientował, że jego nieobecność może być jednak problematyczna przy czterech głosujacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Na kogo mogą trafić Heat bez doncica w 1 rundzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Na kogo mogą trafić Heat bez doncica w 1 rundzie? z tego co się pisze, to jego powrót w czasie serii jest bardziej prawdopodobny niż się wydawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 37 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: dziękuję Radzie za zmianę terminu, a zwłaszcza @cvbe, który w porę się zorientował, że jego nieobecność może być jednak problematyczna przy czterech głosujacych Głosujących jest pięciu więc luz ZAŁATWIŁEM WAM PRZEDŁUŻENIE, NIE MA ZA CO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 18 godzin temu, fluber napisał: Na kogo mogą trafić Heat bez doncica w 1 rundzie? Na razie są w play in i bez Doncicia 2 mecze mogą ich czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 24 minuty temu, january napisał: Uaktualniłem punkty karne. Chyba można głosować;) Nie można, czekamy na karpika głosy A tak serio nie ma Elda wiec nie ma szablonu na tacy w temacie, a skopiowanie z drugiego jest za dużym wysiłkiem pewnie dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 45 minut temu, january napisał: Uaktualniłem punkty karne. Chyba można głosować;) Hańba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 32 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Nie można, czekamy na karpika głosy A tak serio nie ma Elda wiec nie ma szablonu na tacy w temacie, a skopiowanie z drugiego jest za dużym wysiłkiem pewnie dla wszystkich Raczej wszyscy czekają aż ktoś uzupełni zakładkę z kontuzjami w arkuszu Bo chyba są tylko jakieś stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 7 minut temu, cvbe napisał: Raczej wszyscy czekają aż ktoś uzupełni zakładkę z kontuzjami w arkuszu Bo chyba są tylko jakieś stare Ja zaliczylem niezle zdziwko w niedziele, ze January tego nie zrobil za wszystkich. W nastepnym sezonie mozna obdarowac tym zadaniem GMa na 1 trymestr, ktory zaliczyl najwiecej punktow karnych albo po prostu @człowiek...morza . p.s. Poole gra ostatnio swietnie. Jeszcze nie jestem w stanie stwierdzic czy sie mylilem w sprawie tradu Poole-Davis, bo bardzo cenie AD, ale jak dojde do tego wniosku to sie z tym podziele. Nie mam z tym problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi