fluber Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale z tego co u nich to będzie robione GameofZones, więc jest cel. A u nas begm pudelek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 usun to admin, bo za duzo czarnego PR wokol mnie ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zakladam zatem że doszlo do nieumyślbego nieporozumienia. Przepraszam publicznie za wybuch. Zatem, klepnięte CM? No i jak myslicie inni gmowie? Co dostalem na priv? Że klepnięte? Otóz nie:) usun to admin, bo za duzo czarnego PR wokol mnie ostatnio. I slusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 napisałbym Czarny PR i biały problem (na pg i pf) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Czyli jednak drama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Czyli jednak drama? no przecież chyba żadnej dziś nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 I slusznie to juz zostaw w takim razie innym do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) celem dalszego oczyszczania mojego imienia: najlepsze w tym wszystkim ejst to, ze pewnie oddalbym Ci scotta za ten pick. Tylko czekalem na "przyklepanie". Napisałem "pewnie" bo (ponizsze napisane na priv): bo od innego warunkowego dealu wszystko jest uzaleznione. Inaczej schodzenie ze Scotta nie ma dla mnie sensu. Edytowane 14 Grudnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale proszę tajemnicę korespondencji zachować i darować sobie cytaty i mieszanie postronnych gmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 nie, bo gosc pisze na moj temat jakies dyrdymały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 nie, bo gosc pisze na moj temat jakies dyrdymały.hahaha coraz lepiej proszę nic nie przenosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Z obrony do ataku. Zdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Polecam się trochę wyluzować, my tu gramy tylko po to żeby dobrze się bawić, a przy okazji powalczyc o zlote kalesony za wygranie beGM, a niektórzy tutaj za bardzo biorą sobie rolę GMa do serca i co chwila jakas drama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale proszę tajemnicę korespondencji zachować i darować sobie cytaty i mieszanie postronnych gmów. Drugi deal to z gsw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) wlasnie dlatego, zeby nie robic z tego niedomowien, wstawiam cytaty. i pozostawiam innym do oceny. a mi sie nie cce tracic czasu na opisywanie sytuacji półsłówkami. Edytowane 14 Grudnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 wlasnie dlatego, zeby nie robic z tego niedomowien, wstawiam cytaty. i pozostawiam innym do oceny. Szkoda ze nie wkleiles tego co napisales po tym jak zapytalem czy klepniety deal, a przed tym jak napisales o tych dodatkowych warunkach odnosnie kontuzji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale nie wiem czy od wtorku 18.12 (najwcześniejszy możliwy termin, bo pizdonsy w nocy 17-18.12 grają dopiero 28 mecz) nie wprowadzić już tych wymian, bo do 1.01 to się cała liga tu porozpierdala jak tak dalej pójdzie. Tylko nie chciałbym czytać w opisach swojego teamu "hurrdurr, ale już zrobiłem wymianę" - aka nic mnie to w temacie 1 trymestru nie obchodzi. Jeden przypadek na okienko to żadna drama. Nic się wielkiego nie dzieje. Wszyscy wiedza jak to działa. Prawie żaden pożytek z tego, a wielkie zamieszanie. To nie ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale nie wiem czy od wtorku 18.12 (najwcześniejszy możliwy termin, bo pizdonsy w nocy 17-18.12 grają dopiero 28 mecz) nie wprowadzić już tych wymian, bo do 1.01 to się cała liga tu porozpierdala jak tak dalej pójdzie. Tylko nie chciałbym czytać w opisach swojego teamu "hurrdurr, ale już zrobiłem wymianę" - aka nic mnie to w temacie 1 trymestru nie obchodzi. Tylko w przeszłości, niektórzy to mieszali. Ktoś Ci dał chyba lepszy bilans za Redicka, którego wtedy nie miałeś. To już lepiej tego komisarza wprowadzić. Ja myślę, że jako mąż zaufania jestem gotowy do tej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale to nie możecie klepnąć teraz? Pierwsza w historii beGM publiczna wymiana na oczach telewidzów. ? Miliony wstrzymanych oddechów. ? Scott. Pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ale to nie możecie klepnąć teraz? Pierwsza w historii beGM publiczna wymiana na oczach telewidzów. ? Miliony wstrzymanych oddechów. ? Ja przeciez chcialem i zaproponowalem publicznie ze klepiemy a cm na to napisal tu publicznie zeby moje pytanie usunac bo robi mu czarny PR:) wnioski z tych dyrdymalow wyciagnij sam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi