Tomek9248 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kiedy zaczynamy pisać opisy? Co najmniej dwa tygodnie trzeba na to dać, a jeszcze głosowanie w specyficznym okresie świąteczno-noworocznym. Drugi weekend grudnia to będzie chyba odpowiedni moment na start. Robisz ten power ranking, czy załamała Cię postawa Pelikanów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Teraz zrobiłem ranking centrów, ale nie zamierzam go publikować, bo zapłoną stosy Tamten ranking był na zakończenie października, więc pomyślałem że może Zachód zrobię na koniec listopada. Ale z drugiej strony zaraz potem mają być opisy i głosowanie, więc nie wiem czy to nie będzie problematyczne. Ciągle nie wiem czy głosowanie jest tajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 żeby nikt nie poczuł się zawiedziony, powiem Wam tylko, że Jokić w tym rankingu jest w top2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jokic jest na 3 miejscu, drugie miejsce to duże zaskoczenie, ale to może być spowodowane małą ilością minut, bo trochę był kontuzjowany. W każdym razie broni na poziomie godnym nagrody DPOY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Kiedy mogę Lee wytradowac? W okienku już czy dopiero w następnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 a to nie Baynes startuje na C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 to gdzie głosoujemy na tego RoCo? i żeby nie uciekło to ja Oubre tez będę mógł przedłużyć bo w lecie też konczy 3 rok, right? czyli biorę TO a potem przedłużam w październku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jokic jest na 3 miejscu, drugie miejsce to duże zaskoczenie, ale to może być spowodowane małą ilością minut, bo trochę był kontuzjowany. W każdym razie broni na poziomie godnym nagrody DPOY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Śmiejesz się Palnik, a tu chodzi o twojego Hassana. Sam jestem zaskoczony, ale mówię że względu na kontuzje ma test małej próbki. Wysoko też stoi Howard. Townsa nie ma nawet w pierwszej dziesiątce, chociaż w jednej kategorii zdobył maksa. Ale kto by się przejmował jakimiś tam rankingami Camby'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 A swoją drogą przy tworzeniu rankingu zauważyłem, że Oklahoma ma trzech centrów wysokiej klasy, bo o ile Adams to solidna firma, o tyle forma Kantera i Sabobisa musi być dla Rijo miłym zaskoczeniem. Będzie problem z rotacją odpowiednią, bo wciąż nie ma tam PFa, a każdy z Nich straci sporo na znaczeniu, podobnie jak Aminu na SF. Ach, uwielbiam tę niuanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Śmiejesz się Palnik, a tu chodzi o twojego Hassana. Sam jestem zaskoczony, ale mówię że względu na kontuzje ma test małej próbki. Wysoko też stoi Howard. Townsa nie ma nawet w pierwszej dziesiątce, chociaż w jednej kategorii zdobył maksa. Ale kto by się przejmował jakimiś tam rankingami Camby'ego Nie no, uważam, że z Hassanem ubiłem deal życia. Coś nawet nieśmiało trójki próbował ale chyba chwilowo se odpuścił. Tylko nie wiem czy Hassan mieści się w Timelinie mojej drużyny pod wzgledem umowa/wiek niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 ojprld Hassan over Jokić? jasny c*** powiedz mi jeszcze, że DMC jest pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Nie no, wiadomo że pierwszy jest król Embiid. U Engelmanna 1. Jokic 2. Cousins 3. Horford Cousins mam wrażenie jedzie na opinii z początku sezonu, gdy wydawało się, że nawet wyrwał liderowanie z rąk Davisa. Ostatnio to gra tragicznie, zawodnik z największą strat w lidze, pałowanie rzutów, a zamiast powrotów do obrony walenie w konstrukcje kosza ( co jest znajomym obrazkiem z czasów Kings ). Przypomina to powtórkę z zeszłego roku, gdy zupełnie psuł flow. Ławka Pelicans to dramat, a mimo to oni grają lepiej w ofensywie, wtedy gdy jest on na ławce. Za obronę też go ciężko chwalić, przecież Pelicans są tam w obronie ligi. Ogólnie Jokic jest cholernie mocny, coraz lepszy w defensywie co w sumie mu wróżyłem i pewnie będzie tym drugim najlepszym centrem w lidze po Embiidzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 za co Embiid jest pierwszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Za bycie potworem po obu stronach parkietu. Cholera, ten facet po za zdrowiem nie ma słabych punktów. Giannis niech się chowa, przyszłość należy do Niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) gdzie Ci wychodzi ten potwór, serio gość ma usg w granicach 33 vs 20 Joka a w zasadzie wszystkie staty ma gorsze bądź takie same no i wyjaśnij jeszcze co z tym Hassanem, co on tu robi z takim bilansem Heat? Edytowane 21 Listopada 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ale co ma bilans do tego? Hassan ma rozegrane połowę mniej spotkań niż czołówka, więc może być przekłamany. Podkreślam to drugi raz. Ale w tym momencie jest ulepszoną wersją Drummonda. Niezły w ataku, świetny na tablicach i w tym momencie najlepszy obrońca ligi. DRTG 96, a robiłem tą rubrykę przed meczem z Pacers, gdzie był srogi wpierdol. Obrona PER48 46,5 ( wtedy miał 45,4 najwyższy w lidze ) Model nie jest doskonały, a pewnie wielu powie, że jest totalnie do kitu, ale dał mi trochę do myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 a bierzesz pod uwagę coś takiego jak impact? nie no ja byłem przekonany, że masz tam Horforda, nie rób sobie jajec skoro sam podkreślasz, że o połowie mniej spotkań na wschodzie + c***owy bilans, on nie jest lepszy od DMC nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Monk ma ostatnio DNP Paul Pierce powiedział, żeo obecnym Suns na luzie rzuci 25 jak go wpuszczą Nie mam 1 opcji Warrena Tak więc top3 tankathonu jak nic, choć małe plusiki dla Mudiaya, SJa i Chrisaa za poprawienie allaround game (ale nie wystarczające bo team nadal ssie) Ayton no choć że do mnie Edytowane 21 Listopada 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 To przecież nie jest żadna wykładnia czegokolwiek, tylko taki tak luźny projekt jaki się zrodził w mojej głowie. Nigdzie nie twierdzę, że Hassan jest lepszy od Cousinsa i Horforda. Ot luźny zbiór danych statystycznych, który pozwolił na utworzenie rankingu. Mówiłem, że nie chcę publikować, bo zapłoną stosy, a ty ciągnąłeś za język starego gadułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi