Tomek9248 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jeżeli tak mają wyglądać Twoje głosy Tomek to skomentuję to tylko tak - mściwy jesteś a nie obiektywny. W żaden sposób Cię nie uraziłem podczas rozmowy o McGee, mam swoje racje, które próbuję przedstawić i które mogę przedstawić a Ty to przenosisz na głosowanie. Gdzie tylko można dajesz mnie na ostatnim miejscu. Dziękuję. Nie będzie vice versa. Przecież mówiłem, że większość tych głosów została jeszcze wczoraj/dziś nad ranem zrobiona, zanim cokolwiek o MG przeczytałem. Wypraszam sobie takie oskarżenia. Marcus listę dostał ode mnie o 2 rano około if smh. Napisz w odpowiednim dziale co się nei zgadza według Ciebie i dlaczego. Powiedziałem, że jest wszystko do przemyślenia, bo potrzebowałem wzoru. Ok, no to spodziewajcie się moich głosów jutro rano Mówię, nie ma pośpiechu, rano, do obiadu, po południu. Ile Ci trzeba na przebicie sie przez to. Wiem, że w godzinę jest to ciężko zrobić, jak mówiłem mi zajęło łącznie około 2-3. Sprawdzanie statystyk, zarobków jakies inne duperele. Sam sobie takie detale sprawdzałem, nitk mi nie kazał wiem, ale i bez tego to męczy takie układanie, zwłaszcza od 0 gdzie trzeba co chwila podnosić wzrok i sprawdzać, czy już wszystkie druzyny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Tucker do Wizards - o czym tu w ogóle dyskutować, żadnych głupich TO a drużyna była w ECF w tym roku? Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Tucker do Wizards - o czym tu w ogóle dyskutować, żadnych głupich TO a drużyna była w ECF w tym roku? 10 mln w rok vs 15 w 3. Spora różnica. Ewentualnie 20 w 2 vs 10 w 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Tucker do Wizards - o czym tu w ogóle dyskutować, żadnych głupich TO a drużyna była w ECF w tym roku? W dwa lata zarobi tyle co w Atlancie przez rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Postaram sie. Niewielu graczy by odpuscilo pewne 4 bańki Myslisz, ze jezeli nie podejme opcji na nastepny rok to nikt nie da mu 4mln? To niezle w niego wierzysz. Chociaż może rzeczywiście rok grania przy Noahu, McRobertsie i Clarku w Miami mogloby mocno obnizyc jego wartosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Myslisz, ze jezeli nie podejme opcji na nastepny rok to nikt nie da mu 4mln? To niezle w niego wierzysz. Chociaż może rzeczywiście rok grania przy Noahu, McRobertsie i Clarku w Miami mogloby mocno obnizyc jego wartosc Wręcz odwrotnie ;] Większa odpowiedzialność w ataku, pewne miejsce w S5. W koncu by rozwinal talenty ofensywne, ktore tak skrzętnie przez lata ukrywał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wręcz odwrotnie ;] Większa odpowiedzialność w ataku, pewne miejsce w S5. W koncu by rozwinal talenty ofensywne, ktore tak skrzętnie przez lata ukrywał ;] Rozumiem, to my tu w Atlancie stawiamy na jego dotychczasowe umiejetnosci, ktore wyksztalcil przez 32 lata,a nie na realizm magiczny . Gral u nas juz pol roku, znamy jego slabe i mocne strony, ma solidne miejsce w rotacji i szanse zapracowac na kolejne 10 mln lub dluzszy kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Z grubsza wiem kto u mnie wygra głosowania, ale głosy dam jutro, bo nad dalszymi miejscami muszę choc trochę pomyśleć. Wydaje mi się, że mozna ograniczyć się do TOP 3. Reszta i tak jest bez znaczenia (w sumie 3 jest raczej malo wazny), a różnice nieraz są bardzo małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wydaje mi się, że mozna ograniczyć się do TOP 3. Reszta i tak jest bez znaczenia (w sumie 3 jest raczej malo wazny), a różnice nieraz są bardzo małe. Wiesz, gdyby głosy lecialy 1 za 2 to bym dał już dziś, ale sprawa idzie wolno to do rana poczekam i przemyślę, co by nie skrzywdzić. Ten Javale jest taką trudna decyzją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wiesz, gdyby głosy lecialy 1 za 2 to bym dał już dziś, ale sprawa idzie wolno to do rana poczekam i przemyślę, co by nie skrzywdzić. Ten Javale jest taką trudna decyzją Bardzo Ja tutaj odnosiłem sie do ogółu. Nie popędzam przecież. Bo serio taki Patterson np. nie ma to znaczenia kto będzie 6 7 8 9 a nawet 5 i 4 małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Halo! Jako, że głosów jest całkiem sporo proponuję aby podzielić np. Na pół i aby 2 osoby to liczyły. Mogę wziąć jedną z połówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ważne pytania, co do dalszej gry (FA - c.d.): Jak wygląda 4.tura FA? Wszystkie oferty od minimum? Bez 2wayów? 2waye robimy wężykiem tak, jak proponowałem? Po tym, jak wszyscy uzupełnią 15-osobowe rostery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 wezyk jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dobra,wróciłem z urlopu. Nie było mnie z 2 tygodnie na forum coś ważnego mnie ominęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 two waye osobno węźykiem jak już FA normalne się zakończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Dobra,wróciłem z urlopu. Nie było mnie z 2 tygodnie na forum coś ważnego mnie ominęło? 3 tura FA głosowanie trwa. karpik odszedł z gry a Rappar wysłał śmieszne oferty i szukamy już managerów do Cavs, Mavs i Bostonu. Tupalnik wrócił po tym jak jego następca próbował rozdać jego zespół za ćwierć darmo. Mam nadzieję, że urlop udany i witamy z powrotem Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Dobra,wróciłem z urlopu. Nie było mnie z 2 tygodnie na forum coś ważnego mnie ominęło? W FA komentarze była solidna dyskusja na temat kilku graczy. Proponuję przed głosowaniem się zapoznać, bo naprawdę ciekawe argumenty leciały. PS moje w pigułce masz w media room a na pewno warto zwrócić uwagę na sytuację JJ PatPata i Ilyasovy. Tam na końcu Utah i Toronto solidny reaserch zrobiły Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dobra,wróciłem z urlopu. Nie było mnie z 2 tygodnie na forum coś ważnego mnie ominęło? Wróciłeś rychło w czas, by na Pattersona w Bulls zagłosować w 3 turze FA ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nie no, Patterson tylko do Bucks. Nie dość, że lepszy team i lepsza kasa to w Bucks jest idealnym fitem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 czar bonza lola jest chyba tiebreakerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi