Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie za drogo jak na półroczne wypożyczenie Morrisa w obliczu konieczności przedłużenia Leo i Irvinga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie za drogo jak na półroczne wypożyczenie Morrisa w obliczu konieczności przedłużenia Leo i Irvinga? no teraz wiadomo, że to powinno pojsc max winslow<->morris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Potwierdzam + Raptors in: Marcin Gortat, 2nd rd 2022 GSW Raptors out: Wilson Chandler Pacers in: Wilson Chandler Pacers out: Marcin Gortat, 2nd rd 2022 GSW O Wilson Chandler w Raptors! chrum chrum chrum <warkot motorowera pędzącego z LA do Toronto> Jeszcze z miasta nie wyjechał a już musi wracać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja nie krytykuje wymiany Winslowa bo teraz każdy mądry a w momencie wymiany i propozycji wysłanej w eter nikt nie podjął tematu. U mnie długo myślałem nad wymiana Dannego Greena w tej konfiguracji ale brak draftow był decydujący. A byłaby to niezła win win wymiana. Morris ten lepszy potrafi grać przeciw gwiazdom przeciwnika. To jest nadal dobry ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 A tam wracać. W trakcie trasy do innego miasta już jestem Do Krakowa kupić Wisłę? Tylko uważaj nad Atlantykiem bo się tam lubią rozchorować niektórzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zawsze się zastanawiam czemu (akurat w tym przypadku) Knicks, Pacers i Raptors nie usiedli razem i nie zrobili wspólnej wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zawsze się zastanawiam czemu (akurat w tym przypadku) Knicks, Pacers i Raptors nie usiedli razem i nie zrobili wspólnej wymiany. Chodzi Ci o czysta formalnosc publikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Chodzi Ci o czysta formalnosc publikacji? Może i tak, przynajmniej nie wygląda to jak przerzucanie worków z ziemniakami (tak jak np ostatnie wymiany Lakers). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Gortat to ma spoko. W ilu klubach on już był? I teraz tuż po transferze, kolejny raz na trejding blocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Trade1 Lakers - Kings LAL out : Q.Acy LAL in M.Speights SAC out: M.Speights SAC in: Q.Acy Trade2 Lakers - Grizzlies LAL out: M.Speights LAL in: T.Daniels MEM out : T.Daniels MEM in : M.Speights Trade3 Lakers - Kings LAL out : T.Daniels LAL in: B.McLemore, MIL/SAC 2019 2nd worse SAC out:B.McLemore, MIL/SAC 2019 2nd worse SAC in: T.Daniels Trade4 Lakers - Grizzlies LAL out: W.Johnson LAL in: I.Shumpert, MEM out: I.Shumpert MEM in: W.Johnson Niezła kombinacja Jasiu Szczerze, bez ironii. Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mnie tam się nie podoba takie kombinowanie. Przekracza to granice dobrego smaku i jest oderwane totalnie od rzeczywistości. Brak szacunku dla graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Choć 1 zawodnik do rotacji (Shumpert) już się zakotwiczył w Lakers, znajomość z LJ tu na propsie. Rozumiem, że bierzemy do oceny formę Shumpa z Cavs? Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Każdy ma jakąś taktykę Ty masz swoją - równie ciekawą, a Jasiu swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) A Kawhiego z zeszłego sezonu, kiedy zagrałl 9 spotkań? Skończ marudzić, po tym jak Cię sylvinho przejechał. napisałeś, że znajomość z lj na propsie. Ja twierdzę, że na tej znajomości wyszedł mega c***owo, bo totalnie poleciał z formą. A kiedyś był taki sympatyczny gracz (notabene mam go wpisanego jako ulubionego w opisie profilu) Teraz odbudował się trochę na zadupiu. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jasiek nie bierze jencow! Shumpert, Felicio i McLemore! Czyzby kolejnym elemengrm ukladanki mial byc Zaza Pachulia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jakby liga miała 90 zespołów Jan by obskoczył większość pozmieniał szroty za szrot i w końcu został z dosyć niezłymi nazwiskami i 45 drugimi rundami. Jest to jakiś pomysł na życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Czy to już koniec tego upalnego dnia w LA? Muszę iść spać żeby wstać na Baryły, a kto wie co jeszcze może się zadziać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Co Ty masz do Shumperta ? Potrzebowałem rolesa na obwód i go ściągnąłem. Przypominam, iż używałem (dość mocno główkując) finansów - przyjąłem łącznie już ponad 10 mln $ więcej niż oddałem. Powinieneś wiedzieć jak to jest cenne^ Taki problem był, że assetów za bardzo nie miałem, nikogo z młodych nie chciałem ruszać i chciałem się wzmocnić. Więc musiałem ostro się nagimnastykować i użyć swojego jedynego atutu w negocjacjach - możliwości przejęcia większej liczby $. Na dziś koniec już, bo usypiam. Jutro któryś z trójki ciekawych graczy powinien trafić jeszcze do Lakers. Mój trade po McGrudera przyszłościowo jest lepszy, ale Twój po Shupma tańszy, Jak to się mówi.. z g.. bata nie ukręcisz, a Tobie się udało Shump jest fajny w tym sezonie. Też o niego pytałem. Oferowałem więcej, ale Ty byłeś bardziej przekonujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Proszę nie szkalować moich zawodników. Nie wypada.... A Mason nie jest taki zły. Znam go dobrze z czasów NCAA i jestem przekonany, że zacumuje na dłużej w NBA jako rezerwowy pg w którejś z drużyn. Gdybym mógł to odkupiłbym Masona z powrotem Wymiana Winslow - Morris to jakiś majstersztyk Sylvinho. Przecież to do Morrisa się powinno jakiś pick dorzucić, a nie dwa first picki za pieprzonego Morrisa. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 ale to nie ten Morris, Camby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi