MMM2121 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 On juz tak ze 3 lata próbuje sie poprawić Tylko że jak wróci Love i Portis to on będzie grał ogony. Na razie potrzebuje trochę masy na tej pozycji. Liczę na jego poprawę, procenty z przeszłości pokazują że ten rzut za 3 ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam 4 dobrych podkoszowych a Ty takie numery robisz i jeszcze pick w czymś takim oddajesz bez napisania do mnie ? Jestem zaskoczony. Bo zawsze otwarty do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam 4 dobrych podkoszowych a Ty takie numery robisz i jeszcze pick w czymś takim oddajesz bez napisania do mnie ? Jestem zaskoczony. Bo zawsze otwarty do rozmów Cena Ignazz była mala. No i zawwze jakąś małą oszczędnośc. Fluber mnie dzisiaj trochę zmotywowal do ruchów dlatego taka szybka decyzja. Naprawdę nie chcę żebyś osoba po mnie, narzekala na historię prowadzenie tej organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 W.Johnson i Felicio- Jasiek, dawaj reszte wymian bo nie wierze ze wymieniles szrot na mega szrot, wiem ze cos tam wykombinowales jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zaraz będzie bomba Klay Jimmi czy coś takiego () Wojo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 no i co Panie Wojnar? Zadnych przeciekow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) no i co Panie Wojnar? Zadnych przeciekow? Loonie Walker, Vince Carter, Zhaire Smith i Zaza finalnie w Lakers. kurde, nie to konto... Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jak dobrze pójdzie to 6 kolejnych wymian jeszcze Lakers będzie. Ty rozmnażasz te picki drugorundowe jak Jezus chleb i ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja bym zabronił czegoś takiego. To przestaje byc zabawne, a pośrednictwo typu ściągasz x i w tym samym okienku oddajesz go jesscze drożej to przecinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Cena Ignazz była mala. No i zawwze jakąś małą oszczędnośc. Fluber mnie dzisiaj trochę zmotywowal do ruchów dlatego taka szybka decyzja. Dlatego postanowiles wzmocnic Jaska zeby zrobic mi na zlosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 To akurat jak jest w ramach przepisów dlaczego nie? Inaczej byłoby raczej mniej ciekawie. Ta gra nie jest odwzorowaniem wszystkiego. My nie musimy jako GM podpisywać kontraktów na hale kadrę wsparcie asystentkę i przerzucić cv analityków Cześć koszykarska robimy sami bez wsparcia a cześć około klubowa wcale. Nie ustalamy cen biletów eventow pobocznych czy walczymy o organizacje ASG Ograniczysz ruchy zmniejszysz atrakcyjność gry Ja bym zabronił czegoś takiego. To przestaje byc zabawne, a pośrednictwo typu ściągasz x i w tym samym okienku oddajesz go jesscze drożej to przecinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Przecinki to dla niektórych sztuka sama w sobie. To akurat wzmacnia nasze relacje. ? Przecież to legalne. A mi mimo wszystkich majstersztyków Qcina najbardziej zaimponowała zeszłoroczna akcja z Moore - kiedy jeden user dopłacił mu za jego wzięcie, a drugi zapłacił za niego jak za asset. Absolutny top topów możliwych negocjacji GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 O przepraszam! W czerwcu konsolidowałem je by dostać Huertera Nie no spoko jak masz robic kolejne ruchy bo z tym co masz teraz to nie ma sensu zostac. A tym bardziej zbieranie pickow w Twojej sytuacji wkurzyloby lebrona i butlera mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Ale to jest perfidne robienie w c***a innego Gm"a, który miał pierwotnie gracza x żeby doprecyzowac, chodzi mi o sytuacje w ktorej zyskujesz gracza x i jeszcze przed opublikowaniem dealu dogadujesz drugi w którym sprzedajesz go drożej. Nieeleganckie zachowanie po prostu. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dlatego postanowiles wzmocnic Jaska zeby zrobic mi na zlosc? Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jak dobrze pójdzie to 6 kolejnych wymian jeszcze Lakers będzie.I ja tylko mam nadzieje ze wsrod tych 6 deali nie pojawi sie dymanie Lucasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ale to jest perfidne robienie w ch**a innego Gm"a, który miał pierwotnie gracza x żeby doprecyzowac, chodzi mi o sytuacje w ktorej zyskujesz gracza x i jeszcze przed opublikowaniem dealu dogadujesz drugi w którym sprzedajesz go drożej. Nie wiem dlaczego atakujesz to słowem perfidne. Ja mam już obraz ponad 20 GM charakterologicznie i wyceny ofert jakie dostałem od każdego z Was. I tu niestety prawda jest taka ze ( nie jestem sam ) boje się z Tobą zaczynać rozmowę bo wymiany proponujesz bardzo moim skromnym zdaniem ( aby nie urazić) trudne do akceptacji Jeżeli ktoś ma talent to mu nie zabieraj opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie wiem dlaczego atakujesz to słowem perfidne. Ja mam już obraz ponad 20 GM charakterologicznie i wyceny ofert jakie dostałem od każdego z Was. I tu niestety prawda jest taka ze ( nie jestem sam ) boje się z Tobą zaczynać rozmowę bo wymiany proponujesz bardzo moim skromnym zdaniem ( aby nie urazić) trudne do akceptacji Jeżeli ktoś ma talent to mu nie zabieraj opcji CM to złota ryba. Proponował mi Winslowa ze 4 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Z perspektywy czasu wymianę Leonarda całkowicie inaczej bym przeprowadził ale zobacz. Udało się Tobue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 A tam Najlepsze są negocjacje Knicks-Lakers od zawsze. Obstawiam, że my z CMem nigdy dealu nie klepniemy 1 prawo BeGM Jeżeli knicks lub lakers zgadzają się na wymianę z Tobą to znaczy że ją przegrałeś. Z 1 prawa BeGM wprost wynika sformulowany powyzej paradoks trejdu lakers-knicks:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi