Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam w razie czego dobrego kandydata jakby okazało się, że Portland potrzebuje nowego GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam w razie czego dobrego kandydata jakby okazało się, że Portland potrzebuje nowego GMa. też kiedyś miałem świetnego kandydata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam w razie czego dobrego kandydata jakby okazało się, że Portland potrzebuje nowego GMa. Siebie? Tuż by się na zachodzie porobili mocno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Siebie? Tuż by się na zachodzie porobili mocno . Nie, rada o tym kandydacie wie już od pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Podobno kandydat Tecu jakiś czas temu grzał się przez kilka dni na Cocoa Beach na koszt jednej z organizacji, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 LAF zasługuje na drugą szansę, ale czy podoła wyzwaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja chcę prowadzić Lakers! Poznacie wtedy prawdziwe znaczenie słowa "zaorać" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 LAF zasługuje na drugą szansę, ale czy podoła wyzwaniu? Sam LAF jest zainteresowany, ale na razie odmawia przez brak czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Sam LAF jest zainteresowany, ale na razie odmawia przez brak czasu... skoro teraz nie ma czasu, to jaka jest gwarancja, że będzie go miał w przyszłości? jednak ciągła aktywność, która nie wymaga zreszta aż tak dużo czasu jest u nas czymś obligatoryjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Tak w sumie pozostając w temacie. Wiadomo co się dzieje z GM Portland ? Podobno jest w jakimś klasztorze o zaostrzonych regułach, gdzieś na pustkowiu w Mongolii. Nie mają tam dostępu ani do prądu, a informacje ze świata trafiają z wielotygodniowym, a nawet wielomiesięcznym opóźnieniem przez gołębie pocztowe, dlatego też muszą być bardzo lakoniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Tak w sumie pozostając w temacie. Wiadomo co się dzieje z GM Portland ? Był na forum ostatni raz 21 Grudnia. Od tej pory cicho sza. Mieliśmy jakąś wymianę rozpoczętą w Listopadzie i pisał że ma mega hot okres. Jak zapukałem raz jeszcze chyba z końcem Listopada to odbiłem się od zaryglowanych drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Ja dłużej z Nim pisałem i nawet wymianę zrobiłem. W grudniu ( oczywiście nie wykończona) Edytowane 3 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Był na forum ostatni raz 21 Grudnia. Od tej pory cicho sza. Mieliśmy jakąś wymianę rozpoczętą w Listopadzie i pisał że ma mega hot okres. Jak zapukałem raz jeszcze chyba z końcem Listopada to odbiłem się od zaryglowanych drzwi. To u mnie także rozpoczęliśmy pewne negocjacje, a ostatnią wiadomość od Ashigaru mam z 19 grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja z ashigaru z 2 miesiące gadałem, rozmowy zaawansowane , ostatnia wiadomość tego 21 grudnia . Dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 to tylko potwierdza, że zmiany na stołku w Oregonie powinny być kwestą czasu, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie cZaje jak można dac 2 rundę za ta parowe pattersona wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja w pierwszym momencie myślałem, że to January wysyła Jedynkę z 2nd round za Berlinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie cZaje jak można dac 2 rundę za ta parowe pattersona wtf Wobec mojej sytuacji kadrowej, kontrakt Pattersona i moim przewiduwaniu że się poprawi, nie wydaje mi się to jakimś złym dealem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 On juz tak ze 3 lata próbuje sie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi