mac Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 17 minut temu, cvbe napisał: Inni gracze (poza Barrettem i Haliburtonem) też nie są nietykalni Czemu THT nie masz w grupie nietykalnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 1 minutę temu, tangiers napisał: Miami Heat wysluchaja ofert za Brunsona, solidny back up dla kazdego zespolu, dobrze spisywal sie rowniez w S5 jak byla taka potrzeba w Mavs. Jeden z niewielu graczy Dallas, do ktorych nie mozna miec pretensji w tym sezonie. Do tego ladna linijka: 12/3/4 na 63 TS%. W zamian late 1st albo dwa early 2nd. Pat Patterson oddam tylko po dobrej cenie, zwlaszcza po takim meczu jak wczoraj. Rozwaze rowniez oddanie Arcidiacono, brakuje mi minut dla niego. ile Ty ich sprzedajesz? 2 lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: ile Ty ich sprzedajesz? 2 lata? Ty sprzedawales Duncana Robinsona przez rok i skonczyles z Mitchellem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 1 minutę temu, tangiers napisał: skonczyles z Mitchellem. i bardzo dobrze mi z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 8 minut temu, Szulim napisał: @Eld potwierdzam 1. Utah - GSW Utah in: Otto Porter Utah out: Ingles + Green + Exum GSW in: Ingles + Green + Exum GSW out: Otto Porter @MMM2121 cdn confused Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: confused Myślałem, że za Inglesa się teraz spokojnie 2x2nd wyciągnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) tak z ciekawosci kto teraz jest odpowiedzialny za akceptacje trejdow swierzakow? Edytowane 22 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: tak z ciekawosci kto teraz jest odpowiedzialny za akceptacje trejdow swierzakow? Rada zaakceptowała ten deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Alonzo napisał: Rada zaakceptowała ten deal. martwi mnie, ze za akceptacje trejdow stoja m.in osoby ktore sie na tym nie znaja Edytowane 22 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: martwi mnie, ze za akceptacje trejdow stoja m.in osoby ktore sie na tym nie znaja Nie znasz szczegółów, a ja ich Tobie nie mogę przekazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: Nie znasz szczegółów, a ja ich Tobie nie mogę przekazać. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: confused To znaczy? Dopiero co kilkanaście dni temu zachwycałeś się jaki Otto Porter to zajebisty grajek jest. A Qcin hipokryta like post, a sam wymienił Otto Portera na Devina Bookera. I jak chciałem zablokować ten deal to groził odejściem 5 godzin temu, january napisał: Mnie bardziej dziwi deal od strony Blazers? O co tu chodzi? No tego dealu faktycznie nie rozumiem. Eld pozbył się złych kontraktów i jeszcze dostał za to lepsze picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 7 godzin temu, człowiek...morza napisał: confused No niestety Otto jest kontuzjowany i znowu nie wiadomo kiedy wróci. Trochę się na nim zawiodłem bo liczyłem na zajebisty sezon z jego strony, a był tylko dobry. Za to pozyskałem fajnych rolsow. Kanter, Joe i Green fajnie mi uzupełnia rotacje, latają dziury na c i sf. Myśle, ze naprawdę przydatni zawodnicy dla mojej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Kanter za darmo pozyskany jak tyle klubów szukało centra. Słaby deal BMFa, nawet jeśli głównym jego interesem było pozbycie się swojego najlepszego gracza w pierwszym trymestrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Kanter za darmo pozyskany jak tyle klubów szukało centra. Słaby deal BMFa, nawet jeśli głównym jego interesem było pozbycie się swojego najlepszego gracza w pierwszym trymestrze. Dostał Lee to już jakaś wartość. mam nadzieje @MarcusCamby, ze po tych wszystkich wzmocnieniach w końcu łaskawym okiem spojrzysz na Golden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 4 minuty temu, MMM2121 napisał: Dostał Lee to już jakaś wartość. mam nadzieje @MarcusCamby, ze po tych wszystkich wzmocnieniach w końcu łaskawym okiem spojrzysz na Golden Poszerzyłeś rotacje, uzupełniłeś luki na newralgicznych pozycjach. Na papierze wygląda bardzo dobrze to dla Ciebie. Pod ołtarzem Otto Portera to już chyba nawet człowiek morza nie klęczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) 7 godzin temu, january napisał: Mnie bardziej dziwi deal od strony Blazers? O co tu chodzi? No i co ignazz finalnie zerżnął Elda w tych wszystkich dealach łącznie to coś cicho przechodzi xd Strasznie zerżnął, a Eld nic z tego nie ma poza jakimś tam Brogdonem, Randle i Zubaciem. Edytowane 22 Lutego 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Strasznie zerżnął, a Eld nic z tego nie ma poza jakimś tak Brogdonem, Randle i Zubaciem. Jakie lokaty finansowe obiecałeś @kolader i @Ashigaru że klepnęli z Tobą tak słabe deale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Jakie lokaty finansowe obiecałeś @kolader i @Ashigaru że klepnęli z Tobą tak słabe deale? Przyjaźń z Thunder jest najlepszą lokatą na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Nowa spółdzielnia powstaje! Don Elda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi