MarcusCamby Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Deal nieważny @MarcusCamby nie możesz handlować Huerterem Szkoda, chciałem za te 300zł co mi przelał Ashigaru kupić dziecku pod choinkę bazę z bajki Psi Patrol A tak serio, to chciałem pokazać czemu istnieje opcja weto Tobie, @Principe @BMF i reszcie, która nie rozumiem istnienia tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Deal nieważny @MarcusCamby nie możesz handlować Huerterem Greenem i Wisemanem też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Swoją drogą byłem ciekawy kto zacznie wrzucać jako pierwszy absurdalne deale, jeszcze wyjdzie, ze to nowa plaga, która bedziemy potem odkrecac lub transakcja Thunder - Lakers bedzie poczatkiem konca BeGm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Szkoda, chciałem za te 300zł co mi przelał Ashigaru kupić dziecku pod choinkę bazę z bajki Psi Patrol A tak serio, to chciałem pokazać czemu istnieje opcja weto Tobie, @Principe @BMF i reszcie, która nie rozumiem istnienia tej opcji. Ale dla mnie veto spoko, serio ja popieram, ale nie na zasadach ze połowa GMow zagłosuje za vetem bo to zupełnie bez sensu (jak ten deal) 28-x gdzie X jest liczba GMow biorących udział w dealu i dla mnie spoko, masz mój miecz, ale 50% jest śmiesznie mała liczba głosów i zabija grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Swoją drogą byłem ciekawy kto zacznie wrzucać jako pierwszy absurdalne deale, jeszcze wyjdzie, ze to nowa plaga, która bedziemy potem odkrecac lub transakcja Thunder - Lakers bedzie poczatkiem konca BeGm Jasio zaczął to i Jasio skończył. Mnie bardziej ciekawi kiedy pojawi się deal który każdy myśli ze to kolejny wygłup a to będzie na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Deal nieważny @MarcusCamby nie możesz handlować Huerterem kolejny raz utwierdza w przekonaniu jak gownianym gm'em jest ten polak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Ale dla mnie veto spoko, serio ja popieram, ale nie na zasadach ze połowa GMow zagłosuje za vetem bo to zupełnie bez sensu (jak ten deal) 28-x gdzie X jest liczba GMow biorących udział w dealu i dla mnie spoko, masz mój miecz, ale 50% jest śmiesznie mała liczba głosów i zabija grę Chcesz gonić za Wariatem lub innym Kuciem z papierami do podpisu o Veto? Nierealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Mnie bardziej ciekawi kiedy pojawi się deal który każdy myśli ze to kolejny wygłup a to będzie na poważnie. To było wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: kolejny raz utwierdza w przekonaniu jak gownianym gm'em jest ten polak A skąd jesteś? Pytam z ciekawości i bez podtekstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, ignazz napisał: A skąd jesteś? Pytam z ciekawości i bez podtekstów. z Atlantydy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 minuty temu, karpik napisał: Podaj swój nick, już się loguję. Na priv dostałem już ofertę season league pass za pick, więc niestety cena wzrosła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Ale dla mnie veto spoko, serio ja popieram, ale nie na zasadach ze połowa GMow zagłosuje za vetem bo to zupełnie bez sensu Można szukać rozwiązań i jego poprawy, ale nie zupełnie pozbawić się narzędzi do regulacji. Oczywiście ja nie mówię, że deal Lakers- Thunder tego wymaga. Po prostu chodzi mi o możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Chcesz gonić za Wariatem lub innym Kuciem z papierami do podpisu o Veto? Nierealne. Dlatego masz 2 osoby „martwe” - myśle ze akurat w przypadku tego dealu 29 osób byłoby za vetem, bo nawet January ma na tyle wstydu by przyznać, ze to jest dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, karpik napisał: To było wczoraj. Tak. Tylko chodzi mi o taki po serii takich przegrywow. Bo to ze zaraz bedxie konkurs kto głupszy wymyśli nie mam złudzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: A skąd jesteś? Pytam z ciekawości i bez podtekstów. Można być z Polski, ale nie trzeba być polakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Dlatego masz 2 osoby „martwe” - myśle ze akurat w przypadku tego dealu 29 osób byłoby za vetem, bo nawet January ma na tyle wstydu by przyznać, ze to jest dramat nie umiesz liczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, Lucas napisał: Na priv dostałem już ofertę season league pass za pick, więc niestety cena wzrosła Daewoo Lanos z 1997? Lekko rudy jest, ale śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 3 minuty temu, Lucas napisał: Na priv dostałem już ofertę season league pass za pick, więc niestety cena wzrosła To można za prawdziwa kasę kupować assety? za topowy 2021 dam 250 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Można szukać rozwiązań i jego poprawy, ale nie zupełnie pozbawić się narzędzi do regulacji. Oczywiście ja nie mówię, że deal Lakers- Thunder tego wymaga. Po prostu chodzi mi o możliwość. No dlatego mówię, veto jak najbardziej w przypadku takiego dealu jest to przecież sensowne- żeby nie było ze tak pi****le bo mnie nie ma w tym dealu http://www.dfnbapl.pun.pl/viewtopic.php?id=2369 to jest liga dynastyczna w fantasy gdzie zrobiłem taki deal- macie reakcje forum i moja odpowiedz Veto jest ok ale tylko w skrajnych przypadkach, jak zrobisz 50% czy nawet 66% to zabijesz grę, jak zrobisz 90% to z kolei sprawisz ze tylko skrajne wymiany będą blokowane a nie takie które są może nierówne, ale do obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Teraz, ignazz napisał: To można za prawdziwa kasę kupować assety? za topowy 2021 dam 250 zeta. Uderz do lakers bo nabyli top3 wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi