Alonzo Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Teraz, Tecu napisał: Wpisz jeszcze datę i kim był wtedy Josh i kim był TLC To czemu mądralo zrobiłeś ten trade, co? Szkoda, że mnie wtedy nie podpytał. Dejounte Murreya i Winslowa chwilę później też oddał bez sensu. Heat przed sezonem przesuwali kontrakty m.in. Shabazza Napiera i 2nd roundery, żeby zrobić miejsce dla Josha Richardsona w składzie. Jasne, że nie dało się przewidzieć, kim będzie, ale jak robisz dla jakiegoś debiutanta z II rundu draftu, którego juz podczas draftu nazywasz wyborem pierwszorundowym specjalnie miejsce, co kosztuje Ciebie sporo zachodu i siedzenia po nocach nad różnymi obliczeniami Andy Elisburga, to raczej nie po to, żeby robić tak.. niepotrzebny trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 17 minut temu, Alonzo napisał: To czemu mądralo zrobiłeś ten trade, co? Bo uwierzyłem w niego jeszcze przed tym jak zaczął grać dobrze, dlatego poprosiłem o datę Ale ja mam problem, że wierzę w za dużą ilość graczy i nie mogę się odkochać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 1.07.2019 o 22:09, LONGER01 napisał: CJ McCollum 24,7pkt 5zb 3,7as - finał konferencji Pascal Siakam - 19pkt, 7,1zb 2,8as - mistrz NBA Lou Williams - 21,7pkt 7,7as 2,8 zb - najlepszy gracz Clippers Staralem sie wczuc w role KD i jakbym uslyszal podczas oficjalnej prezentacji zespolu, ktory w zeszlym sezonie wygral 26 meczów, ze to jest moj support to nie wiem czy bym podchodzil do tego powaznie. Po sezonach spedzonych z Currym watpie zebym decydowal sie na ostatni duzy kontrakt z teamem, gdzie druga opcja bylby z calym szacunkiem CJ McCollum. To nie jest gracz pokroju np. Irvinga. Dipo, Doncic + kilkadziesiąt milionów dolarów do wydania w PO teamie to juz bardziej kuszaca propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 6 godzin temu, julekstep napisał: Minnesota Timberwolves 1) sign and trade Minnesota Timberwolves - Milwaukee Buck MIL out:K.Middleton 130/3+1PO MIL in : O.Porter , D.Melton, F.Jackson, J.Bell,Wielki I.Rabb , 1st HOU 24’, prawo do swapu 21’ -> gorszy z DEN/MIL z MIN 1st MIN out: O.Porter, D.Melton,F.Jackson,J.Bell, Wielki i wspaniały I.Rabb,1st HOU 24’, swap 21’ MIN z gorszym DEN/MIL MIN in:K.Middleton 3+1 PO 130/4 Nie wiem szczerze czym tu Qcin się jara. Middelton i Porter to zgrubsza podobny tier (Middelton lepszy ale nie jest to jakaś kolosalna różnica), przy czym Middelton jest teraz na dużo gorszym kontrakcie. No i pytanie jak się ma do tego Winslow. On dlatego zaczął dobrze grać, bo dali mu pilę do łapy i stał się playmakerem. Teraz będzie który? Trzeci? Na pewno brawa dla SlaKB. Kolejny dobry deal w jego wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Tutaj zgadzam się z CMem. Slakb ładnie przypilnował wydatki i oddaje przepłaconego Middletona za młoda i ciekawą paczkę gdzie każdy ma jeszcze sporo potencjału do wykorzystania. No i teraz śmiało widzę Kembe, zostającego w Milwaukee Qcin z takim rozrzucaniem kasy będzie musiał się prawdopodobnie pożegnać z Winslowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: Nie wiem szczerze czym tu Qcin się jara. Middelton i Porter to zgrubsza podobny tier (Middelton lepszy ale nie jest to jakaś kolosalna różnica), przy czym Middelton jest teraz na dużo gorszym kontrakcie. No i pytanie jak się ma do tego Winslow. On dlatego zaczął dobrze grać, bo dali mu pilę do łapy i stał się playmakerem. Teraz będzie który? Trzeci? Na pewno brawa dla SlaKB. Kolejny dobry deal w jego wykonaniu. Nie masz wyobraźni jedyne czego żałuje w tej wymianie to oddania mojego kasztanowego zaciągu z ławki , ale trudno , w imię wyższego dobra trzeba było zaryzykować Winslow będzie u mnie grał z ławki także piłki mu nie zabraknie , a ja będę miał trio Lillard-Tatum-Khris gdzie każdy jest zajebisty i z piłka i offball. Jasne, ze dobry deal dla Bux, Minnesota buduje kulturę organizacji i dobre relacje z GMami nie wysyłając c***oofert jak Knicks i inne nastawione na złodziejstwo kluby xq Dawać już te PO, Walec z Minneapolis nadchodzi 5 godzin temu, ozzy110 napisał: Qcin z takim rozrzucaniem kasy będzie musiał się prawdopodobnie pożegnać z Winslowem spokojnie Wszystko jest policzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jak to działa z kontrofertami? Bo Middleton mając takie zainteresowanie powinien poczekać i wziąć 142/4, a nie 130/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Teraz, BMF napisał: Jak to działa z kontrofertami? Bo Middleton mając takie zainteresowanie powinien poczekać i wziąć 142/4, a nie 130/4. Takie zainteresowanie ? Z tego co widzę dostał 2 oferty, od Minnesoty i Heat z czego Miami dało mu 120 a Minnesota 130 mln - w normalnych warunkach już byłby w samolocie do Minneapolis (chyba ze wpadnie tu Mayor i dowiemy się ze łatwiej byłoby pociągiem xq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 No i w normalnej lidze tutaj skonczyłoby się pełnym maxem, zwłaszcza, że i tak idzie przez snt, a nie paycutem. U nas faktycznie dużo łatwiej można wykorzystywać zawodników na jakieś paycuty, ale w realu Khris dostał niby niepelnego maksa, ale lepszą ofertę niż 140/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 30 minut temu, BMF napisał: Jak to działa z kontrofertami? Bo Middleton mając takie zainteresowanie powinien poczekać i wziąć 142/4, a nie 130/4. Każda z drużyn, która nie złożyła Middletonowi oferty w pierwszej fazie może złożyć ją teraz. Także max dalej jest sprawą otwartą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @fluber to ładnie poleciałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 O kurde @fluber...szacun Tak jak by nie było ciasno na Wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 To dokąd leci PG13? Ja to chyba złożę wniosek o przenosiny na Zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @ozzy110 @Eld To jeszcze nie koniec, ale na pozostałe wymiany muszę czekać do 1 września:) Teraz, ozzy110 napisał: To dokąd leci PG13? Ja to chyba złożę wniosek o przenosiny na Zachód Wg mojej wiedzy nigdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Gratulowałem już Ci fluber na PW, ale tu też czynię. Westbrook przechwycony w promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: Wizards -Timberwolves Wiz out:G.Niang Wiz in: prawa do H.Norel MIN out:prawa do H.Norel MIN in: G.Niang co to za walek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Wizards -Timberwolves Wiz out:G.Niang Wiz in: prawa do H.Norel MIN out:prawa do H.Norel MIN in: G.Niang To już wiemy ile kosztowało Sylvka odpowiednie głosowanie w sprawie Duranta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: co to za walek Rozliczenie za głos na Duranta w Wizards:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Hmm a Niang to minimalny kontrakt? Chyba nie 1 minutę temu, karpik napisał: @fluber potwierdzam, ale odnośnie wymiany CHA - CLE, to nie masz mojego picku 2024 Tam pewnie miało być DEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @fluber W sumie z drugiej strony ten Dragic coś tanio poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi