MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: No przecież Rada miała pilnować nowych GMów i mieć wgląd w wymiany. Nie ma rady, więc nie ma komu pilnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Co to jest to co tam wrzucono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Teraz, fluber napisał: Tobiasa harrisa:) Coś przeoczyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 2 minuty temu, january napisał: To oddaj Draymonda za H.Barnesa, na rynku jest wiele wart. nie zmieszczę tego ananasa w wydatkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie ma rady, więc nie ma komu pilnować. Akurat w tej kwestii widać, że są chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Teraz, karpik napisał: Coś przeoczyłem? no został przez nas niedoszacowany. ja bardziej ufam ludziom zarabiającym miliony, niż tutejszym gm'om dzialajacym pro bono i szastajacych nie swoja kasa :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, karpik napisał: Coś przeoczyłem? W rl nba dostal wlasnie maxa. Z punktu widzenia warriors ta wymiana to nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No ta wymiana Warriors to smiech na sali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: no został przez nas niedoszacowany. ja bardziej ufam ludziom zarabiającym miliony, niż tutejszym gm'om dzialajacym pro bono i szastajacych nie swoja kasa :d Ta, Bobby Portis i Reggie Bullock pozdrawiają Ciebie ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Ogólnie oranie Warriors, gdy mają ciągle Curry'ego jest bezsensowne. To znaczy tu chyba i Steph ma być wymieniony co jest jeszcze bardziej bezsensu irl dają maxa DLO, żeby walczyć jakoś do czasu powrotu Klaya, a tutaj mają się zaorać? Dodatkowo u nas Nets nie są graczem na FA, więc przy 5 letniej propozycji Durant mógłby tam przedłużyć. Ja jak pisałem wcześniej jestem za głosowaniem o tych wymianach. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Nie no sorry naprawdę trzeba pomyśleć, bo to łącznie z tym drugim dealem co ma nadejść to łącznie jest niemożliwe zaoranie organizacji GS, która nie ma przecież swoich picków na całe lata, przez GMa, który sam przyznał, że na siłę te deale zrobił jako nowy GM pełen zapału - właśnie takiego czegoś rada miała pilnować. Gdybym wiedział, że do czegoś takiego dojdze to chętnie bym przypilnował. Nawet egzaminy bym oblał byle GSW nie zostało okradzione XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, karpik napisał: Ta, Bobby Portis i Reggie Bullock pozdrawiają Ciebie ciepło zablokowałbyś gdyby bpth takei umowy zaproponowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Teraz, january napisał: Nie no sorry naprawdę trzeba pomyśleć, bo to łącznie z tym drugim dealem co ma nadejść to łącznie jest niemożliwe zaoranie organizacji GS, która nie ma przecież swoich picków na całe lata, przez GMa, który sam przyznał, że na siłę te deale zrobił jako nowy GM pełen zapału - właśnie takiego czegoś rada miała pilnować. Napisz jeszcze caps lockiem czego to rada miała nie robić. Umówmy się. BTPH to nie jest nowy gracz. Skąd rada mogła wiedzieć, że wróci z tak zatraconym poczuciem wartości graczy? Tomek go namaścił na swojego następce. Każdy przyjął to za wielki powrót. Karp też odchodził i wracał i jakoś go nikt nie sprawdza czy dalej kuma. Zresztą co ja się przejmuje. Komisarz @ozzy110 niech sobie radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 GDZIE SA ZWOLENNICY MALYCH MARKETOW JA SIE PYTAM. BRONIC JAZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No Jazz zrobili zajebisty deal, więc czemu mamy ich bronić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: GDZIE SA ZWOLENNICY MALYCH MARKETOW JA SIE PYTAM. BRONIC JAZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obecny! A to że OKC skubie CMa to ani słowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 bo są karceni (proba zablkowania dealu) tylko dlatego, że ich gm'em jest ten kto jest 1 minutę temu, Lucas napisał: No Jazz zrobili zajebisty deal, więc czemu mamy ich bronić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: zablokowałbyś gdyby bpth takei umowy zaproponowal? Umówmy się, że rl Knicks mają marginalne znaczenie dla funkcjonowania ligi, gdyby takie umowy proponował jakiś contender, to pewnie bym blokował, tankerzy to jest inny sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Sprawa jest po prostu do przegłosowania przez ligę i tyle, chyba co do tego jest zgoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: bo są karceni (proba zablkowania dealu) tylko dlatego, że ich gm'em jest ten kto jest Pewnie większość z nas uczono, że broni się słabszych, a tu słabszymi są Warriors, którzy rozprzedaja swoją dynastie za grosze i to pozostając w dupie na przyszłość. Bez młodzieży, bez pickow, bez swoich pickow. Nie powinno się pozwolić na zaoranie takiej organizacji w tej sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi