eMeS Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Drummond, Valanciunas i WCJ jednocześnie w Hawks ? tak, w koncu Wendell jest kontuzjowany do konca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Jezusie Nazarejski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Jezusie Nazarejski... teraz rozumiesz czemu nie miałem czasu na opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 W arkuszu też niech zrobi to jedna osoba i trza to rozpisać dokładnie jak coś z pickami ;] Myślałem co z następnymi sezonami. Panie Ozzy- nikt tego lepiej nie zrobi niż Pan, Panie Komisarzu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Wspaniały Al Horford do duetu z JJJ zadba tez o poprawę umiejętności defensywnych Bookera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Booker-JJJ-Horford W powietrzu czuć atmosferę playoffs w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Myślałem co z następnymi sezonami. Na razie skupiam sie na tym, zarowno Drummond jak i Valanciunas maja zapewnione minuty, bedziemy jak walcem jezdzic po undersized skladach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Booker-JJJ-Horford W powietrzu czuć atmosferę playoffs w przyszłym roku. Do tego Spencer + 4 picki w drafcie w tym roku, które przecież mogą posłużyć tez jako elementy wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Bardzo tanio ten Horford... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ja zedytuje arkusz, ale dopiero po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Nie zdawałem sobie sprawy z ogromu i potęgi spółdzielni. Tam jest tak potężna ilość przerzuconych milionów ze z ręka na sercu nie chciałbym tego liczyć. Woj bomb by stracił prace bo by mu Twittera zawiesiło i jeszcze by teraz o tych pickach pisał Limit 140 znaków by zabił zrozumienie tego Zach tez poszedł? A miała być korekta z Nene tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Wiadomo, teraz już jak spółdzielnia działa to tego typu wymiany będą standardem. Tak naprawde gracze w teamach spółdzielni są dobrem wspólnym i bedą się swobodnie po teamach poruszać Nie no tak całkiem serio to propsy dla ludzi którzy to ogarnęli finansowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Jazz bardzo dobry ruch po Zacha, ale o co chodzi z Rosem? Dziwny ten trejd z SAS. Czy Denver nie przeplacilo trochę? No i ogólnie bardzo dobry ruch Minestoty. Edytowane 25 Lutego 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Nie zdawałem sobie sprawy z ogromu i potęgi spółdzielni. Tam jest tak potężna ilość przerzuconych milionów ze z ręka na sercu nie chciałbym tego liczyć. Woj bomb by stracił prace bo by mu Twittera zawiesiło i jeszcze by teraz o tych pickach pisał Limit 140 znaków by zabił zrozumienie tego Zach tez poszedł? A miała być korekta z Nene tylko. Ignazz jeszcze jeden taki post a wezmę Cię na ignora i dołączysz do shadowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Jazz bardzo dobry po Zacha, ale o co chodzi z Rosem? Dziwny ten trejd z SAS. Czy Denver nie przeplacilo trochę? No i ogólnie bardzo dobry ruch Minestoty. Potrzebny mi scoring z ławki, a mówiąc szczere nie za bardzo wierzę, że Dejounte będzie choć w następnym sezonie jakimś valuable zmiennikiem dla CP3, a do tego mam na stashu Aarona Holidaya który raczej będzie pełnił tę rolę w następnym sezonie, więc wziąłem DR który jako scorer na ławę na PG mocno mi się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Czy Denver nie przeplacilo trochę? tam są jeszcze przecież dwa picki pierwszorundowe + nie byłoby mnie pewnie stać na Bledsoe, a jak już mam komus dawać duży hajs to wole by to był sprawdzony w PO Jrue KP moze bedzie jeszcze suoerstarem, ale dawanie mu maxa w mojej sytuacji to niepotrzebne ryzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Potrzebny mi scoring z ławki, a mówiąc szczere nie za bardzo wierzę, że Dejounte będzie choć w następnym sezonie jakimś valuable zmiennikiem dla CP3, a do tego mam na stashu Aarona Holidaya który raczej będzie pełnił tę rolę w następnym sezonie, więc wziąłem DR który jako scorer na ławę na PG mocno mi się przyda. Niezaleznie od twojej wiary jakbys go wstawil na trading block to dostalbys duzo wiecej. Rose to naprawde smieszna cena, wedlug mnie za bardzo sie pospieszyles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ja zedytuje arkusz, ale dopiero po południu Biedny. Powinni Cię potraktować jak gościa w reklamie Urzędu Skarbowego, jak idzie PIT rozliczać. Żona całuje Córka serduszko z rąk Ojciec poklepuje po ramieniu Synek wręcza laurkę Mama robi kanapki Na koniec zamyka się w pokoju i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Kurde. Jakbym widział, ze Dejounte do wyjęcia to pewnie dałbym firsta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Jako miłośnik Ostróg oczywiście byłem mocno zmotywowany aby naprawić mój dawny błąd gdzie Murraya oddałem bez należytej wiary w talent ( dwa lata temu) Z drugiej strony mam na bieżąco info z rehabilitacji i mimo wstawionego filmiku z IG nie wyglada to aż tak kolorowo. Rose jest mocno niedoceniany ale ma bardzo dobry sezon tylko ryzykiem jest cały czas zdrowie. Tylko ze Murray jest jeszcze większym ryzykiem. Rozwój White sprawia ze nawet ja się nie orientuje jak rozwinie się rotacja niskich za rok. W sumie będzie 6 do gry bo teraz korzysta tez Bryn w s5 z minut Jestem oczywiście zadowolony z wymiany ale rozumiem tez GM jazz mając CP3 Rose może grać na SG obok CP3. Murray rzutu jeszxe nie pokazał choć w lato były ogromne oczekiwania. Fakt ze nie ma szans na spotkanie z jazz w po sprawiło ze oddałem obecna dobra produkcje. Gdyby było zagrożenie walki bezpośredniej nie oddawałbym DR. Wymianę zrobiłem w chwili gdy miałem prawa do Lina wiec oddanie rezerwowego PG traktowałem jako detal Teraz muszę niestety zdrowego PG pozyskać jeszxe na lawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi