Tomek9248 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Butlera chcą tylko Lakers, więc będzie paycut jakieś 100/5 O ile do tego czasu to nie okaże się wartością Butlera, bo szybko ewoluuje sytuacja z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) GSW 2019/20 Tak z ciekawości - co to jest? Mistrz NBA Pick, który nie trafi do kogoś tam, bo 1 może trafić. Kolader dostanie ten drugi Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) I taki zapis jest legalny? Pozdrowienia ze Słowacji, Becherowka itd Dziwniejsze są serpentyny na pickach 2nds Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wy tu o pierdołach a Denver wzmocniło GSW ( może) W Warriors wylądowałby albo Morris albo Payton także taki wybór nieświadomie prawdopodobnie miał LBS Nie byłem do końca zdecydowany na któregoś i czekałem aż sytuacja się rozwinie. Suma sumarum cieszę się, że dostałem tego drugiego. Wobec zakończonych chyba już problemów zdrowotnych Livingstona nie potrzebuję gracza na gwałt i spokojnie jestem w stanie przeboleć brak Elfrida w początku 2T, bo przecież przyszedł za 3 rozgrywającego tak naprawdę. Natomiast wiążę z nim większe nadzieje na rozwój w dalszej części sezonu niż to miałoby się stać z Monte Morrisem, a ostatecznie nawet jak to nie wypali to po prostu nie będzie grał. Low risk high reward Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 W Warriors wylądowałby albo Morris albo Payton także taki wybór nieświadomie prawdopodobnie miał LBS Niekoniecznie bo cavs byli bardzo bliziutko pozyskania morrisa i odpadli na ostatniej prostej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 knicks tez byli blisko i dzis dopiero odpadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 knicks tez byli blisko i dzis dopiero odpadliJa odpadlem ostatni:) przed samym ogloszeniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 W ogóle z dzisiejszych ruchów bardzo podoba mi się ten Regisa z Sotą. Nie jest to jakieś wzmocnienie wielkie, ciężko powiedzieć chyba nawet żeby to było wzmocnienie w pełnym słowa tego znaczeniu. Jednak wymiana 2 niegrających graczy w ogóle w lidze na jednego, który wciąż w niej jest to takie mały, fundamentalny ruch ku lepszemu jutru Myślę, że warto docenić znalezienie takich okazji gdzie każda strona coś zyskuje, niekoniecznie wielkiego i od razu rzucającego się w oczy, co przykuje uwagę całej ligi. Jednak Rockets ma gracza na te 10 minut do rotacji, a Qcin ma 1,5(?) mln w banku więcej. I dzień jest dla obu lepszy, a nic wielkiego się nie stało. Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ogólnie nieelegancko zachowała się organizacja Toronto Raptors transferując swoją legendę. Wydawało się, że powrót miał być takim zwieńczeniem kariery Air Canady i pozostawieniem starych nieporozumień za sobą, a tu nastąpiła taka trochę eskalacja. Spory niesmak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) A gdzie ja niby pisałem że on zostaje u mnie do końca życia?! Nie szukaj usprawiedliwienia dla swoich marnych ruchów w tym trymestrze. To Ty zaproponowałeś mi tą wymianę a teraz oczerniasz. Tfuuu! Pozyskujesz najgorszego kiepa real Raptors za 800k większy hajs niż dostaje VC. Baaaaaardzo słabo jak na takiego giganta CJ MIles w II trymestrze: 4,9pkt 27% FG% 28% 3PT% Vince Carter: 7,6pkt 4zb 41% FG% 38% 3PT% Edytowane 5 Stycznia 2019 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ogólnie nieelegancko zachowała się organizacja Toronto Raptors transferując swoją legendę. Wydawało się, że powrót miał być takim zwieńczeniem kariery Air Canady i pozostawieniem starych nieporozumień za sobą, a tu nastąpiła taka trochę eskalacja. Spory niesmak. A jak to jest, że wczoraj pisałeś o zbyt dużej ilości wymian i przerzucaniu graczy jak worki ziemniaków kompletnie bez szacunku (zgadzam się z tym!) a teraz oddajesz Cartera którego przed chwilą pozyskałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Bardzo elegancko oddając go do contendera przecież, dając mu szansę na ten upragniony tytuł. ale GM Knicks lubi takie legendy przerzucać jak worki ziemniaków i to dopiero jest nieeleganckie, każdy vet to zapamięta! A gdzie ja niby pisałem że on zostaje u mnie do końca życia?! Nie szukaj usprawiedliwienia dla swoich marnych ruchów w tym trymestrze. To Ty zaproponowałeś mi tą wymianę a teraz oczerniasz. Tfuuu! A teraz pozyskujesz najgorszego kiepa real Raptors za 800k większy hajs niż VC. Baaaaaardzo słabo dla takiego giganta CJ MIles w II trymestrze: 4,9pkt 27% FG% 28% 3PT% Vince Carter: 7,6pkt 4zb 41% FG% 38% 3PT% Uprzedzałem, że Vince u mnie nie zagrzeje miejsca, więc to nie była żadna szansa na upragniony tytuł A jak to jest, że wczoraj pisałeś o zbyt dużej ilości wymian i przerzucaniu graczy jak worki ziemniaków kompletnie bez szacunku (zgadzam się z tym!) a teraz oddajesz Cartera którego przed chwilą pozyskałe Tą wymianę należy traktować raczej jako jedną. Przynajmniej ja to tak odbieram, bo i tak by przeszła finansowo, gdyby połączyć to z dealem z raptors/wizards. Nie było tu żadnych kombinacji. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) No właśnie! Nie jakiegoś skończonego bolca! Tylko Cartera, który wpisywał na twitterze podziękowania dla Raptors, iż dali mu szansę powalczyć o tytuł z Knicks. Nie było takiej sytuacji, bo ja lojalnie uprzedziłem prywatnie, że carter ode mnie odejdzie. Kwestia jest u nas taka, że nie każdy jest zawse na priv. Niektorym czasem sie spieszy itp itd. okienko jedno, timing ten sam, przepisowo by to przeszlo gdyby sie polaczylo. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 czekaj Tomek, jak to było z tym Paytonem? "cudem przestał się kompromitować?" on już nie ma grzywki, wiesz, ze to gdzieś przeczyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zeby gm Bucksow sie nie zdziwil z tymi maxami w czadie FA... A co do misia dla Bucks, zarty na bok, Tomdk jest jedna dlugosc przed wszystkimi po dealu z Ibaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Chcesz to rzucaj maxa Middletonowi, przeciez nikomu tego nie bronię. W sumie dobrze, że o tym napisalem bo zobaczyłem jakie są tu mniej więcej nastroje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 A kto pisal ze mu rzuce maxa plany mam jednak troche inne, ale jezeli Krzysiu dostanie gdzies 4-5 baniek rocznie wiecej niz u Ciebie, to nie bylbym pewien, ze wybierze Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zeby gm Bucksow sie nie zdziwil z tymi maxami w czadie FA... A co do misia dla Bucks, zarty na bok, Tomdk jest jedna dlugosc przed wszystkimi po dealu z Ibaka Deal z Ibaka faktycznie dobry. Kontrakt dla niego rowniez swietny. Tomek powinien miec latem sporo miejsca na Middletona jak juz Durant wyoptuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi