LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Pacers chyba biorą udział w szkoleniu "jak tego nie robić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dobre wymiany dla Knicks (Rubio to moim zdaniem fajny fit dla Kyrie), Rockets (chyba właśnie wyszli na prowadzenie w wyścigu po George'a, zwłaszcza, że zostanie im kasy na dobrą czwórkę), Hornets i Blazers też ładnie. Nie wiem za to co robią Wolves, ale Tatum już płacze z rozpaczy i myśli poważnie nad przeprowadzką na Neptun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tatum powiedział, że jak go natychmiast nie wymienią to w '21 bierze QO i odchodzi. a CP3 dalej zastanawia się jak nie wszedł do PO...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dużo czasu musiałem poświęcić, by znaleźć dom dla Crabbe'a i Amira, a przy okazji coś mieć z tego, ale się udało. O czym mogą świadczyć wasze komentarze. Bardzo cenię Brangdona i cieszę się, że udało mi się go pozyskać w tradzie, bo znajdzie dla siebie miejsce u mnie w zespole. Do tego Frank, którego też można wykorzystać w rotacji. Dwa 1st r poszły, ale myślę, że warto było je poświęcić. I cashowo i sportowo wyszedłem całkiem nieźle. Dzięki za trade @Lucas i powodzenia w sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Lillard-Brogdon-Tucker-Aminu-Horford wygląda bdb a do tego mogą wyjść bb z Drummem na C, dla którego ten sezon w Pistons może być przełomowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 a waąśnie jak już się umawiacie na wymiany to ustalcie od razu kto zajmuje się excelem, bo potem albo nie robi tego nikt, albo dwie osoby na raz się biorą i jeden drugiemu usuwa wartości do skopiowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 BMFowi udało się sprzedać CP3. łoooooo! Nie było łatwo trochę mnie ten kontrakt odstraszał, ale Rockets dali mu też na 4 lata, więc liczę, że jak Nash pociągnie do 38 lat bez kontuzji i z dobrą formą może i dałem dużo za CP3, ale liczę, że Paul da dużo Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nie było łatwo trochę mnie ten kontrakt odstraszał, ale Rockets dali mu też na 4 lata, więc liczę, że jak Nash pociągnie do 38 lat bez kontuzji i z dobrą formą może i dałem dużo za CP3, ale liczę, że Paul da dużo Jazz Ambitne założenie dla kogoś, kto w poprzednich dwóch sezonach zagrał 119 spotkań Ale ogólnie wymiana mi się podoba chociaż wiadomo, że z taką umową to ryzyko i wszystko może się stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Win-win, mając młodzież MJ1 będzie miał stabilny payroll nawet jak Paul się posypie, a CP3 może długo pograć na wysokim poziomie ze swoimi fundamentals. Ja dostałem 3 first roundery, z czego jeden może być w ścisłej czołówce draftu za rok + pick 2021. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ambitne założenie dla kogoś, kto w poprzednich dwóch sezonach zagrał 119 spotkań Ale ogólnie wymiana mi się podoba chociaż wiadomo, że z taką umową to ryzyko i wszystko może się stać. nie będę mówił ile spotkań zagrał Tyreke, zostawię to sobie na przyszły sezon Wiadomo, bez ryzyka nie można osiągnąć wielkich sukcesów Paul weźmie Murray'a pod swoje skrzydła i liczę na fajny duet Guardów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) CP3 dopóki nie ma chronicznych problemów a'la Nash czy Stockton z plecami to będzie odpuszczać te 20-kilka meczów na sezon i grać na swoim poziomie, zwłaszcza teraz jak u D'Antoniego jeszcze więcej rzuca za 3. Ciekawe ile to potrwa, i czy MJ1 będzie miał szczęście i Paul będzie zdrowy na playoffy. Chyba czas na krótkie podsumowanie. Zrobiłem jeden slaby, jeden normalny i jeden dobry deal z big3 - w pierwszym przypadku (Blake) się pospieszyłem, bo powinienem poczekać na lipiec, ale chciałem wolny cap space na 2020, i miałbym duży problem oddać go gdziekolwiek, więc wyszedłem z założenia, że czy szybciej, tym lepiej. Błędy nowicjusza, bo później ktoś mogł się skusić i zaryzykować. Wymiany Jordana i Paula okej - cztery first roundery, jakieś 2nd roundery i jeden kontrakt na sezon 20/21 - tutaj ciężko byłoby coś utargować biorąc pod uwagę renomę Jordana i Paula na forum. Jak oddam weteranów to chyba będę w ścisłej czołówce tankathonu, co było nadrzędnym celem. Zarówno Camby, MJ1 i Fluber mogą bardzo zyskać. Co do Blake'a, to było problematyczne, bo IMHO u Caseya w RS będzie dobry, ale nie mogłem czekać na RS, chcąc tankować, a jego trade value obecnie jest bardzo niskie z tego co zauważyłem po różnych rozmowach Błędne koło. Payroll dramatyczny, ale chcąc zbierać assety nie da się szybko zejść w salary, zamiast 110 mln na sezon 20/21 mam 20 mln i sporo więcej assetów. Edytowane 1 Lipca 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 tego się nie spodziewałem, gratki dla BMFa i powodzenia dla MJ1, ryzyko spore, ale chyba podjęte z pełną świadomością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Czy cp3 nie miał prawa weta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tatum będzie za dobry na tank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 uuu, zaczyna się rozpychanie łokciami w tankathlonie. Ciekawe co na to Shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 uuu, zaczyna się rozpychanie łokciami w tankathlonie. Ciekawe co na to Shevcu Tatum będzie za rok gwiazdą contendera, ciężko z kimś takim ''dwa lata tankować''. Za to 34W i 39W na pewno w zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi