MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Wbił się do rotacji na stałe więc Pacers zrobili mu miejsce w skladzie, panie i panowie: Kevon Looney podpisuje 2 letni kontrakt za minimum, drugi sezon to team option. (jeśli nie mogę to chce tak czy siak dwa lata, ale daj ktoś znać w razie co). Masz prawo dać mu team option Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 #mememaker Witamy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 WAŻNE! Panowie, jak nanosicie zmiany w rosterach to na oba kluby. Widzę, że część picków wędruje, a część zostaje, chociaż została sprzedana. Wcześniej zajmował się tym January, a teraz zrobił się burdel. Zaraz wejdą nowi GMowie i ne będą wiedzieli co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Wobec gorszej postawy Nerlensa Noela ponoć na celowniku GMa Magic znalazł się Hassan Whiteside. Koscią nie zgody przy ewentualnej wymianie jest wymiana któregoś z młodych utalentowanych zawodników Orlando Magic - mówią źródła Idź po Irvinga później, koniec z czołgistami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Idź po Irvinga później, koniec z czołgistami :> Po Irvinga jest już za późno, sources said:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 dawac juz te wymiane na forum bo to chyba bomba roku bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) dawac juz te wymiane na forum bo to chyba bomba roku bedzie Mam nadzieję, że wraz z pojawieniem się Irvinga jakaś drużna zarzuciła ręczny w czołgu i z niego spierdziela Chociaż po cichu mam w głowie gracza, wokół którego ten trade jest być może zbudowany, ale nie chciałbym parsknąć śmiechem więc trzymam kciuki za Flubera Edytowane 28 Lutego 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Boom! Wymiana między Mavericks a Cavs Mavericks - Cavs Mavs in: Kris Humprhies, Michael Beasley, J.R. Smith, Tyson Chandler Mavs out: Dirk Nowitzki, Gorgui Dieng Cavs in: Dirk Nowitzki, Gorgui Dieng Cavs out: Kris Humprhies, Michael Beasley, J.R. Smith, Tyson Chandler Tak żem czuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Mam nadzieję, że wraz z pojawieniem się Irvinga jakaś drużna zarzuciła ręczny w czołgu i z niego spierdziela Chociaż po cichu mam w głowie gracza, wokół którego ten trade jest być może zbudowany, ale nie chciałbym parsknąć śmiechem więc trzymam kciuki za Flubera Możesz parsknąć śmiechem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Możesz parsknąć śmiechem:) Myślałem o kimś innym, ale to jest chyba gorsze ZABILI MI DIRKA Wczoraj miałem zapytać karpia czy by go zwolnić nie chciał i pozwolić mu pograć w Warriors ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Myślałem o kimś innym, ale to jest chyba gorsze To jeszcze nie koniec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Pewnie Knicks, CM się na Irvinga od 99 czaił ;p 100 punktow dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) To jeszcze nie koniec:) Zwracam honor, tak się na tego Kyrie naczekałem, że go tam wcisnąłem od razu Jednak muszę powiedzieć, że fajna wymiana i śliczne przeczyszczenie ze śmieci rostera Tym zawodnikiem, o którym myślałem w kontekście KI, był Courtney Lee. Myślałem, że wreszcie CM udało się kogoś przekonać do niesamowitości tego gościa Edytowane 28 Lutego 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Pokrótce, za cenę wymiany Irvinga na McColluma przeczyściłem salary ze śmieci zostając w zamian tylko z Diengiem, w którym wciąż pokładam nadzieję i przy okazji wzmocniłem skład na tegoroczne play-offs. Play-offowy Manu + Play- offowy James + McCollum i Love + cała masa plusowych zadaniowców: Korver, Ellington, no i pewnie ostatni w karierze run Nowitzkiego po pierścienie. W końcu mam jakąś rotację, bo jak przejąłem klub to chciało mi się płakać na widok tych Humprhiesów i McAdoow... W perspektywie kolejnego sezonu osłabiłem się sportowo, ale zszedłem lekko licząc z 30 milionów na przyszły sezon w salary, więc jak LeBron nie zostanie, to nie będzie dramatu:) No i wciąż wierzę w Dienga. Cavs będą grać Lovem na piątce i LeBronem na czwórce - to był jeden z moich celów, ale wszelkie zmiany postaram się wprowadzić do piątku, jutro czeka mnie ciężki dzień, konferencje prasowe i takie tam różne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Irving Porzingis Gobert, no to klawo, pierwszy team na poziomie GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Irving Porzingis Gobert, no to klawo, pierwszy team na poziomie GSW szkdoa tylko kontuzji ale i tak myślę, że bez kp team fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Przyjęcie TT nie jest fajną sprawą, ale CM pewnie dostanie jeszcze za niego pick więc wyjdzie w tej wymianie zdecydowanie na plus. Cavs też spoko, Irving chciał i tak odejsc, a przy okazji udało się wyczyścić salary w jakimś stopniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 chyba win-win trade, fajnie że coś się dzieje oby Cię Fluber CM nie pogonił w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Na pierwszy rzut oka dziwny deal dla Karpia. Chyba trochę szkoda tego cap space na ten sezon, a dodatkowo JR Smith, Beasley i Chandler mogą dodać kilka dodatkowych wygranych w tym trzecim trymestrze Tu na pewno Fluber ładnie poczyścił. Z Irvingiem też wydaje się dobry deal. Kolejny dziwny deal Karpia teraz z Wizards. Chyba starość go dopadła Edytowane 28 Lutego 2018 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Moim zdaniem, no właśnie Dirk by raczej zawetował ten (i jakikolwiek inny) trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi