heronim Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 PS. Mam pytanie: Lepiej każdego dnia wystawiać max zawodników którzy akurat rozgrywają mecze czy cały czas trzymać taki sam skład grający? A to zalezy, czy sezon chcesz zakonczyc w polowie sezonu, czy jednak chcesz dograc go do konca . Kazdy robi jak uwaza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jeśli chodzi o pytanie Kraso, to heronim ma rację. Jesli będzie codziennie wystawiał ludzi którzy akurat grają mecze, to już w połowie sezonu ci się mecze skończą, bo na każdej pozycji masz do rozegrania 82, ani jednego więcej ani jednego mniej :wink: takze najlepiej jest tzrymac cały czas najlepszych ludzi na punktowanych miejscach, a tylko w razie kontuzji zmieniać. Ja dziś miałem tak naprawde pierwszy dzień gry w FBL w tym roku. Prez pierwsze3 dni moi gracze grali ledwie 5 meczów, a dziś wszyscy na punktowanych miejscach i od razu jest wynik. Ponad 600 punktów, Garnnet na dobry poczatek 176 fp, do tego ładnei zaczął Al z ponad stówą. Zawidół Korver, gdyby on jeszcze dobrze zagrał to mógł byc jakis mój rekord. Idę w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jeśli chodzi o pytanie Kraso, to heronim ma rację. Jesli będzie codziennie wystawiał ludzi którzy akurat grają mecze, to już w połowie sezonu ci się mecze skończą, bo na każdej pozycji masz do rozegrania 82, ani jednego więcej ani jednego mniej :wink: takze najlepiej jest tzrymac cały czas najlepszych ludzi na punktowanych miejscach, a tylko w razie kontuzji zmieniać. Rozumiem. Ostatnie pytanie: gdzie mogę sprawdzić ile meczy mi zostało na danej pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 w "Maximum Games" pod tymi tabelami z statyskami twoich graczy (w "My Team") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Na dole, pod składem.. Legend | Stats | Positions | Maximum Games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 gdyby on jeszcze dobrze zagrał to mógł byc jakis mój rekord. Ze względu na to że u nas jest 20 a nie 10 drużyn to mamy dużo słabsze składy i na rekordy nie ma szans. Powinna być taka tabela jak rekordy FBL#4 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No przydaloby sie Graboś, bierz sie do roboty 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jeśli chce zatrudnić kogoś z wolnych agentów, to najpierw muszę wywalić kogoś ze swojego składu, a potem mogę zostać z niczym, jezeli na przykład przy moim składzie po tym jak wezmę już zawodnika z listy wolnych agentów jest napisane cos w tym stylu : "Waiver 1: --empty-- for .......... pending until Nov 6" i do tego 6 XI weźmie go ktoś z mniejszą liczbą w rubryce waiver obok rankingu drużyn ? Może to trochę niejasno ująłem , ale mimo wszystko byłbym wdzięczny za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Nikt go ci juz nie wezmie Chodzi o to, ze gracz bedzie w twoim składzie dopiero od podanej daty ... W innym wypadku, wszyscy mogliby sobie wymieniać skład "na jeden mecz" i FBL by straciło sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Chodzi o inną ligę, więc może to być zależne od jakiś ustawień ? Bo wydaje mi się, że podobną sytuację miałem z Websterem i potem otrzymałem wiadomość: "Sorry, but the waiver request you made in (nazwa ligi) has been denied. Player Dropped: Player Added : Webster, Martell This happened for the following reason: There was another manager with a higher waiver priority requesting the player." Dlatego wolałbym się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Hmmm... nigdy się nie spotkałem z czyms takim szczerze mowiac ... Z tego komunikatu jasno wynika, ze jednak go nie dostaniesz ... Jak chcesz kogos zatrudnic, to usuwaj przy okazji przylaczania - moze w tym tkwi problem, ze najpierw osobno zwolniles, a dopiero pozniej chciales kogos przylaczyc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No wróciłem na 1 miejsce ... Nadal mam sporo meczy, ale przewaga na szczęście nie jest już tak bardzo widoczna Świetne mecze Redd'a i ... przede wszystkim Harringtona :shock: 38/7/3/2 - na kogoś wybranego w 5 rundzie zdaje sie to świetne statsy - dobrze zrobiłem biorac go do składu - jak narazie spokojne 70 fp na mecz. Zawiódł troszke Boozer ... Nie wysailem Yi, a ten trzasnal +70 fp ... No i dobrze w sumie zrobilem wystawiajac Lowry'ego - wachalem sie czy warto tracic miejsce na utl, ale zaryzykowalem i dodal mi 59 fp. Porazka jak narazie okazuje sie Magloire - tym razm osiagnal wynik -6 fp :roll: Brandon także się rozkręca, kto wie może jednak przestana się starać o Chrisa Paula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billypilgrim Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No wróciłem na 1 miejsce ... Nadal mam sporo meczy, ale przewaga na szczęście nie jest już tak bardzo widoczna Świetne mecze Redd'a i ... przede wszystkim Harringtona :shock: 38/7/3/2 - na kogoś wybranego w 5 rundzie zdaje sie to świetne statsy - dobrze zrobiłem biorac go do składu - jak narazie spokojne 70 fp na mecz. Zawiódł troszke Boozer ... Nie wysailem Yi, a ten trzasnal +70 fp ... No i dobrze w sumie zrobilem wystawiajac Lowry'ego - wachalem sie czy warto tracic miejsce na utl, ale zaryzykowalem i dodal mi 59 fp. Porazka jak narazie okazuje sie Magloire - tym razm osiagnal wynik -6 fp :roll: Brandon także się rozkręca, kto wie może jednak przestana się starać o Chrisa Paula Powiem Ci Luc, że jesteś takim wymiataczem, jakiego ta liga nigdy nie widziała. Pierwszy tydzień i wszystko pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 graboś widzę, że nie dodałeś statystyk z ligi za ostatni tydzień - miałeś jakiś problem z tym czy coś, bo nie wiem. jeśli nie będziesz miał czasu tego robić (to w sumie zajmuje max 2 minuty, a postaram się to tak ulepszyć, żeby zejść z czasem do minuty osiem ) to wyznacz kogoś innego i ja mu przekażę instrukcje.. chyba, że nie chcesz dla Waszej ligi cotygodniowych (mogą być nawet codzienne) podsumowań to już Twoja decyzja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No wróciłem na 1 miejsce ... Nadal mam sporo meczy, ale przewaga na szczęście nie jest już tak bardzo widoczna Świetne mecze Redd'a i ... przede wszystkim Harringtona :shock: 38/7/3/2 - na kogoś wybranego w 5 rundzie zdaje sie to świetne statsy - dobrze zrobiłem biorac go do składu - jak narazie spokojne 70 fp na mecz. Zawiódł troszke Boozer ... Nie wysailem Yi, a ten trzasnal +70 fp ... No i dobrze w sumie zrobilem wystawiajac Lowry'ego - wachalem sie czy warto tracic miejsce na utl, ale zaryzykowalem i dodal mi 59 fp. Porazka jak narazie okazuje sie Magloire - tym razm osiagnal wynik -6 fp :roll: Brandon także się rozkręca, kto wie może jednak przestana się starać o Chrisa Paula Powiem Ci Luc, że jesteś takim wymiataczem, jakiego ta liga nigdy nie widziała. Pierwszy tydzień i wszystko pozamiatane. Przepraszam cie bardzo, ale czy ja slusznie odbieram to jako ironie? :twisted: I skad sie ona nagle wziela? Cos przepraszam nie tak powiedzialem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 loqsh, miałem właśnie problem, nie wiem czy coś źle robiłem. Tam gdzie jest miałem wkleić źródło strony to wkleiłem ten link standings, ale coś poszło nie tak i na końcu wyswietlało mi się tylko "graczem tygodnia został" i nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 nie link miałeś wkleić tylko źródło strony z full standings. wchodzisz na full standings w ff: ctrl+u, w operze ctrl+f3, zaznaczasz wszystko (ctrl + a) kopiujesz (ctrl + c) i wklejasz to co skopiowałeś do tego pola, jeszcze ta data i to wszystko. sprawdź jeszcze raz i napisz co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Podsumowanie pierwszego tygodnia, chyba bez błedów w nastepnym moim poście. Kilka fajnych rzeczy pokazują takie podsumowania, bo okazuje się, ze np. Lucaso, który jest obecnie drugi u nas w tabeli, tak naprawdę tak dobrze nie wystartował, tylko wystrzelał sie z meczami. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No wystrzelalem sie, wystrzelalem sie Ale teraz wiecej zawodnikow sadzac bede, to mam nadzieje, ze do konca nastepnego tygodnia wszystko sie spokojnie wyrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jednak okazuje się, że jest błąd. loqsh, w tym programie jest link pod którym są wszyscy zawodnicy i jest kolumna name i owner. tam masz błąd. W kolumnie name jest Krwiomocz, a w kolumnie owner Kraso. Tymczasem drużyna Kraso to Kraso Team, a druzyna Jiwola to Krwiomocz. Dlatego wyszło że jest 17 drużyn a tak naprawdę jest 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi