QAS Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 widzę że jeszcze bez wazeliny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Potwierdzam, ale nasz trejd jest jednak bez picku. widzę że jeszcze bez wazeliny...A ja sie zastanawiam czy Twoj komentarz na forum spowodowal, ze juz nie ma tego picku w wymianie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dropnę sobie Bassa B. i Burka T. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 ale właśnie chyba niektórzy nie skumali kto był stroną czynną a kto bierną tego dymanka... przecież nawet gdyby ważyli tyle samo to każdy rozgarnięty GM brałby Mozgo w sezonówce a tym bardziej dynastii, a tutaj Mozgo waży o kilkanaście FP mniej!!! w ogóle nie rozumiem tej wymiany, streetballowiec z jednym sezonem wybuchu pod nieobecność Gallo i WChandlera w zamian za solidnego centra z pewną S5 w tym roku i najprawdopodobniej kilku następnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 ale właśnie chyba niektórzy nie skumali kto był stroną czynną a kto bierną tego dymanka... przecież nawet gdyby ważyli tyle samo to każdy rozgarnięty GM brałby Mozgo w sezonówce a tym bardziej dynastii, a tutaj Mozgo waży o kilkanaście FP mniej!!! w ogóle nie rozumiem tej wymiany, streetballowiec z jednym sezonem wybuchu pod nieobecność Gallo i WChandlera w zamian za solidnego centra z pewną S5 w tym roku i najprawdopodobniej kilku następnych... Przeciez 2 mlodziakow i pick za 2 dziadow to raczej typowa wymiana w tym formacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 ale właśnie chyba niektórzy nie skumali kto był stroną czynną a kto bierną tego dymanka... przecież nawet gdyby ważyli tyle samo to każdy rozgarnięty GM brałby Mozgo w sezonówce a tym bardziej dynastii, a tutaj Mozgo waży o kilkanaście FP mniej!!! w ogóle nie rozumiem tej wymiany, streetballowiec z jednym sezonem wybuchu pod nieobecność Gallo i WChandlera w zamian za solidnego centra z pewną S5 w tym roku i najprawdopodobniej kilku następnych... Ty mi za Mozgova oferowales Erica Gordona, ktory niewiadomo czy rozegra chociaż połowę spotkań. Ja jednak wolę Bartona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Szulim - deal z SlaKB z pickiem jest - taki był od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Panowie ogarniijcie się to z pickiem czy nie - bo co kto napisze to inna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ostatecznie jest pick. Sorki za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jest wymiana: San Antonio Spurs out: Derrick Rose, Boban Marjanovic San Antonio Spurs in: Tim Duncan, Patty Mills, Danny Green New Orleans Pelicans out: Tim Duncan, Patty Mills New Orleans Pelicans in: Jakob Poeltl, Brandan Wright Dallas Mavericks(nie wiem czy nie zmienił nazwy na lolcats?) kucio out: Danny Green, Brandan Wright Dallas Mavericks(nie wiem czy nie zmienił nazwy na lolcats?) kucio in: Derick Rose Los Angeles Clippers out: Jako Poeltl Los Angeles Clippers in: Boban Marjanovic Prosze wszystkie strony o potwierdzenie. Jednocześnie bardzo się ciesze, że mój team San Antonio Spurs ma aż 4 graczy tej drużyny i to 4 moich ulubionych z ostatnich lat.. (bakuje tylko DRoba do fav5). Dodatkowo, podobnie jak prawdziwe San Antonio Spurs zwalniam najlepszego franchise playera ever ze składu. Moja ekipa: San Antonio Spurs mac 248 1 Kevin Durant 75 (servant) 2 Kawhi Leonard 68 (najbardziej niedoceniany gracz ever) 3 Carmelo Anthony 32 4 Rudy Gobert 22 5 Ryan Anderson 20 6 Danny Green 9 (najlepszy 3&D w lidze) 7 Michael Kidd-Gilchrist 4 (do przerwy z Celtami sympatyczne 9-4-0-2-1) 8 Justise Winslow 3 (młody talent) 9 Elfrid Payton 3 (nabijacz asyst) 10 Jeremy Lamb 3 (s5 z Celtami, ale problemy z faulami, pozdro dla Wilka i Eviego, liczę na kilka docinek na temat tego grajka) 11 Patty Mills 3 (najlepszy PG SAS ostatnich 3lat) 12 Andrew Nicholson 3 13 Michael Beasley 3 Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dallas Mavericks(nie wiem czy nie zmienił nazwy na lolcats?) kucio out: Danny Green, Brandan Wright Dallas Mavericks(nie wiem czy nie zmienił nazwy na lolcats?) kucio in: Derick Rose Po tej wymianie widac kto jest mistrzem, a kto debiutuje w rozgrywkach... A jak jeszcze przekonywales, ze to tylko dlatego iz jestes fanem Spurs to prawdziwy majstersztyk ;-) 10 Jeremy Lamb 3 (s5 z Celtami, ale problemy z faulami, pozdro dla Wilka i Eviego, liczę na kilka docinek na temat tego grajka)Ja sie powstrzymam bo ostatnie w tym kierunku spowodowaly IMO niekorzystne zmiany przepisow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Potwierdzam Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Po tej wymianie widac kto jest mistrzem, a kto debiutuje w rozgrywkach... A jak jeszcze przekonywales, ze to tylko dlatego iz jestes fanem Spurs to prawdziwy majstersztyk ;-) Co sugerujesz? Że wydymałem Kucia?? Z uwagi, że jest nowy, upewniłem się u innego manago, kogo by wolał, Rosa czy Dannego, i odpowiedział, że z uwagi na CY Rose.. Nawet na Ninjy jest(lub był rok temu) mocniej ceniony. Zreszta wystarczy zobaczyć ilość sprzedanych koszulek. Plus to chyba dobry moment na: http://www.e-nba.pl/topic/4193-liga-roto-dynasty-sezon-20152016/page-18?do=findComment&comment=393774 'Napisano 09 grudzień 2015 - 12:16' - wiLQ: 'Ze taki bolek jak Adams mial jakas wartosc trejdowa to juz w ogole majstersztyk ze strony glownego kombinatora tej wymiany' LOL Sprytnie zamykasz topici, by nie można było cytować Ja sie powstrzymam bo ostatnie w tym kierunku spowodowaly IMO niekorzystne zmiany przepisow... Jakie? Edytowane 8 Października 2016 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Jakos dziwnie reagujesz na gratulacje... a wyciagniecie jakiegos starego cytatu to juz w ogole polityczna defensywa ;-) Co sugerujesz? Że wydymałem Kucia?? Z uwagi, że jest nowy, upewniłem się u innego manago, kogo by wolał, Rosa czy Dannego, i odpowiedział, że z uwagi na CY Rose.. Nawet na Ninjy jest(lub był rok temu) mocniej ceniony.Huh? Rose ostatni raz byl wyzej w rankingu w 2011-12 i od tamtego czasu jest zupelnie innym graczem, wiec jestem ciekaw kogo pytales... Zreszta wystarczy zobaczyć ilość sprzedanych koszulek.Czyli bardzo wazny czynnik w fantasy. Moze jeszcze warto dodac, ze ma duzy kontrakt reklamowy na buty? Plus to chyba dobry moment na: 'Napisano 09 grudzień 2015 - 12:16' - wiLQ: 'Ze taki bolek jak Adams mial jakas wartosc trejdowa to juz w ogole majstersztyk ze strony glownego kombinatora tej wymiany' LOL Taaa, nie masz pojecia jak mocno zaluje, ze napisalem tak o zawodniku wartym w zeszlym sezonie 4$... pale sie ze wstydu! Sprytnie zamykasz topici, by nie można było cytować Huh? Zamykam zeby byl porzadek. Gdybym bal sie cytowania to bym je kasowal, a nie zamykal... Jakie?Waiver bez budzetu + Tomorrow. Edytowane 9 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jakos dziwnie reagujesz na gratulacje... a wyciagniecie jakiegos starego cytatu to juz w ogole polityczna defensywa ;-) No bo zawsze tylko moje deale komentujesz w takim sposób, a np bdb Evitacre nic, a nic Huh? Rose ostatni raz byl wyzej w rankingu w 2011-12 i od tamtego czasu jest zupelnie innym graczem, wiec jestem ciekaw kogo pytales... Mi chodzi o projections przed sezonem. FB nija miała mega wysoko rok temu DRose'a. Gdybym nie pozyskał Pattiego, raczej by na ten deal nie poszedł z uwagi na jednego PG. Czyli bardzo wazny czynnik w fantasy. Moze jeszcze warto dodac, ze ma duzy kontrakt reklamowy na buty? Według Ciebie to nie ma związku? NBA to kasa w 1 kolejności i NBA będzie starał się robić dużo, bo ten kontrakt chociaż trochę uratować.. Mieszkasz blisko Wawy, wpadnij do footlockera do Arkady i zobacz czyje koszulki są.. na 10zawodników Rose się znajdzie.. Taaa, nie masz pojecia jak mocno zaluje, ze napisalem tak o zawodniku wartym w zeszlym sezonie 4$... pale sie ze wstydu! Według mnie niczego nie żałujesz, bo i po co ? Ale podtrzymujesz te zdanie, z przed pół roku, że Adams to bolek ? Huh? Zamykam zeby byl porzadek. Gdybym bal sie cytowania to bym je kasowal, a nie zamykal... żartowałem (sucharowałem). Waiver bez budzetu + Tomorrow. Co do Tomorrow to jest sprawa jak najbardziej do dogadania. Bo czy na pewno można w opcji today na wiavery wywalić w dowolnym momencie kogokolwiek? p.s Kucio jeszcze nie potwierdził i ja mogę spokojnie ten deal odwołać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Mac ale o co chodzi z tym lambem ? Btw moze ktoś podsumować na jakich chorych zasadach gramy w tym sezonie bo trochę sie w tym pogubiłem z tego co wilq pisze to cofamy sie gdzieś w okolice średniowiecza z waiver bez budżetu tyle wyłapałem cos jeszcze ważnego ? I skoro waiver bez budzet to jak bedzie ustalona kolejność na starcie sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 i kolejne pytanie kiedy zaczynamy? moze by dzisiaj, co by przy niedzieli juz ustawic waivery:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Mac ale o co chodzi z tym lambem ? O nic, to Ty czy Wilku o nim często wspominacie, to się dostosowałem.. Btw moze ktoś podsumować na jakich chorych zasadach gramy w tym sezonie Na pewno nie gramy na żadnych chorych zasadach. bo trochę sie w tym pogubiłem z tego co wilq pisze to cofamy sie gdzieś w okolice średniowiecza ? Gdzie niby masz średniowiecze? Ja widzę XXi wiek jak się patrzy. I skoro waiver bez budzet to jak bedzie ustalona kolejność na starcie sezonu ? Może tak jak to robili chorzy w średniowieczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) No bo zawsze tylko moje deale komentujesz w takim sposób, a np bdb Evitacre nic, a nic Czuj sie wyrozniony, a nie marudzisz ;-) BTW, moglbys podac przyklad jego dealu, ktory wymagal bardziej komentarza niz ten? Mi chodzi o projections przed sezonem. FB nija miała mega wysoko rok temu DRose'a.Jakie to ma znaczenie dla tego sezonu czy tego trejdu? Według Ciebie to nie ma związku? NBA to kasa w 1 kolejności i NBA będzie starał się robić dużo, bo ten kontrakt chociaż trochę uratować..Ma zwiazek w sensie dostawania kolejnej szansy, ale nie ma co kto z nia zrobi. Według mnie niczego nie żałujesz, bo i po co ? Ale podtrzymujesz te zdanie, z przed pół roku, że Adams to bolek ?Zaluje wielu blednych projekcji tylko duzo wiekszych niz pare dolarow typu przespanie Townsa czy Kristapsa. Teraz sytuacja Adamsa sie poprawila, a mimo to podtrzymuje, ze w tym formacie jest bolkiem bo przez swoje osobiste pasuje tylko do kilku druzyn w lidze. Co do Tomorrow to jest sprawa jak najbardziej do dogadania. Bo czy na pewno można w opcji today na wiavery wywalić w dowolnym momencie kogokolwiek?Nie mam jak tego sprawdzic, ale skoro przetwarzanie nie odbywa sie od razu to chyba tak powinno byc. p.s Kucio jeszcze nie potwierdził i ja mogę spokojnie ten deal odwołać.Nie odwoluj, jak sie dogadaliscie to powinien byc klepniety. Btw moze ktoś podsumować na jakich chorych zasadach gramy w tym sezonie bo trochę sie w tym pogubiłem z tego co wilq pisze to cofamy sie gdzieś w okolice średniowiecza z waiver bez budżetu tyle wyłapałem cos jeszcze ważnego ? http://www.e-nba.pl/topic/5022-liga-roto-dynasty-tryb-pobierania-fa-vol-2/page-2 Edytowane 9 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 O nic, to Ty czy Wilku o nim często wspominacie, to się dostosowałem.. nie kojarzę żebym o nim często wspominał, tzn wiem przy jakiej okazji o nim rozmawialiśmy jednakże nie odczułem żeby to było czesto, był tyko przykładem Na pewno nie gramy na żadnych chorych zasadach. Ok - to podsumuje te które mamy i niech ktoś kto jest bardziej w temacie ode mnie napisze czy to jest ok: - daily today - waiver tradycyjny - karanie gm - wiemy że chcemy nie wiemy do końca jak ? - nie wiem jak zaczynamy sezon czy mamy waiver tradycyjny czy bdg tutaj zostanie (jaka kolejność jesli tradycyjny, na podstawie poprzedniego sezonu chyba nie bardzo skoro przepis wchodzi od tego ?) ? Gdzie niby masz średniowiecze? Ja widzę XXi wiek jak się patrzy. http://www.e-nba.pl/topic/5022-liga-roto-dynasty-tryb-pobierania-fa-vol-2/ Może tak jak to robili chorzy w średniowieczu? skoro nie potrafimy się dogadać odnośnie zasad na forum to jaka jest szansa że się zbierzemy fizycznie w jednym miejscu i rozstrzygniemy to jak w średniowieczu ? Wyszło mi że mała więc grzecznie spytałem. BTW ostatnio się słówek czepiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi