Roger Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Czyli duzi chlopcy nie podniecaja sie wszystkimi scrubami tylko wybranymi wlasnymi scrubami? ;-) Nie no Frazierowi daleko do miana scruba. Gość miał rewelacyjną drugą część poprzedniego sezonu, więc porównanie go do ziomków którzy zagrali jeden dobry mecz w pre jest nie na miejscu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 W takich Pelikanach to i Toney Douglas notował świetne linijki, a teraz nie ma go nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Fryzjer jak dla mnie mógłby grać nawet w Anwilu, byleby tylko trzepał fp :] A że będzie trzepał to jasne jak słońce, bo nie wiadomo jak długo nie będzie grał Holiday. W takich Pelikanach to i Toney Douglas notował świetne linijki, a teraz nie ma go nigdzie Jak to nigdzie, podpisał z Cavs :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Eee tam. Guarda mi brakowało.Do czego? Nie no Frazierowi daleko do miana scruba. Gość miał rewelacyjną drugą część poprzedniego sezonu, więc porównanie go do ziomków którzy zagrali jeden dobry mecz w pre jest nie na miejscu :]Ale rok temu byl scrubem... ergo wydaje mi sie dziwne wywyzszanie sie nim i krytykowanie polowania na nastepne jego wersje. Edytowane 5 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Edytowane 5 Października 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Piotrek, nieładnie, to były sekundy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Piotrek, nieładnie, to były sekundy ...A ja przy tej okazji dziekuje mu za niesprzedanie mi Zacha ;-) BTW, marcos, bedziesz wrzucal swoje wrozenie z fusow? Wypadaloby bronic tytulu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 BTW, marcos, bedziesz wrzucal swoje wrozenie z fusow? Wypadaloby bronic tytulu... Wrzucę, wrzucę, w weekend będę miał troche więcej czasu na herbatę żeby starczyło fusów na całą ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Co za czujne skurczysyny... Człowiek wyjdzie nas trening i straci na 2 godziny czujność i Green momentalnie łyknięty. Let the games begin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jakiegos solidnego centertela bym zakupil albo pfsona ? Jakis gej zlozy mi oferte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Marcos a kogo cchciałeś wywalić? Pewnie Hiberta? Cieszę się z pozyskania Jamychala,przy tak wąskiej ławce pod koszem w memphis,powinien dostać około 27-30 min. Jest jeszcze jeden ciekawy zawodnik podkoszowy na Fa.Niebawem Wam go podbiore:)i to nie jest Iliasova:) Ktoś chętny by pozyskać Brogdona?dokładam zaze i chętnie pozyskam jakiegoś weterana do 40 fp. Edytowane 6 Października 2016 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 here we cum No No No Na Na Nostra Nostra Damus Na na Nostradamus jak wszystko pojdzie dobrze - Wilq - 7 robiacych 38 plus Capela full time starter - chcialbym by jego per36 byl real36 ; Markieff wygladam jakbym robil 50 a jak spojrzysz to robie 30 reszta naprawde watpliwa, Iguodala Wes - wiecej nie pograja niz pograja - Reddick ile by nie gral to 32 fp zrobi Top Heavy Lorak i Jendras - Lorak co roku odpowiada na moje pytanie - czyli czy mozna wygrac w lidze majac top3 zawodnika i dalej niz na pozycjach 3-12 - nie mozna Jendras - ciut lepiej - choc Davis ma wiekszy potencjal niz KD cz LJ i tym nadrabia tego Aldridge'a - plus odwieczny dylemat czy czekac 2 lata na Treya Lylesa Gigant na slomianych nogach Geddo - czyli jak polegac na sukcesie druzyny maja Grega 6th mana Monroe ; kruche ciasto Lopeza ; Batuma posiadajacego kontrakt na 120 mil i Ibake ktory od 3 ladnych lat lamie sie w najwazniejszych momentach i juz na wstepie ma problem z kolanem Bradley Smart Burks - czyli szkoda ze nie oddalem ich dwa lata temu - 32 fp 4life jakbym siebie widzial - 5 lat pozniej piotreksuper - jadlem pilem spalem ruchalem i palilem z Dwightem i Melo - too little too late - plus Deron Zaza - top5 draftu - to bedzie sezon w ktorym piotrek rozwazy oddanie druzyny bo wtopil Prokhorov style - Lorak mozesz przekazac Billy King award koledze should I stay or should I go Obi - jest plan jest pomysl brakuje egzekucji - nie wiem na co czekasz chopie ? lk1 - zaangazowanie teams2beat Pewson Rogerton Wszyscy znamy Rogera - wysyla propsy oferuje lepszy waiver po wakacjach jak 'wszyscy zapomna' ; blokuje trejdy i dogaduje sie za plecami - nic na to nie poradzimy - oszustwo to jego dywiza a ze na to przymykamy oko bo czasami sie skorzysta... Pewson - pedal 2the metal - jedyne wyjscie ; w tym skladzie poza Wallem nie powinno byc nietykalnych Nostradamus Russell na misji i 7 powinno robic spokojnie 35plus - pytanie tylko czy sam smieje sie z Loraka i Jendrasa a robie co innego czy to tylko moja wyobraznia top5 Roger ai3 Pewee lk1 obi bottom Toudson Krzem bulek LBS Wirakocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jakiegos solidnego centertela bym zakupil albo pfsona ?Oferujac w zamian... ? piotreksuper - jadlem pilem spalem ruchalem i palilem z Dwightem i Melo - too little too late - plus Deron Zaza - top5 draftu - to bedzie sezon w ktorym piotrek rozwazy oddanie druzyny bo wtopil Prokhorov style - Lorak mozesz przekazac Billy King award koledzeLOL, chociaz piotreksuper w przeciwienstwie do Nets przynajmniej powachal Top3 ligi... top5 Roger ai3 Pewee lk1 obi Dobrze rozumiem, ze umiesciles siebie na podium przez Spurs? Bo jesli tak to jestem ciekaw z czego to wynika poza "bo moja druzyna jest mojsza" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Pozyskam jakiegoś wysokiego do oddania masa G, staruchów u mnie raczej nie ma, więc i takiego nie chce w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Marcos a kogo cchciałeś wywalić? Pewnie Hiberta? Chwila zawahania wystarczyła - znalazłem go na FA, potem + i wtedy może 5 sekund pomyślałem czy napewno Hibbert i ... było już za późno Ciągle jeszcze liczę że Hibb coś zagra ale to już resztki nadziei. W zeszłym sezonie miałem tak ze dwa razy z Rogerem - już prawie miałem kolesia, a tu zonk. Nostradamus w formie Trzeba się w sobie dobrze zebrać żeby ogarnąć co poeta miał na myśli. Tu pasuje idealnie tekst Olbratowskiego z RMFu jaki kiedyś słyszałem: nie wiem co on pali, ale musi to być mocne i musi tego być dużo Edytowane 6 Października 2016 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Proste, najglebszy draft top heavy od lat - potencjalnych 4-5 superstarow 2. Po dwoch tygodniach od rozpoczecia zacznie sie wyprzedaz 3. Mam cap space ktorego wielu Nie ma 4. Russell Westbrook Russell Westbrook Russell Westbrook Russell Westbrook Russell Westbrook Russell Westbrook Russell Westbrook Russell Westbrook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jeśli chodzi o wysokich, to mam ich w nadmiarze. Zapraszam Panów do ofertowania, sam nic nie zaproponuję bo mam zajebany weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 ktos jeszcze czail sie na McRoba czy zmarnowalem waivera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 zmarnowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi