fluber Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jim Carrey odbierał mejle chyba z modlitwami w tym filmie, już nie pamiętam bo widziałem raz i dawno twierdzisz zatem, że Bóg nie ma swojej ulubionej drużyny NBA? Ja bym powiedział, ze skoro LA jest miastem aniołów to pewnie kibicuje śmierdzącym Lakersom Tak, ale jim carrey nie jest Bogiem. To była tylko taka rola w filmie. Po części masz rację. Wszystkie drużyny w nba są ulubionymi drużynami Boga. Lakers również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Tak, ale jim carrey nie jest Bogiem. To była tylko taka rola w filmie. Po części masz rację. Wszystkie drużyny w nba są ulubionymi drużynami Boga. Lakers również Nie zgadzam się - Pistonsi to akurat ulubiona drużyna szatana, logo z czarnym koniem buchającym piekielnym ogniem, największe sk****syny w historii ligi, just connect the dots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 a no to sorki bo wcześniej pisałeś coś, że Jahwe ze Starego Testamentu jest wporzo, więc sobie zakodowałem, że jesteś w "team flubi" Team flubi woli chyba NT. Czy stwierdzenie, ze wolisz dana wizje/opis (bo te roznia sie w ST i NT i mi bardziwj odpowiada to co w ST) musi zakladac wiare w to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Wierzysz w istnienie szatana? ja nie, ale Ty chyba wierzysz a skoro świat to yin i yang i walka dobra ze złem to także w NBA muszą być drużyny którym kibicuje szatan a jeśli Bóg kibicuje wszystkim 30 to w sumie jest pieprzonym bandwagonerem Team flubi woli chyba NT. Czy stwierdzenie, ze wolisz dana wizje/opis (bo te roznia sie w ST i NT i mi bardziwj odpowiada to co w ST) musi zakladac wiare w to? ok, będę pamiętał na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Nie, mecz pistons z lakers to nie jest walka dobra ze zlem no weź, wiadomo, że to jest walka zła ze złem dobra, z mojej strony bez odbioru bo za dużo materiału do łapu-capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 skojarzyło mi się https://www.youtube.com/watch?v=3jzXaKmeb-k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 dobra, z mojej strony bez odbioru bo za dużo materiału do łapu-capu Tak jeszcze w kwestii Jabariego Parkera, ojeciec Adam Szustak z kanału Langusta na Palmie robi coś takiego, co nazywa się targiem intencji. Raz w miesiącu wrzuca filmik, pod którym można wrzucać swoje intencje. Ojciec Adam raz w miesiącu odprawia mszę we wszystkich intencjach z komentarzy. Nic to nie kosztuje, więc polecam: Przy okazji możesz w intencji Parkera odmówić nowennę pompejańską, razem z langustowiczami, start 1 listopada: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Szanuje powyzszy trolling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Nic to nie kosztuje Jak to nic nie kosztuje, że to xiudz to pewnie trzeba mu 100 zł na konto wpłacić nieopodatkowane!!!jeden Bóg po stronie Lakers? Chyba sumeryjski bóg wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Przy okazji możesz w intencji Parkera odmówić nowennę pompejańską, razem z langustowiczami, start 1 listopada: skąd taka nazwa, jacyś fani owoców morza ? czy taka sprytna odpowiedź na kościół potwora spaghetii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 skąd taka nazwa, jacyś fani owoców morza ? czy taka sprytna odpowiedź na kościół potwora spaghetii? Tutaj odpowiedź na Twoje pytanie: http://www.langustanapalmie.pl/o-stronie2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Tutaj odpowiedź na Twoje pytanie: http://www.langustanapalmie.pl/o-stronie2 fajne wytłumaczenie, z wyobraźnią choć pierwsze moje skojarzenie było z margaryną palma i smażoną langustą, ja tam może dwa razy w życiu jadłem tego skorupiaka ale jakoś mi nigdy nie smakował specjalnie ale w takim razie proponuje mszę w intencji Allena Crabbe'a (hahaha taki żarcik sytuacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 fajne wytłumaczenie, z wyobraźnią choć pierwsze moje skojarzenie było z margaryną palma i smażoną langustą, ja tam może dwa razy w życiu jadłem tego skorupiaka ale jakoś mi nigdy nie smakował specjalnie ale w takim razie proponuje mszę w intencji Allena Crabbe'a (hahaha taki żarcik sytuacyjny) Z wyobraźnią to jest wymyślony tytuł trzeciego kanału ojca Szustaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 done Będziesz musiał powtórzyć prośbę, bo msza za intencje październikowe już się odbyła. Około 9 listopada ojciec Adam wrzuci film pod którym będzie można zgłaszać listopadowe intencje. Polecam subskrybować kanał, abyś nie przegapił momentu, kiedy powinieneś wrzucić intencję. Twoje subskrypcje są bardzo interesujące:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Będziesz musiał powtórzyć prośbę, bo msza za intencje październikowe już się odbyła. Około 9 listopada ojciec Adam wrzuci film pod którym będzie można zgłaszać listopadowe intencje. Polecam subskrybować kanał, abyś nie przegapił momentu, kiedy powinieneś wrzucić intencję. Twoje subskrypcje są bardzo interesujące:) no to zasubskrybuję qrwa Fluber jeszcze przec Ciebie mnie przekabacą i się na starośc jakimś katolem stanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Both to nie Ty pomstowales na podawanie/wykorzystywanie danych w necie? no to zasubskrybuję qrwa Fluber jeszcze przec Ciebie mnie przekabacą i się na starośc jakimś katolem stanę Lol 2 miechy meczenia i w koncu fluber ogarnal subksrybenta dla Ojca Szustaka! Alleluja! Edytowane 26 Października 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi