matek Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Za późno, sam ze wstydu wycofałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 08:31, matek napisał(a): Za późno, sam ze wstydu wycofałeś Dałem taką ofertę, żeby mieć pewność, ze odrzucisz:) Wszystko już działa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Właśnie gdzie to się ustawia bo nie mogę znaleźć i mam to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 10:27, sooobi napisał(a): Właśnie gdzie to się ustawia bo nie mogę znaleźć i mam to samo. Edit team (tak, jakbys chcial zmienic nazwe lub zdjecie) i tam na dole jest opcja o informowaniu o tych sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 10:27, sooobi napisał(a): Właśnie gdzie to się ustawia bo nie mogę znaleźć i mam to samo. W Edit Team Info NOTIFY ME OF FANTASY BASKETBALL EVENTS (PENDING TRADES,ETC.) VIA EMAIL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wymiana z soobim. Oddaję ostatniego przyzwoitego rozgrywającego , w zamian za gościa, w którego totalnie nie wierzę. Ty Lawson wędruje do sama-sama, Kristaps Porzingis zawita do Six Sigmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 11:18, fluber napisał(a): Wymiana z soobim. Oddaję ostatniego przyzwoitego rozgrywającego , w zamian za gościa, w którego totalnie nie wierzę.To um, jaka jest wlasciwie Twoja motywacja w tej wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No ja też nie rozumiem... Ale gdyby upadł, to będziesz miał ode mnie konkretną ofertę za Lawsona fluber. Szkoda, że nie szukałeś innych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A czemu miałby upaść? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 11:46, matek napisał(a): No ja też nie rozumiem...Tak dla jasnosci, pytam z ciekawosci o zalozenia, ale... W dniu 7.11.2015 o 11:46, matek napisał(a): Ale gdyby upadł W dniu 7.11.2015 o 11:47, sooobi napisał(a): A czemu miałby upaść?... wg mnie ten trejd nijak nie nadaje sie na weto. Zwykle 1-za-1 solidniakow, obaj w nowych okolicznosciach, wiec jest duzy przedzial mozliwych scenariuszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 11:47, sooobi napisał(a): A czemu miałby upaść? Tak tylko piszę, sam veta nie mam zamiaru dawać, co chyba niektórzy tutaj widzą? Puszczam też oko do Ciebie, że może byłbym nim zainteresowany, jak już będzie zaksięgowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Nie wiem co bardziej ssie? ...opcja Daily-Tomorrow, możliwość wetowania trejdów, mój skład, czy IL slot? Może nawet nie tyle IL slot, co bardziej nieogarnianie tego przez Y! Jak ktoś się dziwi, że ja czepiam się wetowania trejdów, to z góry odpowiadam na pytanie... Tak, nadal zrobiłbym ten deal, przed którym mnie uchroniliście... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 11:22, wiLQ napisał(a): To um, jaka jest wlasciwie Twoja motywacja w tej wymianie? Statystyki Produkcja Lawsona mnie nie zadowala, słabe skuteczności, sporo strat i to mimo ogromnych minut. Przy Hardenie brakuje dla niego piłki. Porzingis daje dużo małych rzeczy, poza tym jako debiutant powinien być lepszy, a nie gorszy. W rotacji Knicks są już zdrowi wszyscy wysocy, więc spadku minut też się nie spodziewam. W dniu 7.11.2015 o 12:28, Benon napisał(a): Nie wiem co bardziej ssie? ...opcja Daily-Tomorrow, możliwość wetowania trejdów, mój skład, czy IL slot? Może nawet nie tyle IL slot, co bardziej nieogarnianie tego przez Y! Jak ktoś się dziwi, że ja czepiam się wetowania trejdów, to z góry odpowiadam na pytanie... Tak, nadal zrobiłbym ten deal, przed którym mnie uchroniliście... Pozdrawiam Chętnie przytulę Aldridga, więc w razie czego czekam na oferty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Grubs widzę wszedł już w swój tryb gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 12:28, Benon napisał(a): Nie wiem co bardziej ssie? ...opcja Daily-Tomorrow, możliwość wetowania trejdów, mój skład, czy IL slot? Zdecydowanie Twoj sklad ;-) Chociaz ta pierwsza opcja juz spowodowala, ze nie pobralem paru gosci by ich wystawic na 1-2 mecze... W dniu 7.11.2015 o 12:40, fluber napisał(a): Statystyki Produkcja Lawsona mnie nie zadowala, słabe skuteczności, sporo strat i to mimo ogromnych minut. Przy Hardenie brakuje dla niego piłki. Porzingis daje dużo małych rzeczy, poza tym jako debiutant powinien być lepszy, a nie gorszy. W rotacji Knicks są już zdrowi wszyscy wysocy, więc spadku minut też się nie spodziewam.Znaczy nie wierzysz w rookie wall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 21:54, wiLQ napisał(a): Znaczy nie wierzysz w rookie wall? Wierzę przed draftem, ale zazwyczaj jeżeli ktoś już na jakimś tam poziomie wystartuje, to raczej nie powinien gwałtownie spadać. Bardziej martwię się, czy Porzingis wydoli 82 mecze sezonu regularnego w dobrym zdrowiu. Poza tym, niezależnie co zrobię, to i tak nie pogorszę swojej sytuacji wyjściowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 W dniu 7.11.2015 o 22:26, fluber napisał(a): Poza tym, niezależnie co zrobię, to i tak nie pogorszę swojej sytuacji wyjściowej:) Masz 15 punktów roto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 W dniu 8.11.2015 o 07:37, barcalover napisał(a): Masz 15 punktów roto? Na średnich prawie, że:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 W dniu 8.11.2015 o 07:37, barcalover napisał(a): Masz 15 punktów roto? Jakie 15, 9 minimalnie można mieć! A rano Benon przyklepał dwie oferty... Nie oceniam żadnej, szczególnie swojej (od Sławka miałem bardzo podobną), która jest sporym ryzykiem z mojej strony, ale próbuję coś wdrażać, zobaczymy jaki będzie efekt. 8 zawodników w wymianie, ufff... Ciężko będzie pobić w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 W dniu 8.11.2015 o 09:36, matek napisał(a): Jakie 15, 9 minimalnie można mieć! A rano Benon przyklepał dwie oferty... Nie oceniam żadnej, szczególnie swojej (od Sławka miałem bardzo podobną), która jest sporym ryzykiem z mojej strony, ale próbuję coś wdrażać, zobaczymy jaki będzie efekt. 8 zawodników w wymianie, ufff... Ciężko będzie pobić w tym sezonie. Wymiana interesująca zwłaszcza, że w którejś z lig trzecich James poszedł chyba za Vucevića Ale rozumiem Twoją motywację i nie ma się do czego przyczepić w żadnej z wymian Benon bardzo szybko robi rewolucję w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi