macias Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Serio McDaniels? Przecież w Houston prawie nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ale w 76ers grał i ma potencjał. Wszystko zależy od kwoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Przecież w poprzednim sezonie to nawet cheerleaderka Rockets grała by w S5 NYK więc to że prawie nie grał to żaden wyznacznik obok Nerlensa był najlepszy graczem Sixers w tamtym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No fajnie, ale na starting SF drużyny z ambicjami to mi średnio pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No fajnie, ale na starting SF drużyny z ambicjami to mi średnio pasuje. Ambicje to będą za 2-3 lata, a na razie czas ogrywać młodzież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Za 2-3 lata Melo będzie stary, sfochowany i pewnie gruby. A młodzieży do ogrywania poza Porzingisem za bardzo nie widzę. Rolesami jak McDaniels się uzupełnia skład, a nie ogrywa ich, bo może będą kimś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Za 2-3 lata Karmel będzie rasowym pf z zasięgiem spokojnie na 22/7/4 co mecz. Grubokościsty się mówi. A Krzysia nie ma co ogrywać, Krzyś musi zrozumieć że poważna gra trwa i przenieść atuty z ojro na czerwono-niebiesko-biały land. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Dokładnie tak jak pisze macias. Ten zespół budowany jest na tu i teraz i niech uderzają po Harrisa albo Lee, bo potrzebny jest jeszcze jeden pewny scorer (Melo i Afflalo to troche mało). Żadne McDanielsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Kogo obchodzi Melo? jak strzeli focha to może i jeszcze przed sezonem go nie być w MSG. Na dzień dzisiejszy sugerowałbym mu zamknąć mordę i zacząć być w końcu liderem jak chce wygrywać. Grant podobno już teraz może grać w s5 i jest gotowy do NBA. Zobaczymy Porzingas też potrzebuje czasu. Pewnie będzie się pojawiać max na 15 min. Resztą będziemy się martwić jak w końcu Robin powie sakramentalne tak, bo czeka na ruch Jordana i dopiero wówczas przyklepie. Jak się okaże, że LAL go przekabaciło to zostaniemy z Perkinsem kurde... A takie rolesy jak McDaniels są bardzo ważne w zespole. Teraz i zaraz to ja mogę browara wychylić, co właśnie uczynię. Też chciałem żeby było teraz i zaraz, ale czasami tak się nie da... Cierpliwość, Zen i Perła Chmielowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 #ŁotyszMVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jak okaże się niewypałem, to chociaż zostanie maskotką w MSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) O'Quinn to mój człowiek. Umowa też fajna z czwartym rokiem jako PO. W drugą stronę wysyłamy kaskę i możliwość zamiany 2nd round picków. Phil robi dobrą robotę. Edytowane 5 Lipca 2015 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 O'Quinn to mój człowiek. Umowa też fajna z czwartym rokiem jako PO. W drugą stronę wysyłamy kaskę i możliwość zamiany 2nd round picków. Phil robi dobrą robotę. Co do O'Quinna się zgodzę w Orlando go pogrzebali na ławce, a zasługuje na minuty. Jednak nie rozumiem podpisania Williamsa za te 10mln, już wolałbym Bassa lub tańszą opcję Goodena, który nieźle sobie radził w Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Kontrakt Williamsa nie jest na pewno straszny i nie zamyka nam drzwi na przyszłość. To jest 1+1. Widocznie Phil chce sprawdzić Williamsa, potencjalnie skillsetem powinien dobrze pasować (myślę głównie o dobrym koźle). Derrick miał jak dotąd pecha do trafiania do c***owych organizacji. Najpierw Wolves, potem Kings. Nie żebym chciał powiedzieć, że teraz los się od niego jakoś bardzo odwrócił, ale jeśli w Knicks mu się nie uda, to już nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jak na to co się dzieję w lidze to kontrakt okey, myślałem, że po stukaniu cyferek pod Karlem zarzyczy sobie 8-10mln za rok. Zobaczymy co pokaże, ale troszkę takie ryzko, ale pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jeszcze jeden do wesołej kompani wujka Dereka. Nawet powracający pod kopułę MSG. http://nysportshub.com/2014/02/26/new-york-knicks-aquire-sfpf-earl-clark/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nyga łot? Kyle O`Quinn do Was idzie, Adrock z krwi i kości. Snt z Magic za kilka żetonów i sperm swap/swap picków z 2 rundy 2019. Hard nose madafaka, Malik Rose 2.0. Zazdrość mnie opierdala po całości. Btw Earl jest spoko. Spoko nawet był w garbage time jak zaczynał na pustyni. Dobry ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Philu opyl Calderona do Houston za McDanielsa. Bo ten wielki pan z Europy co miał być ęą w Rockets na PG ich olał? Pod koszem zrobiło się bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jeszcze jeden do wesołej kompani wujka Dereka. Nawet powracający pod kopułę MSG. http://nysportshub.com/2014/02/26/new-york-knicks-aquire-sfpf-earl-clark/ To jest artykuł z zeszłego roku. Earl Clark nie jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Derrica Williamsa też podpisujecie na 2 lata. Umysł rozje***y. Bargs żeby teraz zostać toby musiał dzień w dzień tortelini przyrządzać. I zapraszać na darmo obiady zarząd klubu wraz z IT i wszystkimi molestowanymi przez niego kobietami z organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi