ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Doskonały mecz ale Rose niestety nie robi przewagę. Gratulacje. Gasol jakby grał w euro znowu. Pojedynek sf fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Rose ma gorszy TS% od Kobiego w tym sezonie. To dopiero jest tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Rose ma gorszy TS% od Kobiego w tym sezonie. To dopiero jest tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 po obejrzeniu spotkania, wygrac z tak grajacym Rosem w S5... Gasol jako spot up shooter to jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jakbym nie trafiał tak jak Noah i wreszcie coś by weszło, to też bym się cieszył zapewne, ale ja może jakiś dziwny jestem... Z wypowiedzi Zdzicha wnioskuję, że powinien nie cieszyć się wcale, albo cieszyć się po nietrafionych... Nie wiem co gorsze... Weźcie mnie naprostujcie, bo nie ogarniam, ale jak już wspominałem, podejrzewam ostatnio, że mogę być jakiś dziwny... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tez uwazam ze Jo doskonale sobie zdaje sprawe ze ma straszny kryzys,a taka akcja pokazuje mu ze jednak mozna dlatego pewnie taka reakcja. To tak jakby napastnik od 20 meczy nie strzelil gola a w koncu w 21 strzelil hat trick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Cieszy się znaczy że mu zależy Zresztą wiele można zarzucić Noah, ale nie ze brakuje mu serca czy chęci do gry Talentu owszem, finiszu owszem ale nie serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bulls maja chyba najbardziej marudny fanbase na tym forum. Hoidberg w debiutanckim miesiacu zrobil bilans 10-5, probuje, ustawia, z gowna jakis tam bat ukreca, a fani Bulls chca mu tutaj roster rozwalac ktory jak widac broni sie wynikami. To jak to z tymi Bulls w koncu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bulls maja chyba najbardziej marudny fanbase na tym forum. Hoidberg w debiutanckim miesiacu zrobil bilans 10-5, probuje, ustawia, z gowna jakis tam bat ukreca, a fani Bulls chca mu tutaj roster rozwalac ktory jak widac broni sie wynikami. To jak to z tymi Bulls w koncu jest? Ja tam się nawet z nimi zgadzam, tego 67% zwycięstw według mnie nie utrzymają, krótkotrwały overachieving. Rose gra padakę, atak to padaka kompletna, gdzie coś tam rzucą Butler/Gasol/Mirotic. Obrona niby jest, ale to samo było za Thibo. Drużyna na I, może II rundę PO zależnie na kogo trafią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Tomeczek nie chce pisać tego samego po raz kolejny więc bądź tak miły i cofnij się o kilka stron Tomeczek nie chce pisać tego samego po raz kolejny więc bądź tak miły i cofnij się o kilka stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 http://www.csnchicago.com/bulls/gasol-will-very-likely-opt-out-bulls-contract-summer-test-free-agency Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 I wcale mu się nie dziwię Chce dolarów więc już zaczyna negocjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zastanawia mnie jedno BULLS grają strasznie brzydko, Rose gra tragicznie, roster jest krótki, na Snella nie da się patrzeć, Noah ma jeden mecz na 5 udany Ale Mieli najtrudniejszy początek roku spośród wszystkich zespołów, grali z 5ma zespołami z czołówki, przegrali w tych meczach raz (dwa jesli liczyc Pacers), są jedynka na wschodzie WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) są jedynką bo inni im tą jedynke dali,jak Cavs,czy Pacers>Spodziewam sie, ze jeszcze Toronto ich wkrótce przeskoczy,bo mają do rozegrania wiecej gier u siebie.Miami poleci w dół w styczniu i poczatkiem lutego,bo bedą spac praktycznie na walizkach wyrównując bilans gier dom/wyj Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Tombou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Powtarzam Najtrudniejszy początek rs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Hoiberg poważnie rozważa przesunięcie Taja do S5 w miejsce Niko Jedno trzeba mu przyznać, wyciąga wnioski, wolno ale wyciaga Edytowane 9 Grudnia 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wschód jest strasznie równy.... spłaszczona tabela jak cholera, jeszcze 1-2 przegramy i wypadamy z "8" Nie wiem czy Ci zawodnicy pasują do wizji trenera, a może na odwrót.... Choć z tej "mąki" to już raczej chleba nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Tez uwazam ze sa potrzebne zmiany dla mnie ten sklad sie wypalil po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Butler był strasznie wkurwiony po meczu i zwołał zebranie zawodników. Nie wiadomo o czym rozmawiali. Oglądając Snella płakać mi się chce. MikeNoD wracaj! Niby Bulls mają mocny froncourt ale na moje to mają poza Pauem, który daje rade jak na swoje lata na starting C, 3 graczy którzy na dziś nadają się co najwyżej na grę z ławki. Jak byki nie poprawią gry w czwartych kwartach to nie o mistrzostwo a o playoffy mogą walczyć przy słaszczonej tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielu15 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Czemu Chicago nie daje wiecej minut albo nawet 1 skladu dla Dougie Mcbuckets ?. Granie drewnianym Snellem do niczego dobrego nie moze prowadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi