wiLQ Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (Marvin pozdrawia wiLQ)...Zwykle pech, ze sie polamal Kidd. BTW, skoro o ogloszeniach mowa to ktos zainteresowany Lawsonem? Promocja jest ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 I pomysleć że przed sezonem proponowalem za niego Gallowaya i Shabazza ;p dobrze Wilq że mnie odwiodłeś od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 I pomysleć że przed sezonem proponowalem za niego Gallowaya i Shabazza ;p dobrze Wilq że mnie odwiodłeś od tego To pikus, trzeba bylo go sprzedac w trakcie zeszlego sezonu... ale skad moglem wiedziec, ze Kings puszcza Mudiaya i posypie sie takie domino, ze wyladuje na lawce w Houston? BTW, powoli do mnie dociera jak evita pozamiata w tym sezonie i jak coraz gorzej wyglada wymiana za Hassana. W skrocie, miales racje eMeS ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 No w tym sezonie na wyrównaną walkę się nie zanosi. Wygląda na to, że Milwaukee powinno zmienić nazwę na Golden State Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nope. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 W skrocie, miales racje eMeS ;-) Wolałbym mieć rację co do mojej obecności w top10 ligi ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Taa , a ja wołałbym Emesa co do bycia kontenderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Wolałbym mieć rację co do mojej obecności w top10 ligi ; )Akurat przecenianie wlasnej druzyny jest typowe ;-) Taa , a ja wołałbym Emesa co do bycia kontenderem Czyli wszyscy sa niezadowoleni z opinii eMeSa ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Akurat przecenianie wlasnej druzyny jest typowe ;-) W sumie to ja póki co uważam, że jestem wyżej niż powinienem. Ale to za sprawą świetnych występów ostatnio Batuma, Knighta i Lowrego. Bo reszta generalnie zawodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) W sumie to ja póki co uważam, że jestem wyżej niż powinienem. Ale to za sprawą świetnych występów ostatnio Batuma, Knighta i Lowrego.Czyli sie to wyrowna... BTW, po dlugich negocjacjach udalo sie wyrzezbic wiekszy trejd! Blake i Covington do mnie zas Lawson, Gobert i moj pick 2016 do Clippers. Dzieki Szulim za owocne rozmowy i za rozwiazanie mi dwoch problemow za jednym zamachem ;-) Edytowane 21 Listopada 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Potwierdzam mam nadzieję że to początek innej przyszłości w kolejnych latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 C potrzebny na gwałt. Czekam na nieuczciwe oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Poniewaz Milwaukee Bucks tak dobrze idzie to dla wyrownania chcialem zwrocic uwage, ze pobral z waivera gracza za 6$, ktorego sam wywalil trzy dni wczesniej... i nikt inny sie po niego nie zglosil ;-) A pobiera go po raz trzeci w tym sezonie po tym jak go kupil w offseason! Widac mocna wiare w Bismacka Biyombo, ale cierpliwosci to za grosz ;-) Swoja droga, przyjrzalem sie blizej jak to sie stalo, ze evitacre ma taka maszyne niszczaca lige i poza wydraftowaniem Currego oraz Millsapa reszte skladu zdarzyl wymienic roznej jakosci trejdami [w tym odkupil wydraftowanego Reggiego i Plumlee!] plus ladne pobrania z tegorocznych waiverow. Damn. Przy okazji wreszcie zrozumialem jak to sie stalo, ze mac sprzedal lepiej Whiteside'a... falcao nie bylo wtedy w lidze! ;-) Tyle, ze jak on bedzie dalej tak wymiatal to wyjdzie na to, ze trzeba bylo trzymac... Edytowane 22 Listopada 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 C potrzebny na gwałt. Czekam na nieuczciwe oferty. Kyle OQuinn za Arrona Afflalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Hahaha Mac dosłownie wziąłeś hasło nieuczciwa propozycja Tak poza tym to kolejny trejd : Do sas idzie Gobert Do Clips Conley i Meyers Leonard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ok, może jednak sprzedam RoLo. Ktoś coś? Coś fajnego, niższego przyjmę, niezbyt drogiego najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tak poza tym to kolejny trejd : Do sas idzie Gobert Do Clips Conley i Meyers Leonard Czyli wyszlo na to, ze Goberta sprzedalem macowi? Pieknie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Czyli wyszlo na to, ze Goberta sprzedalem macowi? Pieknie ;-) przecież mi go proponowałeś zgrywusie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Coz każdy trafił z tym co każdy potrzebował Mogliśmy zrobic 3 stronnego deala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Coz każdy trafił z tym co każdy potrzebował Mogliśmy zrobic 3 stronnego deala Ano moglismy. Ale w praktyce to wyszedl deal trojstronny bo Gobert nawet nie rozegral u Ciebie meczu ;-) BTW, chcialem pochwalic eMeSa, ze tak szybko puszcza te wymiany, ale gdyby byl troche wolniejszy to bym nie dostal tej wczorajszej kaszany od Blake'a, wiec mam mieszane uczucia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi