RappaR Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Mac poprosił, żebym przestał lubić post Mirwira w łapu capu, to przestałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ustaw Ty sobie w końcu blokade alkoholową na forum, póki nie wytrzeźwiejesz - nie logaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 pod warunkiem, ze curry tez wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 e słabe. riposta też słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Montana Mirwir miał chyba na,myśli wypowiedź byłego byczka porównującego Knicks do warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 eee zwykły troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Nie troll tylko nie czytał rewelacji Derricka Nic w tym dziwnego.mnóstwo ludzi nie czyta wypowiedzi Rosea, bo to matoł ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 marcelii to legitny future hof, od pierwszego swojego posta z gracją zakrzywia czasoprzestrzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 San(t) Antonio wygral dzisiejsze popołudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Wracając jeszcze do poprzedniej wypowiedzi. Biorąc pod uwagę fakt, że Antonio Davis skończył karierę 10 lat temu, to każda wymiana byłaby dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Wstawić pogląd polityczny do łapu capu to już trzeba być bardzo małym człowiekiem. I co ciekawe zawsze ta sama osoba to robi. Ani to śmieszne ani zabawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 a tam, RappaR jest całkiem wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja nie mam z tym problemu.,Nawet dobrze ,że RappaR wstawił mojego posta do łapu/capu,.Myliłem się w mojej ocenie i tyle.Nie tacy spece od polityki jak ja, także się pomylili.Nie wierzyłem w Trumpa ,gdyż nie jestem za bardzo wierzący., ,,Jakbym wiedział to bym rubli nakupił zamiast trzymać oszczędności w dolarach., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja nie mam z tym problemu.,Nawet dobrze ,że RappaR wstawił mojego posta do łapu/capu,.Myliłem się w mojej ocenie i tyle.Nie tacy spece od polityki jak ja, także się pomylili.Nie wierzyłem w Trumpa ,gdyż nie jestem za bardzo wierzący., ,,Jakbym wiedział to bym rubli nakupił zamiast trzymać oszczędności w dolarach., Ale gdyby Rappar wstawił Twój pogląd w normalnym wątku to ok -trochę słabe ale jeszcze rozumiem ale wrzucać coś takiego do łapu-capu? Bo skoro go to śmieszyło to czemu czekał aż miesiąc? A skoro to tylko mała mściwa zemsta to powiedzimy sobie szczerze łapu-capu się do tego nie nadaje. Miałeś swój pogląd i nadal nie widzę nic śmiesznego w tym że miałeś swój pogląd zwłaszcza że Trump nie ma poparcia Republikanów. Cała wierchuszka sie od niego odcięła i ciekaw jestem jak będzie rządził bez wsparcia żadnej partii.. Powtórze to wygląda na zemstę mściwego człowieka. A łapu capu służy do wstawiania śmiesznych lapsusów pomyłek pisarskich złej składni językowej coś ala joseph który by brał Hardena a nie do zemsty za poglądy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Bo skoro go to śmieszyło to czemu czekał aż miesiąc? A skoro to tylko mała mściwa zemsta to powiedzimy sobie szczerze łapu-capu się do tego nie nadaje. A ja się uśmiechnąłem czytając ten wpis Rappara. Dla mnie po wyborach komentarz mayora zaczął być śmieszny. Natomiast nie rozumiem o co chodzi z tą zemstą ? Czy to coś negatywnego znaleźć się w łapu capu ? Więcej dystansu. Jak dla mnie komentarz mayora się nadaję, czytam łapu capu żeby się pośmiać i tak było w przypadku tego komentarza. Edytowane 9 Listopada 2016 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 A z ciekawości zapytam co Ciebie smieszylo w tej wypowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) pstryczek w twarz jaki dostają czasem od rzeczywistości osoby próbujące z taką pewnością wmówić nam co będzie Np przed chwilą oglądałem: https://twitter.com/krytyka/status/796357585179967488 Irytuje mnie ten człowiek niezależnie od tematu i od tego czy to się sprawdzi. Wypowiadanie się w taki sposób o przyszłości jakby się było wszechwiedzącym razi mnie. Lubie inteligentne wypowiedzi z odrobiną pokory chociaż. Edytowane 9 Listopada 2016 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Czyli idealna definicja msciwej zemsty. Nie śmieszy Ciebie wpis tylko to ze możesz komuś dokopać. I to po fakcie a nie zanim fakt zaistnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi