Pablo81 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 51 minut temu, RappaR napisał(a): Znaczy wiesz, jak uważasz, że Kariera Nikosia Dyzmy to jedne z najwybitniejszych klasyków kina o niebywałym kunszcie aktorskim, wartkiej fabule i uniwersalnych wartościach, to kim ja jestem by Ci tego bronić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 @P_M ale argumentum ad absurdum i definicja absurdu to nie to samo. Zobacz na popularne przykłady argumentów ad absurdum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 @RappaR to jednak byl ten Gasol w top75 widze? Bernard King i Alex English tez? hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 40 minut temu, Kubbas napisał(a): @RappaR to jednak byl ten Gasol w top75 widze? Bernard King i Alex English tez? hm No sam napisałeś, że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 2 godziny temu, RappaR napisał(a): No sam napisałeś, że jest twoja racja, mój spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 @RappaR prosze o wyjasnienie tego bo nie kojarzę daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 52 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): @RappaR prosze o wyjasnienie tego bo nie kojarzę daty. Data sprzed 4 latach, teraz sobie przypomnij twórczość Flubera przez ostatnie cztery lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 niezły research dojebałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 48 minut temu, Koelner napisał(a): niezły research dojebałeś Szukałem postu Ignazza o minimum przyzwoitości i był zaraz pod nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 8 minut temu, rw30 napisał(a): może jakiś skrypt który przerzucał będzie wszystkie jego posty na bierząco do Ł-C albo innego śmietnika? I tak dziwnie, że tym razem nie wrzucił linka do jakiegoś starego polskiego filmu, nie użył żadnego innego cytatu oraz nie wspomniał też nic o PISie. Chyba na starość zaczyna tracić formę. Za to ty @rw30 jak zwykle trzymasz rękę na pulsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Dzięki @Pablo81. Wygrałem zakład, że to wrzucisz do lapu capu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 12 minut temu, fluber napisał(a): Dzięki @Pablo81. Wygrałem zakład, że to wrzucisz do lapu capu:) To już ten poziom głupoty, że nie śmieszy, a żenuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Teraz, RappaR napisał(a): To już ten poziom głupoty, że nie śmieszy, a żenuje No jest ktoś na forum, kto wierzył, że nie można być tak głupim, żeby wrzucić do lapu capu post, który został wybrany najgorszym postem w historii forum w atfie, w którym samemu się grało i samemu się głosowało i że się nie da tego postu nie pamiętać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 1 minutę temu, fluber napisał(a): No jest ktoś na forum, kto wierzył, że nie można być tak głupim, żeby wrzucić do lapu capu post, który został wybrany najgorszym postem w historii forum w atfie, w którym samemu się grało i samemu się głosowało i że się nie da tego postu nie pamiętać;) Najlepszym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2025 W dniu 6.08.2025 o 19:38, RappaR napisał(a): Mi się podoba, że zablokowałem kilku userów i skończyły mi się kłótnie na forum. Tym kilku userom nie 41 minut temu, RappaR napisał(a): To już ten poziom głupoty, że nie śmieszy, a żenuje Lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Sobota o 13:09 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:09 (edytowane) 23 godziny temu, Ociep napisał(a): Lol, naprawdę trzeba być fc*** " wiekowym", żeby pamiętać serię z sezonu 19/20 To byly czasy, moge tylko powiedziec tyle na ten temat PS ja pamietam serie jak Jazz Lolkers rozjechali w '98, @ely3 tez moze to pamiętać, i do jest dopiero straszene Edytowane Sobota o 13:13 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi