sirkozi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Po raz n-ty zupełnie nie rozumiem do czego przyczepił się Rappar wklejając ten cytat do łapu-capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Po raz n-ty zupełnie nie rozumiem do czego przyczepił się Rappar wklejając ten cytat do łapu-capu. Nie musisz się głowić. Wszyscy jesteśmy po tej samej stronie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Po raz n-ty zupełnie nie rozumiem do czego przyczepił się Rappar wklejając ten cytat do łapu-capu. Czytałeś cykl inkwizytorski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Po raz n-ty zupełnie nie rozumiem do czego przyczepił się Rappar wklejając ten cytat do łapu-capu. jest z tego rocznika co bez instrukcji nic nie zrobi, rw30 podeślij proszę Rapparowi instrukcję, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Czytałeś cykl inkwizytorski? Owszem i mimo tego nie czaję. 20 razy ten post przeczytałem i dalej nie wiem o co ci chodziło. Weź wytłumacz jak dla debila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Owszem i mimo tego nie czaję. 20 razy ten post przeczytałem i dalej nie wiem o co ci chodziło. Weź wytłumacz jak dla debila. Jeśli to jest dla Ciebie dobrze poprowadzony wątek religijny, to widzę, że łapiesz się do grona ludzi, co Biedronia chwalą za zdrowe podejście do Kościoła i dalsza rozmowa jest zbędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Eh, a już myślałem, że coś mi umknęło, a to standardowe wrzucanie opinii z którą się nie zgadzasz. Rozmowa jest faktycznie zbędna. Dla przypomnienia albo do zapoznania się jeśli jeszcze nie widziałeś.Pierwsze zdanie tematu "łapu-capu": Tu można wklejac smieszne/niefortunne teksty naszych drogich użytkowników. Jeżeli nie zgadzasz się z czyimś zdaniem, to nie wrzucasz go do łapu-capu, tylko odpowiadasz w danym temacie ewentualnie cytując konkretne fragmenty wypowiedzi tej osoby. W tym wypadku odpisujesz w temacie "Książki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Czasem mam wrażenie, że łapu-capu można byłoby zamknąć, dla dobra ogółu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Czasem mam wrażenie, że łapu-capu można byłoby zamknąć, dla dobra ogółu... Czy to nie ty wrzuciłeś mnie do łapu capu za twierdzenie, że Durant+Westbrook>Kobe+Bryant hipokryto? To pokazuje ile twoje zdanie jest warte :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Mirwir źle wzorce obiera Nie Rappar tylko Koelner! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Straszna siara tłumaczyć się z posta do łapu-capu, coś jak tłumaczenie żartu. marceli73x - wrzucił posta dotyczącego Portland w temacie Kings (którego potem skasował). Mój post dotyczy miejsca, a nie treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 I tp jest lapu capu? W takim razie 80% offtopow powinno tu trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Czy to nie ty wrzuciłeś mnie do łapu capu za twierdzenie, że Durant+Westbrook>Kobe+Bryant hipokryto? To pokazuje ile twoje zdanie jest warte :] Oj, cały czas udowadniasz, że nie rozumiesz tego tematu, nie chce mi się nawet o tym gadać. A z tego typu ocenami uważaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 szkoda że nie tematu do komentowania ubaw po pachy, Rappara komiksy też tam pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Dajcie chłopakowi spokój, wakacje ma to nie dziwota że ciągle chodzi zjarany i go różne rzeczy śmieszą Zazdrościcie i tyle Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Dajcie chłopakowi spokój, wakacje ma to nie dziwota że ciągle chodzi zjarany i go różne rzeczy śmieszą Zazdrościcie i tyle wygląda na takiego co właśnie brakuje trochę luzu Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 I to jest najgorsze jak się zjarasz a luzu nie ma. Może rapcia śmieszy sam moment jak coś wrzuca do lapu capu? Jak klika prawy dół "wyslij" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jak w tym filmie co ludzie podniecali się tylko podczas wypadków samochodowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 a może rapcia smieszy nie sam moment wrzucenia posta a nasze reakcje wrzuca suchara, odpala joya i czeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Facet w stanie naturalnym na brodę do pasa, włosy w uszach i nosie, i pęcherz piwny wielkości piłki do kosza. Brodę ma, tak jak lew grzywę, to że grzywę lwa uznajesz za atrakcyjna a brodę nie to tylko naleciałości kulturowe. Natomiast pęcherza piwnego w stanie naturalnym faceci nie posiadali, zdecydowana większość miała brzuchy płaskie jak deska Pamela w stanie surowym: http://i.imgur.com/mIQtipH.jpg Przeciez ona umalowana, włosy pokolorowane, gdzie tu stan surowy? No chyba ze chodziło Ci o brak plastikowych cycków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi