kulfon Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jako atrakcyjność wyłącznie fizyczną, czyli tzw. sex appeal. a to się da zmierzyć? jak ocenić czy bardziej seksowny jest bruce willis czy pamela anderson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 a to się da zmierzyć? jak ocenić czy bardziej seksowny jest bruce willis czy pamela anderson? No właśnie się chyba nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 no zajebiście mają temat obok, zamiast od razu zacząć tam kontynuować to rozpierniczają kolejny gadką o... nawet nie wiem o czym oczywiście żeby było śmieszniej mod jeszcze ten offtop powiela graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jak czytam to forum, bardziej zjebanej rozmowy jeszcze nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jak czytam to forum, bardziej zjebanej rozmowy jeszcze nie było. A byłeś w temacie polandball? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No właśnie się chyba nie da. Chyba ciągle zapominacie że Pamelę Anderson nalezy oceniać w stanie surowym Spójrzmy na ten artykuł i tego faceta. http://www.sport.pl/rio2016/1,130063,20525878,rio-2016-pamietacie-muskularnego-tongijczyka-z-ceremonii-otwarcia.html#Czolka3Img On nie musi malować oczu, malować ust, ani nanosić podkładu na twarz czy butów z obcasami zakładać żeby się laski posikały przy nim. Tak jak my uważamy kobiety za ładniejsze tak one mają chyba inne zdanie mimo że facet nie poprawiał swojej urody tak jak poprawiły ją one. Już pomijam że gdyby jakiś dziennikarz zaczął masowąc po cyckach laskę to co by to było... kobietom wolno więcej? Chyba równiez przez to nastawienie że one to te lepsze i piękniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) no zajebiście mają temat obok, zamiast od razu zacząć tam kontynuować to rozpierniczają kolejny gadką o... nawet nie wiem o czym oczywiście żeby było śmieszniej mod jeszcze ten offtop powiela graty Jakim cudem komentowanie lapu capu może mieć off top? Przecież to jest komentarz do wpisu w lapu capu wiec chyba się czepiasz na sile Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Chyba ciągle zapominacie że Pamelę Anderson nalezy oceniać w stanie surowym Spójrzmy na ten artykuł i tego faceta. http://www.sport.pl/rio2016/1,130063,20525878,rio-2016-pamietacie-muskularnego-tongijczyka-z-ceremonii-otwarcia.html#Czolka3Img On nie musi malować oczu, malować ust, ani nanosić podkładu na twarz czy butów z obcasami zakładać żeby się laski posikały przy nim. Tak jak my uważamy kobiety za ładniejsze tak one mają chyba inne zdanie mimo że facet nie poprawiał swojej urody tak jak poprawiły ją one. Już pomijam że gdyby jakiś dziennikarz zaczął masowąc po cyckach laskę to co by to było... kobietom wolno więcej? Chyba równiez przez to nastawienie że one to te lepsze i piękniejsze Oczywiście, że poprawiał swoją urodę, tylko w inny sposób niż kobiety. Mężczyźni również poprawiają swoją urodę na wiele sposobów, po prostu inne cechy uznajemy za atrakcyjne u kobiet, a inne u mężczyzn i w inny sposób można je poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jakim cudem komentowanie lapu capu może mieć off top? Przecież to jest komentarz do wpisu w lapu capu wiec chyba się czepiasz na sile Przecież to jest kontynuacja dyskusji z tematu o dziewczynach. Wystarczy przenieść posty stąd - tam i bawcie się dalej, przecież nikt Wam nie broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Facet w stanie naturalnym na brodę do pasa, włosy w uszach i nosie, i pęcherz piwny wielkości piłki do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Facet w stanie naturalnym na brodę do pasa, włosy w uszach i nosie, i pęcherz piwny wielkości piłki do kosza. No chyba Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Chyba ciągle zapominacie że Pamelę Anderson nalezy oceniać w stanie surowym Pamela w stanie surowym: http://i.imgur.com/mIQtipH.jpg Bruce w stanie surowym: http://vignette3.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/e/ed/Young_Bruce_Willis.jpg/revision/latest?cb=20130707171413 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Przecież to jest kontynuacja dyskusji z tematu o dziewczynach. Wystarczy przenieść posty stąd - tam i bawcie się dalej, przecież nikt Wam nie broni. Ani się kurfa ważcie! Mówiłem założyć im nowy temat. Niech się tam targają za włosy i drapią pazurkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No chyba Ty Ja to szczególnie, ponoć urodziłem sie czarny (od włosów rasiści) i tak mi zostało. Rozumiem, ze inne typy męskie na planecie sa w wieku dojrzałym pozbawione owłosienia jak Julek Cesar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja to szczególnie, ponoć urodziłem sie czarny (od włosów rasiści) i tak mi zostało. Rozumiem, ze inne typy męskie na planecie sa w wieku dojrzałym pozbawione owłosienia jak Julek Cesar... Wiesz, niektórzy na basenie pływają w swetrach, ale nie jest to chyba norma. A ja się w czepku urodziłem i od razu mnie pielegniarka dziabnęła paznokciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 spróbuje usunąć ten widok z pamięci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Pacze i nie wierze... Napisałem tylko że przesadnie wielkie dupy sa niefajne a tu takie coś :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Just LAF things, mógłby mieć swój własny temat tylko dla takich wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi