RappaR Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Zadeklarowany gej mówi, że zrobi wszystko by było gejom lepiej. Hipokryzja. Ale kiedy ktoś mówi, że chce zrobić lepiej białym, heteroseksualistom i mężczyznom, to już jest homofobem, rasistą i seksistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Zadeklarowany gej mówi, że zrobi wszystko by było gejom lepiej. Hipokryzja. Czyja hipokryzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Para gejów spedzajaca pół dnia przed lustrem, do szczęścia potrzebuje dziecka? Wolne żarty. Rabiej jest wiceprezydentem Warszawiaków, a nie 2% mniejszości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Podobno wszędzie pod wpisami nt. zamachów na meczety powyłączali komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Podobno wszędzie pod wpisami nt. zamachów na meczety powyłączali komentarze Tak jak typowales, zona adamowicza wystartuje z list po do europarlamentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nie nadaje się nigdzie indziej do wrzucenia. Z Nowej Zelandii Od razu ostrzegam. Zdecydowanie +18 i nie dla osób o słabych nerwach. https://kiwifarms.net/data/video/694/694847-518a3baf6096388726e4e9ac7ca0336f.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Podobno wszędzie pod wpisami nt. zamachów na meczety powyłączali komentarze Nie wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nie nadaje się nigdzie indziej do wrzucenia. Z Nowej Zelandii Od razu ostrzegam. Zdecydowanie +18 i nie dla osób o słabych nerwach. https://kiwifarms.net/data/video/694/694847-518a3baf6096388726e4e9ac7ca0336f.mp4 nie czaje tylko czemu juz na wejsciu jest tam tyle cial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 nie czaje tylko czemu juz na wejsciu jest tam tyle cial? Pozwól, że nie będę wnikał. Wystarczyło mi obejrzeć raz i zastanawiam się czy zaraz nie wywalę linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Tak jak typowales, zona adamowicza wystartuje z list po do europarlamentu.To był mój pewniak i nabije głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Para gejów spedzajaca pół dnia przed lustrem, do szczęścia potrzebuje dziecka? Wolne żarty. Rabiej jest wiceprezydentem Warszawiaków, a nie 2% mniejszości. Szybka wypowiedź Trzaskowskiego: Działaniom @warszawa przyświeca walka z brakiem tolerancji. Wypowiedzi wykraczające poza program Koalicji Europejskiej mogą zniszczyć nasz wysiłek w walce z nienawiścią. Poleciłem wiceprezydentowi P. Rabiejowi zajęcie się wyłącznie zadaniami, które mu wyznaczyłem. Czytaj " Porozmawiałem z Panem Rabiejem i przekazałem mu, żeby nie zdradzał naszych planów na przyszłość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Gość ma jaja, żeby wydawać takie oświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Gość ma jaja, żeby wydawać takie oświadczenie publicznie porównać islam do faszyzmu , w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Gość ma jaja, żeby wydawać takie oświadczenie niedobrze. miejmy nadzieję, że to tylko ichni odpowiednik naszych oszołomów w stylu Kowalskiego itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 https://forsal.pl/swiat/aktualnosci/artykuly/1403383,publicysta-reutera-zlozona-przez-polske-oferta-placenia-za-obecnosc-wojsk-usa-jest-groznym-precedensem.html Polska szukała uparcie alfonsa, aż alfons uznał ze pozostałe dziwki też powinny płacić a nie tylko dawać tyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 W tym momencie przegięli pałę: https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/prezes-znp-slawomir-broniarz-ostrzega-mamy-w-reku-potezny-orez/7kxj35e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Wielu rodziców (mówię o rodzicach dzieci piszących w tym roku egzamin) i tak jest poirytowanych pomysłem tego strajku, a takim ruchem sprawiliby, że chyba każdy rozsądny by się od nich odwrócił. Działania Broniarza są na jakieś zlecenie i w sumie to czekam, kiedy sami nauczyciele będą przeciwko typowi, bo odleciał. A on w nagrodę dostanie miejsce do sejmu za pół roku Ostatnio, jak spotkam moich starych nauczycieli, to zagaduję na temat tego strajku, i tylko jedna kobietka (ale ona bierze udział w wielu tych "inicjatywach", jak np. czarne marsze itp.) powiedziała mi do tej pory, że jest za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Wielu rodziców (mówię o rodzicach dzieci piszących w tym roku egzamin) i tak jest poirytowanych pomysłem tego strajku, a takim ruchem sprawiliby, że chyba każdy rozsądny by się od nich odwrócił. Działania Broniarza są na jakieś zlecenie i w sumie to czekam, kiedy sami nauczyciele będą przeciwko typowi, bo odleciał. A on w nagrodę dostanie miejsce do sejmu za pół roku Teraz to wszyscy będą poirytowani tym szantażem. "Albo dostaniemy podwyżki, albo nie przepuścimy dzieci do następnej klasy". Nie ma opcji, żeby wszystkie szkoły i nauczyciele tak zrobili, to by się skończyło publicznym linczem na nauczycielach. Niby tacy inteligentni i wykształceni, a z myśleniem straszne problemy mają. Nauczyciele przez 6 lat mieli zamrożone pensje, od kiedy PIS przejął władzę, dostają już trzecią podwyżkę. Nie gryzie się ręki, która cię karmi Właśnie doczytałem, że ZNP nie chce podwyżki o 1000 złotych pensji, tylko chce podwyżki o 1000 złotych kwoty bazowej z Karty Nauczyciela, co oznacza, że nauczyciele dyplomowani mają dostać, trzymajcie się... 1800 ZŁOTYCH PODWYŻKI MIESIĘCZNIE a nauczycieli dyplomowanych w Polsce jest 2/3. Koszt tej podwyżki byłby wyższy niż koszt 500+ na pierwsze dziecko!!! 1800 złotych miesięcznie podwyżki, albo nie przepuścimy waszych dzieci do następnej klasy i nie przeprowadzimy egzaminów. Ja pierdolę, nakopać takim to mało. Stracili mój szacunek do zera. Edytowane 17 Marca 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 A strajk policji czy pielęgniarek to nie był szantaż? Chcemy podwyżkę albo odchodzimy od pacjentów. Chcemy podwyżek albo ludu rubta co chceta. Każda grupa społeczna,czy to nauczyciele, pielęgniarki,policjanci,straż miejska, górnicy itp. walczą o swoje, nie zawsze w zgodzie ze społeczeństwem. Jeśli ktoś nie należy do tej grupy to ma to gdzieś i jest przeciwko, bo na tym cierpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi