Sebastian Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Generalnie pisanie o: - wolnych mediach (ogólnie) - wolnym państwie (w kontekście PL) to hipokryzja (ew. naiwność ) Ja wiem, że generalnie wciąż utrzymuje się dominacja kilku mocarstw i ich rządy żadnych zmian w tym względzie nie zaakceptują bo ten porządek świata im pasuje a jednocześnie jest gwarancję pewnej stabilności. Jednak nawet w takim układzie sił pewna suwerenność pozostałych państw zazwyczaj była zachowywana. Co do mediów to oczywiście masz rację, ja przywoływałem wolne media w kontekście wypowiedzi kolegi Tecu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Słów oskarżonego w innej sprawie już nie komentujesz, bo to nie pasuje do Twojego światopoglądu a tu jest okazja by pojechać TVN. Super. Narzekacie na naszego sojusznika, że broni swoich - to jakich my mamy sojuszników jak każde zachowanie Wam przeszkadza? Minister wydaje wyrok bez żadnych dowodów - to nie jest powód do interwencji? No panie, proszę cię. Akurat mam prawo nie znać zeznań innego oskarżonego w innej sprawie. Nie jest moim obowiązkiem komentować zeznań wszystkich. Co ma tort urodzinowy ze swastyką z wafelków do mojego światopoglądu? Do poczucia humoru to tak.... Edytowane 27 Listopada 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Niestety brakuje mi wiedzy w czym PO tak bardzo się sprzeciwiały USA. Komór swoim wystąpieniem o bigosie i wierności Michelle Obamy sprzeciwił się przyjazdowi tej pani do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Komór swoim wystąpieniem o bigosie i wierności Michelle Obamy sprzeciwił się przyjazdowi tej pani do Polski. I jeszcze żart Radka o tym co wspólnego ma Obama z Polską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Niestety brakuje mi wiedzy w czym PO tak bardzo się sprzeciwiały USA. laska była darmowa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Dojnej zmiany ciąg dalszy Po cichutku rząd chce podwyższyć VAT na praktycznie wszystko dla zwierząt z 8 do 23% Jaxsie pytam k**** dlaczego? To oznacza śmierć dla wielu zwierząt którym teraz się pomaga To oznacza że wiele organizacji upadnie, że wiele biednych schronisk zostanie zamknięty ietych a mniej zamożni ludzie nie będą mieć kasy na leczenie swoich pupili To że alik odwalił kitę nie oznacza że ten jebay kartofel ma się mścić na innych zwierzętach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Ja problemu nie widzę. Mało jest tych ludzi co karpii bronią czy w ramach happeningow przykuwają się łańcuchami do psich bud? 95%celebrytów zatroskanych jest o zwierzątka, to niech więcej placą na schroniska. Okrutnik ze mnie. Edytowane 29 Listopada 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Co innego bronić drzew a nie mieć kasy na leczenie swojego kochanego zwierzaka Leczenie najprostszego przeziębienia to już teraz jest ogromny koszt, szczepienie to ok 70-100 zł odrobaczanie ok 30-40 To sk****syństwo Gdyby choć ta kasa szła do schronisk a nie do mafii pisowskiej jak to ostatnio peło stwierdziło Już oczywiście pomine milczeniem fakt że pisiory VAT miały raczej obniżać Edytowane 29 Listopada 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Dojnej zmiany ciąg dalszy Po cichutku rząd chce podwyższyć VAT na praktycznie wszystko dla zwierząt z 8 do 23% Jaxsie pytam k**** dlaczego? To oznacza śmierć dla wielu zwierząt którym teraz się pomaga To oznacza że wiele organizacji upadnie, że wiele biednych schronisk zostanie zamknięty ietych a mniej zamożni ludzie nie będą mieć kasy na leczenie swoich pupili To że alik odwalił kitę nie oznacza że ten jebay kartofel ma się mścić na innych zwierzętach! Tutaj, żeś akurat z argumentacją kulą w płot trafił, skoro Kaczyński dla zwierząt niemal uwalił w Polsce całą hodowlę zwierząt futerkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Tutaj, żeś akurat z argumentacją kulą w płot trafił, skoro Kaczyński dla zwierząt niemal uwalił w Polsce całą hodowlę zwierząt futerkowych.i przy 9kazji stadninę Jak się ma ratowanie futerkowych do podwyżki vatu z 8 do 23? Edytowane 29 Listopada 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 i przy 9kazji stadninę Jak się ma ratowanie futerkowych do podwyżki vatu z 8 do 23? Napisałeś o małym kartoflu mszczącym się na zwierzętach. To było nawiązanie do Kaczyńskiego. Dałem do zrozumienia, że sposób narracji raczej nietrafiony. O VAT w sprawie zwierząt nie słyszałem, ale nie zdziwiłoby mnie to. Dziś podwyższą, za pół roku klient widząc nową cenę nie będzie pamiętał, że to sprawka rządu. Klient zapłaci więcej, przedsiębiorca dostanie mniej, a rząd zgarnie dodatkowe miliardy nie tracąc zbytnio na PR. W sprawach VATowskich chyba PiS nie dotrzymał żadnej obietnicy jak dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 To o Kaczyńskim to był tylko przytyk niemający wiele wspólnego z tematem dlatego zdziwiłem się że akurat do tego się przyczepiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Dojnej zmiany ciąg dalszy Po cichutku rząd chce podwyższyć VAT na praktycznie wszystko dla zwierząt z 8 do 23% Jaxsie pytam k**** dlaczego? To oznacza śmierć dla wielu zwierząt którym teraz się pomaga To oznacza że wiele organizacji upadnie, że wiele biednych schronisk zostanie zamknięty ietych a mniej zamożni ludzie nie będą mieć kasy na leczenie swoich pupili To że alik odwalił kitę nie oznacza że ten jebay kartofel ma się mścić na innych zwierzętach! Z tego co czytałem to podwyżka ma dotyczyć leków weterynaryjnych i dotknąć głównie producentów mięs faszerujących swoje zwierzęta antybiotykami, przynajmniej takie było źródło tego pomysłu. Nie wiem skąd wziąłeś to "wszystko dla zwierząt". Prawdopodobnie nie pomyśleli, że właściciele psów i kotów dostaną rykoszetem. Trudno posądzać, jak to napisałeś, "kartofla" o brak miłości do zwierząt akurat. A już na pewno wątpię, że baaardzo wiele schronisk zostanie zamkniętych z tego powodu. Musiałbyś podjechać do jakiegoś nowego schroniska i zobaczyć w jakich warunkach żyją psy i koty, jaki mają plan dnia, co dostają do żarcia i ile warunków musisz spełnić, żeby łaskawie pozwolili Ci zabrać jednego do domu. Sytuacja w ciągu ostatnich lat poprawiła się wręcz niesamowicie. A ludzie którzy nie mają pieniędzy i tak nie leczą i nie odrobaczają swoich psów i kotów. Zresztą znając PIS, jak się zrobi wokół tego szum medialny to odpuszczą Edytowane 29 Listopada 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Cuda w sądownictwie Owsiaka skazał dwa razy w ciągu kilku dni ten sam sędzia z sprawie z powództwa kryski od kanapek! Hasztagwolne"sondy"! A co się tyczy vatu. Czytałem o wszystkim tu https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Finnpoland.pl%2F148253%2Cvat-na-leki-weterynaryjne-podatek-pojdzie-do-gory-do-23-proc%3Ffbclid%3DIwAR2Lw60cCKXh1GD4LTNv-8lQYQScTBZCqlJ4bqDb_Tx_sYP5uF16R34Te6k&h=AT0VrQgfCYXfwYcsnhXHeeV6_rFkN4FmlbLyDyBs84dED__LRRpjlm2D3LRzN0Pf3b1hWHXiSIMxVdB32mklTdjLrZELwekoNAfLDUHpkOx5S8t0Zm6WUYadCbHFfvGGNmkuewY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Cuda w sądownictwie Owsiaka skazał dwa razy w ciągu kilku dni ten sam sędzia z sprawie z powództwa kryski od kanapek! Hasztagwolne"sondy"! A co się tyczy vatu. Czytałem o wszystkim tu https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Finnpoland.pl%2F148253%2Cvat-na-leki-weterynaryjne-podatek-pojdzie-do-gory-do-23-proc%3Ffbclid%3DIwAR2Lw60cCKXh1GD4LTNv-8lQYQScTBZCqlJ4bqDb_Tx_sYP5uF16R34Te6k&h=AT0VrQgfCYXfwYcsnhXHeeV6_rFkN4FmlbLyDyBs84dED__LRRpjlm2D3LRzN0Pf3b1hWHXiSIMxVdB32mklTdjLrZELwekoNAfLDUHpkOx5S8t0Zm6WUYadCbHFfvGGNmkuewY A to Owsiak jest ponad prawem, że go skazać nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 I tak tanio się wykpił: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dorota-wellman-wygrala-proces-pisarz-jacek-piekara-ma-przeprosic-dorote-wellman-za-wpis-twitterowy-nt-aborcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Cuda w sądownictwie Owsiaka skazał dwa razy w ciągu kilku dni ten sam sędzia z sprawie z powództwa kryski od kanapek! Hasztagwolne"sondy"! Nie ma prac społecznych jak za 'antykomora' (za obraźliwą stronę w tym przypadku są przeprosiny) Nie ma pół miliona jak za Wellman (za analogiczny tekst jest w tym przypadku 10 tysi) Rozumiem, że napisałeś to aby pokazać poprawę sądownictwa w PL? Edytowane 29 Listopada 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Nie, napisałem to po to żeby wskazać wam zależność Ten sam sędzia dwie różne sprawy ta sama osoba składa zawiadomienie ten sam oskarżony Przypadek? jak z ojcem Ziobry zapewne Edytowane 29 Listopada 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Nie, napisałem to po to żeby wskazać wam zależność Ten sam sędzia dwie różne sprawy ta sama osoba składa zawiadomienie ten sam oskarżony Przypadek? jak z ojcem Ziobry zapewne Czyli podstawiony sędzia w pierwszej sprawie dał tylko przeprosiny odrzucając kasę. k****, niech się PiSy uczą podstawiania sędziów od lepszych w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) k**** wy i wasze podwójne standardy We wpisach giwnoprawdy czy tvnu tygodniami rozwodzicie się miesiącami nad zle postawionym przecinkiem Z antykomora zrobiliście męczennika Hasztagbezwolneciele Edytowane 29 Listopada 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi