blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Serio ludzie wierzycie ze w tej chwili np. lekarz rodzinny przyjmowalby was za 50 zl? Bo rocznie oni dostaja ponizej 100 zl za pacjenta... Serio uwazacie ze jak w tej chwili szpital stoi i ma sprzet energie ogrzewanie i lekarza na kontrakcie i zabieg kosztuje 3000 zl to po prywatyzacji bedzie tyle samo albo mniej? Serio uwazacie ze jak do mojego okulisty czeka sie 2 tyg w kolejce a wizyta kosztuje 300 zl to po prywatyzacji bedzie taniej i szybciej??? Ja naprawde chcialbym zyc w takiej nibylandii jak wiekszosc teraz.. Btw. Pączki u blilkla kosztuja whuj wiecej niz 1.5 a kolejko sa nadal. Chleb ktory kupuje kosztuje 15 zl za kg a po poludniu juz go nie ma takze te wasze porownania z piekarnia sa z dupy wziete. U nas jest kapitalizm po polsku i wbijcie to sobie do glowy. Lekarzy specjalistow jest malo. Co z tego jaka jest laczna liczba lekarzy skoro fachowcow w danej dziedzinie mozna w wojewodztwie policzyc na palcach jednej reki. Jak masz dobrych hematologow 5 we Wroclawiu na 700 tys ludzi to o jakiej walce cenowej moze byc mowa? Jal to jest ze kazdy sprzet elektroniczny jest u nas drozszy niz w stanach i jakos nikt nie obnozy ceny zeby sprzedac wiecej? A przeciez wplny rynek jest? Czemu w subwayu kanapka kosztuje 20 zl jak za 15 sprzedali by ich wiecej? Czy was omija szerokim łukiem rzeczywistość? Edytowane 18 Grudnia 2016 przez blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tu dr Lubicz Ludzie, pracuje w 5 miejscach a pracowalem w 5 innych i bylem w 5 jeszcze cos popatrzec Nie bylem jeszcze w szpitalu gdzie dyrektor dba o dobro pacjenta Moge sobie zapierdalac , slac roze przed pacjentem, chciec wiecej lepiej harder scooter Ale jak mam klode w postaci dyrektora to jej nie przezskocze Jak sluzba zdrowia przejdzie w prywatne rece to wy zapomnijcie juz calkowicie o rozwoju medycyny - chyba ze przez przypadek , Firmy farmaceutyczne smaruja tyle kasy opinioliderom/profesorom/ordynatorom ze tak powiem szczerze nie widze tego...wcale Nie widze nadziei na postep w medycynie, jak sobie czytacie swiat wiedzy i ogladacie telexpress z ciuchcia co wam pokazuje jakis newsik o recepcie na raka czy organ wydrukowany 3d to - sobie zyjcie dalej w tej fantasmagorii cokolwiek to slowo znaczy 20% wysilku 80% efektow - pareto I zadne quantum leapy, dojenie dojenie dojenie Empatia to jest ostatnia rzecz o jakiej na studiach w szpitalach mowia k**** , a na studiach , jaka komedia - prymusi ze wsi- dollary dollary dollary Klasa srednia z miasta - tu jest szansa na cos dla was I prywatni platni studenci- dzieci milionerow- jebana rozpusta Sorry ale kregoslup moralny to ma 5/100 , a i tym 5 tak dojebia na poczatku ze malo kto ma sile sie przeciwstawiac, Nie ma k**** szans ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Tu dr Lubicz Ludzie, pracuje w 5 miejscach a pracowalem w 5 innych i bylem w 5 jeszcze cos popatrzec Nie bylem jeszcze w szpitalu gdzie dyrektor dba o dobro pacjenta Moge sobie zapierdalac , slac roze przed pacjentem, chciec wiecej lepiej harder scooter Ale jak mam klode w postaci dyrektora to jej nie przezskocze Jak sluzba zdrowia przejdzie w prywatne rece to wy zapomnijcie juz calkowicie o rozwoju medycyny - chyba ze przez przypadek , Firmy farmaceutyczne smaruja tyle kasy opinioliderom/profesorom/ordynatorom ze tak powiem szczerze nie widze tego...wcale Nie widze nadziei na postep w medycynie, jak sobie czytacie swiat wiedzy i ogladacie telexpress z ciuchcia co wam pokazuje jakis newsik o recepcie na raka czy organ wydrukowany 3d to - sobie zyjcie dalej w tej fantasmagorii cokolwiek to slowo znaczy 20% wysilku 80% efektow - pareto I zadne quantum leapy, dojenie dojenie dojenie Empatia to jest ostatnia rzecz o jakiej na studiach w szpitalach mowia k**** , a na studiach , jaka komedia - prymusi ze wsi- dollary dollary dollary Klasa srednia z miasta - tu jest szansa na cos dla was I prywatni platni studenci- dzieci milionerow- jebana rozpusta Sorry ale kregoslup moralny to ma 5/100 , a i tym 5 tak dojebia na poczatku ze malo kto ma sile sie przeciwstawiac, Nie ma k**** szans ! Po tym poście wierzę, że jesteś lekarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ja po tym poście nie wierzę że my wam tyle płacimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ja po tym poście nie wierzę że my wam tyle płacimy...A ja po tym poście wiem, że nigdy nie napiszesz czegokolwiek z sensem.q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 A ja po tym poście wiem, że nigdy nie napiszesz czegokolwiek z sensem.q jebłem o panel przy misce z płatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 https://twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/810920283305549824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Rosyjski ambasador zabity w Turcji. Ciężarówka z polskimi blachami wjeżdża w jarmark w Berlinie. k**** serio za długo było spokojnie w europie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ciekawi mnie co takiego mocnego łączy Turcję z Rosją? Skąd to pytanie? Wyobraźcie sobie że to Polska zestrzeliła MiGa i to u nas ktoś zastrzelił ambasadora rosyjskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Putin ostrzegł Erdogana i dlatego pucz w Turcji się nie udał. Prawdopodobnie przekazał również informacje kto za tym stał i dlatego z nienawiści zrodziła się prawie ze miłość http://reporters.pl/1657/erdogan-przechodzi-na-strone-rosji-oskarza-usa-o-zamach-stanu-i-atakuje-amerykanskich-generalow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Prawa ręka Jarosława, a potem się dziwią, co mówi opozycja. Eh.. https://www.youtube.com/watch?v=mbUK2Ha20yc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 co mówi opozycja? Ze Szydło jest nieprzekonująca jak premier? Że słuchając premier ma sie wrażenie ze czyta z kartki? To akurat odczucie nie tylko opozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 co mówi opozycja? Ze Szydło jest nieprzekonująca jak premier? Że słuchając premier ma sie wrażenie ze czyta z kartki? To akurat odczucie nie tylko opozycji Raczej mówią, że Szydło jest tylko figurantką, po takim video każdy będzie tak myślał. Wrażenie, że czyta z kartki, to chyba ma każdy. Zresztą po tym ostatnim orędziu od razu miałem skojarzenie z Jaruzelskim. W przeciwieństwie do Dudy, kompletnie nie umie przemawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 a nie jest figurantką? mało jej słucham, bo jk słusznie zauważyłeś nie da się, ale wrazenie jest jednoznaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Raczej mówią, że Szydło jest tylko figurantką, po takim video każdy będzie tak myślał. Serio? Jeśli uważasz, że jest kimś innym, to już tylko czyste zaślepienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Serio? Jeśli uważasz, że jest kimś innym, to już tylko czyste zaślepienie. Myślę, że jest jednym z najmniej samodzielnych premierów po 1989 roku. W 100% realizuje politykę partii, którą kieruje Kaczyński. Edytowane 21 Grudnia 2016 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 po co ją słuchać? wystarczyło posłuchać ją raz podczas kampanii, płyta jej się zacięła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Pierwsza dama ładny prezent ofiarowała na WOŚP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Co jest dziwnego w tym, że do Kaczyńskiego zwraca się per premier? (to nie ironia, pytam poważnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nic, bo był premierem, ale niektórzy na siłę szukają sensacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi