mac Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Niektorzy widze zyja nadal w czasach gdzie Brooks na 4 kwarty w PO dawal Maynora zamiast Westbrooka Brooks: 1. grał Hardenem < 30minut 2. grał Ibaką ~ 30 minut 3. grał Perkinsem > 0 minut ciężko go traktować jako wyrocznię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Brooks: 1. grał Hardenem < 30minut 2. grał Ibaką ~ 30 minut 3. grał Perkinsem > 0 minut ciężko go traktować jako wyrocznię. Minuty Perkinsa to pryszcz. Caron Butler grający pół meczu w PO. Widzisz, a nie grzmisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ok przekonaliście mnie, mam nadzieje że Russel bedzie mial okazję aby w PO pokazać niedowiarkom takim jak ja że jest TOP 3 PG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ok przekonaliście mnie, mam nadzieje że Russel bedzie mial okazję aby w PO pokazać niedowiarkom takim jak ja że jest TOP 3 PG... A poprzednich PO nie widziałeś czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Oglądałem g5 gdzie obrabowano Clips i zmieniono wynik serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mecz, w którym Russ zapodał 38-5-6-3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Niektorzy maja klapki na oczach i tego nie przeskoczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Westboro ... jest brzydki Że co? angie#25 szarpałaby jak reksio szynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Że co? Znaleźlibyśmy tego z forum, co głosował na palikociarnię. Ostatnio powitaliśmy pierwszą kobiętę na forum, teraz pierwszy gej nam się ujawnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak Russel to SG, a nie PG, to rozumiem że jako trener byś kazał mu biegać po zasłonach i rzucać i ogólnie grać bez piłki? Nie pamiętam kiedy ostatnio czytałem coś aż tak dla mnie absurdalnego. Korver to dla Ciebie PG czy SG ? rzadko podejmuje głupie decyzje. No tak bo przecież Eric Bledsoe biega po zasłonach i gra bez piłki.....analogiczna sytuacja Co ma do tego Korver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja od dawna pisałem, że Westbrook byłby lepszy na dwójce i nie wiedzieć czemu, ciągle słyszałem właśnie odpowiedzi typu, że "co ma biegać bez piłki jak Reggie Miller?". Zupełnie nie rozumiem, skąd te skrajności. Wade biega bez piłki? Kobe? Manu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja od dawna pisałem, że Westbrook byłby lepszy na dwójce i nie wiedzieć czemu, ciągle słyszałem właśnie odpowiedzi typu, że "co ma biegać bez piłki jak Reggie Miller?". Zupełnie nie rozumiem, skąd te skrajności. Wade biega bez piłki? Kobe? Manu? Tylko, że taki Wade/Manu w okolicach 10' to byli tacy SG, że... Czy gra RW na PG tak bardzo się różni od gry Wade na SG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 tak, bo Westbrook ma gorącą głowę i jest gorszym decision makerem. Może kreować, atakować, ale niech atak pozycyjny uruchamia ktoś inny. Manu miał obok Parkera i zdyscyplinowany system trzymający go w ryzach. W Oklahomie jest wolna amerykanka. Dla mnie sprawa wygląda tak: Westbrook wychodzący po zasłonie, żeby następnie grać picka z Ibaką przy ruchu na weakside vs.Westbrook klepiący w miejscu 20 razy i odpalający trójkę przez ręce. dla mnie no-brainer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Westbrook wychodzący po zasłonie, żeby następnie grać picka z Ibaką przy ruchu na weakside vs.Westbrook klepiący w miejscu 20 razy i odpalający trójkę przez ręce. dla mnie no-brainer Kto ma kreować akcję Thunder i "uruchamiać" Westbrooka bez piłki? Dasz ją Reggie Jacksonowi to też specjalnie jej nie zobaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Reggie to mniejsza wersja Westbro, więc przesunięcie go na 2 da najwyżej nic, a nawet może pogorszyć sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kto ma kreować akcję Thunder i "uruchamiać" Westbrooka bez piłki? Dasz ją Reggie Jacksonowi to też specjalnie jej nie zobaczysz. a pamiętasz jak grał Durant rok temu, kiedy Russell wypadł, a startował Jackson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 a pamiętasz jak grał Durant rok temu, kiedy Russell wypadł, a startował Jackson? Takie systemy one man party można grywać na wschodzie w I rundzie, maksymalnie zajedziesz do ecf jak Lebron w 09. Jednak z poważnym graniem ma to tyle wspólnego, co 76ers z walką o PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 a pamiętasz jak grał Durant rok temu, kiedy Russell wypadł, a startował Jackson? Griffin też kręcił lepsze cyferki pod nieobecność Paula w poprzednim sezonie... Nie zmienia to faktu, że nikt nie życzy Chrisowi kontuzji, którą rozpatrywano by jako fart Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) tak, bo Westbrook ma gorącą głowę i jest gorszym decision makerem. Może kreować, atakować, ale niech atak pozycyjny uruchamia ktoś inny. Ilu w lidze jest lepszych kreatorów niż Russ? Mit gorącej głowy staje się śmieszny - zwłaszcza przez fana Kobiego. Oboje są bardzo podobni - ciągną zespół niezaleźnie od wszystkiego (czy mają dzień, czy koledzy nie mają dnia itp). Westbrook wychodzący po zasłonie, żeby następnie grać picka z Ibaką przy ruchu na weakside vs.Westbrook klepiący w miejscu 20 razy i odpalający trójkę przez ręce. Kiedy Westbrook niy tak gra? Może Wall też powinien być SG? W niczym nie jest lepszy od Westboro grającego na PG. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ilu w lidze jest lepszych kreatorów niż Russ? Mit gorącej głowy staje się śmieszny - zwłaszcza przez fana Kobiego. Oboje są bardzo podobni - ciągną zespół niezaleźnie od wszystkiego (czy mają dzień, czy koledzy nie mają dnia itp). Kiedy Westbrook niy tak gra? Może Wall też powinien być PG? W niczym nie jest lepszy od Westboro grającego na PG. Z wieloma fragmentami się zgadzam, ale nie gadaj, że uważasz Walla za SG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi