jack Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 W dniu 24.10.2023 o 13:03, Kily napisał(a): najlepszą grą ever jest wciąż wyraźnie RDR2 Rozwiń Potwierdzam. Zajrzałem pod każdy kamień. Nigdy nie korzystałem z szybkiej podróży by pojeździć sobie konno. Ale strzelać nie nauczyłem się do samego końca Detroit: Become Human też mam wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Tropico - GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 W dniu 24.10.2023 o 18:28, P_M napisał(a): Tropico - GOAT Rozwiń El Presidente Twój lud głoduje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 W dniu 24.10.2023 o 18:32, Krzemo napisał(a): El Presidente Twój lud głoduje! Rozwiń Zwiększ produkcję żywności i to szybko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 W dniu 24.10.2023 o 18:20, jack napisał(a): Potwierdzam. Zajrzałem pod każdy kamień. Nigdy nie korzystałem z szybkiej podróży by pojeździć sobie konno. Ale strzelać nie nauczyłem się do samego końca Detroit: Become Human też mam wysoko Rozwiń To Heavy Rain polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Produkcje Quantic Dream to bardziej interaktywne filmy niż gry, ale faktycznie fajne doświadczenia (choć potrafią odlecieć i zepsuć tym dobre pomysły, czego Fahrenheit był najbardziej dobitnym przykładem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 W dniu 24.10.2023 o 20:14, Kily napisał(a): Produkcje Quantic Dream to bardziej interaktywne filmy niż gry, ale faktycznie fajne doświadczenia (choć potrafią odlecieć i zepsuć tym dobre pomysły, czego Fahrenheit był najbardziej dobitnym przykładem). Rozwiń Ja właśnie próbuję grać w Disco Elysium, ale jednak za mało w tym gry, za dużo książki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 RDR2, GTA5, TLOU 1 i 2 jak dla mnie najlepsze gry. I z niecierpliwością czekam na kontynuację tych gierek. No i gry typu Heavy Rain czy Detroit become Human, paluszki lizać. Z mniej ambitnych produkcji podoba mi się Project Zomboid, choć z rozwojem gry to za bardzo odbili w nie tym kierunku co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) Nie miałem kilka lat styczności z konsolami i zatrzymałem się na PS3. Mam teraz na chacie pożyczone Xbox Series X bez wykupionego dostępu do game passa. Zauważyłem jednak, że chyba na moje nie opłaca się kupować gier cyfrowo, a zdecydowanie taniej można na płycie - NBA2K23 189 cyfrowo, 111.90 na płycie na allegro. Widzę, że FIFA22 chodzi od 40 złotych do 80 złotych do kupienia (niektóre wersje używane, niektóre niby nowe). Ogólnie moje pytanie jest takie czy bez dostępu do game passa i kupując używaną FIFĘ czy np. Red Deada 2, będzie można normalnie grać czy np. będzie przy FIFIE wyskakiwać, że potrzebny jest game pass/połączenie z netem, a przy Red Deadzie, że jakieś aktualizacje potrzebne. Edytowane 26 Października 2023 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 W dniu 26.10.2023 o 18:18, Wyparlo napisał(a): Widzę, że FIFA22 chodzi od 40 złotych do 80 złotych do kupienia (niektóre wersje używane, niektóre niby nowe). Ogólnie moje pytanie jest takie czy bez dostępu do game passa i kupując używaną FIFĘ czy np. Red Deada 2, będzie można normalnie grać czy np. będzie przy FIFIE wyskakiwać, że potrzebny jest game pass/połączenie z netem, a przy Red Deadzie, że jakieś aktualizacje potrzebne. Rozwiń aktualizacje są pobierane poza usługa jak game pass, czasami potrzebne jest podpięcie konsoli do neta jak w Cyberpunku, innych kosztów nie ma, oczywiście w Fifę pograsz jedynie w trybie offline wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Mam 33h i już jestem pewien, że Cyberpunk to najlepsza gra ever, a Silverhand najlepsza postać w historii gier komputerowych(Steven Heck spada na drugie miejsce) Co do mechaniki - zrobiłem misję z odbiciem Saula po cichu, a następnie wróciłem tam i wymordowałem wszystkich na zmianę bawiąc się rewolwerem, kataną, snajperką i hackami. Zdecydowanie zajebista mechanika, a jeszcze się będę bawił ze wszczepami 12/10 mam nadzieję, że jeszcze w swoim życiu zagram w równie wybitną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 15:02, RappaR napisał(a): a Silverhand najlepsza postać w historii gier komputerowych(Steven Heck spada na drugie miejsce) Rozwiń Jan Jansen Jorij Costava Guybrush Threepwood Mordin Solus to tak na szybko a pewnie jeszcze można by wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 15:09, julekstep napisał(a): Jan Jansen Rozwiń Nie grałem W dniu 3.11.2023 o 15:09, julekstep napisał(a): Jorij Costava Rozwiń Nie grałem W dniu 3.11.2023 o 15:09, julekstep napisał(a): Guybrush Threepwood Rozwiń Nie grałem W dniu 3.11.2023 o 15:09, julekstep napisał(a): Mordin Solus Rozwiń Mordin Solus nie jest nawet w top3 postaci z ME, a co dopiero jakieś topy topów Renegade Shepard, Urdnot Wrex, Człowiek Iluzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 15:13, RappaR napisał(a): Renegade Shepard, Urdnot Wrex, Człowiek Iluzja Rozwiń Bitch pls Mordin luzniutko numer 1 trylogii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Wujaszek Słodka Działka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 15:09, julekstep napisał(a): Jan Jansen Jorij Costava Guybrush Threepwood Mordin Solus to tak na szybko a pewnie jeszcze można by wymieniać Rozwiń A gdzie Shepard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 17:32, Pablo81 napisał(a): A gdzie Shepard? Rozwiń Jak grał pizdowato paragonem, to nie dziwota, że poza listą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 17:32, Pablo81 napisał(a): A gdzie Shepard? Rozwiń Oglada plecy Mordinka W dniu 3.11.2023 o 17:33, RappaR napisał(a): Jak grał pizdowato paragonem, to nie dziwota, że poza listą Rozwiń Ja gralem jak mi w danym momencie pasowalo. Jako renegat pewnie nie wyleczyles genophage i nawet nie masz pogladu na caloksztalt Mordina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Max Payne i Arthur Morgan to postacie, które powinny się tu pojawić Honorable mention Tommy Angelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Olgierd z Wiesława imo top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi