SiXers Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Takim gdybaniem to nigdzie nie zajdziemy. Jak ktos opiera swoja wypowiedz na tezie, ze jego grupa jest mocniejsza od drugiej to niech zacznie od uzasadnienia dlaczego tak uwaza. Serio rzadko bedzie sie zdarzac, ze jakas grupa bedzie uwazac swoja za znacznie gorsza. Ale ja nic nie porównuję. Jak rozlosowałeś tak rozlosowałeś, oceniam tylko naszą grupę, która z mojej perspektywy wygląda na bardzo wymagającą. A teraz dostaniemy gracza, który ma 3 razy więcej doświadczenia, niż ten który ma odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ale ja nic nie porównuję. Jak rozlosowałeś tak rozlosowałeś, oceniam tylko naszą grupę, która z mojej perspektywy wygląda na bardzo wymagającą. A teraz dostaniemy gracza, który ma 3 razy więcej doświadczenia, niż ten który ma odejść.Po transferze flubera i Tizza laczne doswiadczenie w ligach bedzie 81 w East i 77 w West. Takze ironicznie ten transfer wyrownuje poziom doswiadczenia, a nie go zaburza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ale ja nic nie porównuję. Jak rozlosowałeś tak rozlosowałeś, oceniam tylko naszą grupę, która z mojej perspektywy wygląda na bardzo wymagającą. A teraz dostaniemy gracza, który ma 3 razy więcej doświadczenia, niż ten który ma odejść. Lepiej żeby dwóch graczy nie było na drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Po transferze flubera i Tizza laczne doswiadczenie w ligach bedzie 81 w East i 77 w West. Takze ironicznie ten transfer wyrownuje poziom doswiadczenia, a nie go zaburza ;-) Cóż tak wylosowałeś. A teraz to już świadome działanie. Poza tym w East połowę doświadczenia nabija Leszczur, który grał w fantasy zanim komputery wymyślili. Lepiej żeby dwóch graczy nie było na drafcie? Przecież Lorak też nie może 8. draftować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Cóż tak wylosowałeś. A teraz to już świadome działanie. Poza tym w East połowę doświadczenia nabija Leszczur, który grał w fantasy zanim komputery wymyślili. Przecież Lorak też nie może 8. draftować. ale tę zmianę wyklucza regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ale tę zmianę wyklucza regulamin. Może jakaś transakcja łączona 2 za 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 znajdźcie kogoś z 2 miejsca w East za Loraka i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Szybkie ogłoszenie! Prawdopodobnie będziemy musieli wykorzystać awaryjną datę (15.X), ponieważ lorakowi nie pasuje ósmego. Może się jednak złożyć i tak, że mi nie będzie pasowało 15, wtedy będziemy kombinować. Na ten moment draft przenosimy na 15.X, godzina bez zmian. Jeśli chodzi o mnie i dostępność tego dnia, będzie jasne w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Z tego co pamiętam to mack 15 nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Zobaczymy. Nie chce mi się sprawdzać, ale chyba była gadka, że 8 i rezerwowy 15 to pewniaki w tamtej chwili. Mack, jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jest tak jak mówisz :-) Sory chłopaki ale na turnieju i jestem wiec troche cieżko mi sie włączyć w dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ok, w tym tygodniu będzie jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No dobra, to bez żartów. Jak można w ogóle rozmawiać o wymianie Tizza na flubera, skoro wy nawet nie wiecie kiedy draftujecie?? Toż przecież za chwilę się okaże, że Tizzowi nie pasuje to co ustalicie i cały pomysł się rypnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tylko Tizz musi wziąć pod uwagę kilka rzeczy: - on musi się dostosować do nas - lorakowi nie pasuje 8.X, więc raczej zmienimy datę na 15.X - jeśli z kolei okaże się w tym tygodniu, że ja nie mogę 15, to będziemy musieli szukać trzeciej daty Pasuje? Poczekajmy i zobaczymy, czy taki układ pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jak można w ogóle rozmawiać o wymianie Tizza na flubera, skoro wy nawet nie wiecie kiedy draftujecie??Do dzisiaj wiedzieli... ale skoro lorak napisal, ze cos mu wyskoczylo to wymusza szukanie alternatyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A nie ma nikogo w West, kto wymieniłby się z lorakiem i był losowany z tej samej grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A nie ma nikogo w West, kto wymieniłby się z lorakiem i był losowany z tej samej grupy? Przecież lorak jest z West. Chyba wtedy szukalibyście kogoś z East? Jak coś to mogę się zamienić, ale od razu zaznaczam, że na dzień dobry terminy 13 i 20 października odpadają, a 8 by mi pasował, ale to waskho musi się zgodzić na moje przejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 To zamieńmy shevca na Loraka i mnie na Tizza i nie zmieniajmy już terminów. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tyle, ze shevcu zajal 1 miejsce, a lorak 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Myslalem, ze to bez roznicy, jak cos to dajcie znac bo mi termin pasi, rybka mi gdzie zagram, a chce by ligi normalnie ruszyly;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi