montana Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mnie bardziej niż jego cena dziwi fakt, że takie pieniądze za niego płaci włoski klub. dostaną hajs za Pogbe to się bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Bez hajsu za Pogbę też mogliby to dźwignąć jakby się uparli. Może taki transfer (Pipity) skłoniłby Pogbę do pozostania jeszcze co najmniej jeden sezon i próbę runu po LM z tak mocną ekipą. W tym czasie MU wróciłby też wróciłby do Ligi Mistrzów i Francuz nie musiałby opuszczać Mistrza Włoch i jednego z faworytów LM na rzecz ekipy nie grającej w LM. A po roku Francuz nie będzie wcale tańszy, Juventus nie musiałby się obawiać, że im przepadnie taka szansa na zarobek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Najlepiej sprzedające się koszulki w zeszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 teraz już rozumiem dlaczego Martial tak się wkurwił gdy zabrali mu 9tkę by dać Ibrze są podstawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Najlepiej sprzedające się koszulki w zeszłym sezonie. Ciekaw jestem ilości sprzedanych koszulek (i procentowego udziału w całej sprzedaży) konkretnego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Wow, nie spodziewałem się tak wysoko Chelsea. Jednak Abramowiczowi się w pełni udało zrobić z Chelsea prawdziwą drużynę z europejskiej elity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 pare stronek temu wrzucalem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Cracovia i Leicester się dogadali i Kapustka może negocjować indywidualną umowę. Ma kosztować 5,5 mln €. Bajera moim zdaniem. Edit. Milik blisko Napoli. Cena 32 mln €. Dogadywane są niby szczegóły kontraktu. Edytowane 26 Lipca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Edit. Milik blisko Napoli. Cena 32 mln €. Dogadywane są niby szczegóły kontraktu. https://twitter.com/telesport/status/757961024695857152 Niby już oficjalnie - 35 mln €. Edytowane 26 Lipca 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 no i git może Napoli odpieprzy się od Icardiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Dziwna sprawa płacić tyle za napastnika z Eredivisie, słynącej z produkowania szrotu na tej pozycji, który w dodatku zagrał słabe Euro i uwidocznił na nim wszystkie swoje wady. Król strzelców Eredivisie Janssen(ten sam rocznik co Milik) poszedł do Tottenhamu za 20mln Euro. Jakieś 10 za dużo imho za Milika dali, ale kto bogatemu zabroni. Edytowane 26 Lipca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jak Kapustka to ogarnie to będzie z niego grajek. Milik i jak poradzi sobie w Napoli to będzie gwiazdą wielkiego formatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Do tego po cichu Linetty przechodzi ponoć do Sampdorii. Ciekawe czy podzieli los Furmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nawet gdyby poszedł w ślady Wszołka to i tak miałby 2 sezony w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) O Linettego jestem spokojny. Chłopak potrafi w sumie wszystko na dobrym poziomie. W przeciwieństwie do Furmana nie brakuje mu dynamiki i wytrzymałości. Wolskiemu brakowało tego samego + taktyki. Edytowane 26 Lipca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Dziwna sprawa płacić tyle za napastnika z Eredivisie, słynącej z produkowania szrotu na tej pozycji, który w dodatku zagrał słabe Euro i uwidocznił na nim wszystkie swoje wady. Król strzelców Eredivisie Janssen(ten sam rocznik co Milik) poszedł do Tottenhamu za 20mln Euro. Jakieś 10 za dużo imho za Milika dali, ale kto bogatemu zabroni. ...Huntelaar, Ibrahimovic, Suarez już nie wracając do lat zamierzchłych czyli np. Romario, Ronaldo, van Nistelrooy to nie są takie złe statystyki jak na produkcję dobrych napastników... Co nie zmienia faktu, że również myślę że o 10 baniek za dużo :-) Edytowane 27 Lipca 2016 przez n_i_m_h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ...Huntelaar, Ibrahimovic, Suarez już nie wracając do lat zamierzchłych czyli np. Romario, Ronaldo, van Nistelrooy to nie są takie złe statystyki jak na produkcję dobrych napastników... Co nie zmienia faktu, że również myślę że o 10 baniek za dużo :-) jak Higuain dostaje 90 mln euro to Milik wydaje się tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 c***owe produkty to napastnicy z Holandii w ostatnich kilku latach, akurat zagraniczni napastnicy robili dobra kariere. Milik przeplacony ale to nie nasz problem. Srednio widze go akurat we Wloszech ale moze zrobi krok do przodu w tym Napoli, czego mu goraco zycze, bo partnerow bedzie mial lepszych i trener nie bedzie sie chyba do niego przypierdalal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ...Huntelaar, Ibrahimovic, Suarez już nie wracając do lat zamierzchłych czyli np. Romario, Ronaldo, van Nistelrooy to nie są takie złe statystyki jak na produkcję dobrych napastników... Co nie zmienia faktu, że również myślę że o 10 baniek za dużo :-) Pierwszych trzech to już są lata zamierzchłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Francesco Totti po transferze Higuaina do Juventusu: "Dziś piłkarze są koczownikami. Zawodnicy podążają za pieniędzmi, a nie za sercem. Nie ma wielu graczy, którzy wybierają tę drugą ścieżkę. Gdybym ja patrzył na pieniądze, odszedłbym z AS Roma dziesięć lat temu. Dla mnie najważniejsza jest pasja, nie pieniądze. Zawsze kochałem swoją koszulkę i zawsze będę chciał ją zakładać. Ludzie przychodzą na trybuny, aby oglądać swoich ulubieńców, kluczowych zawodników swoich zespołów i nie myślą, że niedługo zostaną zdradzeni. To, że Higuaín zamienił Napoli na Juventus jest tego dobrym przykładem i jest dramatem. Ale piłkarze, szczególnie ci z zagranicy, z dnia na dzień zmieniają kluby, aby lepiej zarabiać. Nie wszyscy piłkarze z Argentyny czy Brazylii są nowymi wersjami Diego Maradony. Marzy mi się powrót do czasów, gdy w zespole ligowym mogło występować zaledwie dwóch obcokrajowców. Moim zdaniem obecnie nie mówi się wystarczająco dużo po włosku. Nawet z masażystami muszę rozmawiać po angielsku" pamiętam jak go kusił Real, Manchester. dobrze, że De Rossi się uchował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi