danp Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 @marzec imo zdziwisz sie Ibra, byle tylko zdrowie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Kto taki będzie wyraźnie lepszy? jakto kto , w deszczowym stoke sa juz gotowi ;] mam rozne momenty z jose, ten akurat srednio mi sie podoba i mam go w dupie, nie zycze mu sukcesu nigdy nie zyczylem, lubie czasem za to jakim jest fajnym cwanym aroganckim c***em i tyle. lubiłem pewne jego momenty w karierze jako coacha, moze mi sie spodoba to co zrobi w MU a moze nie, nie mysle o tym. duzo zalezy kogo akurat trenuje, jakich ma pod soba ludzi, nie przepadam tam w MU wlasciwie za nikim na ta chwile wiec sa mi obojetni. jak wiesz jestem przede wszystkim fanem graczy potem dopiero klubow, wiec chyba rozumiesz ;] co ci mam napisac kto bedzie przed nimi w tabeli, a skad mam wiedziec? ;] a kontrowersyjne poglady tos se ładnie wymyslil, po prostu nie sa c***owo jednolinijne i non stop takie same ;] no i lubie prediction a prediction jest takie ze zadnym mistrzem united nie beda, tylko beda walczyc o czworke i tyle. siadziemy kiedys moze do jakiegos lanego to od razu zobaczysz ze zadna kontrowersja nie istenieje ;] Edytowane 22 Lipca 2016 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 U bukmacherów wygląda to w tej chwili następująco: Guardiola Mourinho Conte Wenger Klopp/Pochettino W sumie to sam nie wiem, jakbym poustawiał sześć pierwszych zespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) U bukmacherów wygląda to w tej chwili następująco: Guardiola Mourinho Conte Wenger Klopp/Pochettino W sumie to sam nie wiem, jakbym poustawiał sześć pierwszych zespołów. cos mi sie zdaje ze w tym sezonie arsenal moze wyleciec poza 4 jesli nie sciagna jakiegos napadziora (higuain,cavani itp) ciekaw jestem tez jaki sezon spotka Leicester utrata Kante moze Mahreza do tego kazdy bedzie chcial "bic mistrza'" Edytowane 22 Lipca 2016 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Garsc ploteczek, Conte przebakuje ze mu trzeba 5 nowych graczy w Chelsea. Mahrez do Arsenalu? Higuain ma niby testy medyczne w Juve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jeżeli to prawda, że Leicester daje 7,5 miliona Euro za Kapustkę, to ja nie wiem na co jeszcze Cracovia czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Fajną ekipę zbiera Juventus. Dołączy do nich Higuain. Ewentualną stratę Pogby chcą zrekompensować Naingollanen. Naprawdę ciekawie wygląda jedeastka wyglądają nawet dwie jedenastki Juve. Serie A będzie jeszcze bardziej nudna niż w ostatnicha latach. Dybala HiguainSandro Pogba Pjanic Pogba/Naingollan AlvesChiellini Bonucci BenatiaBuffonPjanić MandzukićAsamoah Lemina Marchisio Khedira CuadradoEvra Rugani BarzagliNeto Edytowane 23 Lipca 2016 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Obejrzalem meczyk Celtic-Leicester. Komentatorzy mnie rozbawili gadka o walce o utrzymanie Leicester, jak widac nic ich poprzedni sezon nie nauczyl. Maja walczyc o 40 pkt by sie spokojnie utrzymac Wasyl wszedl w 62 minucie, w 63 minucie wycial rywala, i udawal greka ze co zlego to nie on W karnych strzalil mocno, w sam srodek, bez ceregieli Mahrez to gracz ktory sam rozstrzyga mecze, praktycznie z niczego, on i Sanchez bylyby dwa mega skrzydla w Arsenalu, Walcott sobie nie pogra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Fajną ekipę zbiera Juventus. Dołączy do nich Higuain. Ewentualną stratę Pogby chcą zrekompensować Naingollanen. Naprawdę ciekawie wygląda jedeastka wyglądają nawet dwie jedenastki Juve. Serie A będzie jeszcze bardziej nudna niż w ostatnicha latach. Dybala Higuain Sandro Pogba Pjanic Pogba/Naingollan Alves Chiellini Bonucci Benatia Buffon Pjanić Mandzukić Asamoah Lemina Marchisio Khedira Cuadrado Evra Rugani Barzagli Neto cuadrado narazie jest w chelsea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jeżeli to prawda, że Leicester daje 7,5 miliona Euro za Kapustkę, to ja nie wiem na co jeszcze Cracovia czeka. ja kompletnie nie widze go na wyspach.najlepiej dla niego byloby gdyby kopal jeszcze przez rok w naszej badylance,a potem niech szuka szczescia za granica, ale jak chce tam pograc,a nie siedziec w gabinetach lekarzy to radzilbym mu anglie omijac szerokium lukiem. Higuain w Juve za 94mln higuain i 94mln, jaa pi****le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Wlasnie co jest glupsze: dac 94 mln za Higuaina czy 125 za Pogbe? Szkoda tego Mahreza w Lisach bo liczylem, ze powalcza w tym sezonie, ale bez niego bedzie ciezko. Dla mnie najwiekszy pozytyw tego okienka, to transfery Barcelony. Niby lataja dziury i gracze na lawke, ale jest potencjal i mlodosc a nie staruszkowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) De Laurentis zbil kosmiczna cene za Higuaina dla mnie 60mln to max za niego ciekawe kiedy padnie 200 baniek za grajka Edytowane 24 Lipca 2016 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jak bedzie transfer Messiego, Ronaldo albo Neymara to 200 baniek peknie. Zaden inny gracz nie jest wart takiej kasy i pod wzgledem sportowym a tym bardziej marketingowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Sorry panowie ale Higuain 29 lat, jako napadzior ile on ma grania na najwyzszym poziomie? 2, moze 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 a Ibra w którego tak wierzysz ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 No ale Ibra nie kosztuje mnie 90 baniek i nie przychodzi na lata. On ma zagrac jeden dobry sezon. Mala roznica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Gdyby Ibra miał 29 lat też tyle, a pewnie i więcej by kosztował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Gdyby Do tego w wieku 33-34 lat udowodnil swoja wielkosc, Higuain to nie wiadoma jak bedzie gral w tym wieku. Poza tym Ibra 29lat i Higuian 29 lat, ja biore tego pierwszego zawsze i wszedzie i o kazdej porze dnia. Edytowane 24 Lipca 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Higuain od 5 lat praktycznie się nie łamie, jest po fenomenalnym sezonie, rynek i ceny są jakie są. Nie wiem co tak Cię dziwi w zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Mnie to nie dziwi bo uwazam go za fantastycznego gracza. Co nie zmienia faktu ze wole 23 letniego srodkowego pomocnika za 125 baniek na 10-12 lat (jesli go na koncu kariery przemianuja tylko na defensywnego pomocnika z jego warunkami fizycznymi), niz napastnika za 94 mln na jakies 3 moze 4 lata. Jesli jego cena znaczaco spadnie, bo nie wiem jak negocjacje sie potocza/potoczyly to zupelnie inna rozmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi