LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): A co ma to do tego ze wygrali 3 na 10 meczów Pisałeś o nim jako bezjajecznym i obsranym trenerze, który zawsze zawodzi gdy jest gra o coś, ze od razu panikuje i ze wiesz bo oglądasz Pogoń i w sumie się cieszysz ze odszedł do Legii, niechże tam teraz daje dupy xD ale pitolisz, ponadto chyba Ci się forum z mesendżerem myli, kogo obchodzi moje zdanie o nim pisałem jedynie, że regularnie zawodził na finiszach sezonów, liczyłem oczywiście, że mu się nie powiedzie po tym w jakim stylu odchodził, no ale ciężko go teraz nie doceniać i japa tam folksdojczu, idź lepiej po Drawsku w koszulce legły spacerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale pitolisz, ponadto chyba Ci się forum z mesendżerem myli, kogo obchodzi moje zdanie o nim pisałem jedynie, że regularnie zawodził na finiszach sezonów, liczyłem oczywiście, że mu się nie powiedzie po tym w jakim stylu odchodził, no ale ciężko go teraz nie doceniać i japa tam folksdojczu, idź lepiej po Drawsku w koszulce legły spacerować xD ja w koszulce Legii to i po Poznaniu spacerowałem (wprawdzie w nocy, najebany i jakieś 400 metrów łącznie ale jednak!) wiec japa tam i podziwiaj Muciego, bo takiego gracza to w Szczecinie możecie tylko na canal plus oglądać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 21 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Stad właśnie dziwi mnie ten komentarz, ze Kosta już długo nie zostanie w Polsce, bo przerasta ligę nie jest tajemnicą, że jego marzeniem jest Bundesliga, ciężko o lepsze okno wystawowe jak takie mecze, więc na Twoim miejscu bym się już martwił, bo na pewno ma klauzulę odejścia i znowu będziecie do Magiery dzwonić 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): xD ja w koszulce Legii to i po Poznaniu spacerowałem (wprawdzie w nocy, najebany i jakieś 400 metrów łącznie ale jednak!) wiec japa tam i podziwiaj Muciego, bo takiego gracza to w Szczecinie możecie tylko na canal plus oglądać! w dzień też paradiowałeś jak grałeś w kosza, ale najebany byłeś i możesz nie pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 31 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie jest tajemnicą, że jego marzeniem jest Bundesliga, ciężko o lepsze okno wystawowe jak takie mecze, więc na Twoim miejscu bym się już martwił, bo na pewno ma klauzulę odejścia i znowu będziecie do Magiery dzwonić w dzień też paradiowałeś jak grałeś w kosza, ale najebany byłeś i możesz nie pamiętać Zobaczymy, jakby miał odchodzić z Legii to do lepszego klubu na pewno, a nie wiem czy w Bundeslidze aż tak wiele z tych klubów top8 będzie chciało zmieniać trenera, bo wątpię by wolał isc do jakiegoś beniaminka czy drużyny walczącej o utrzymanie, czas pokaże Póki co śmieszny sie, ze odbudował Legie, a może nawet i zbudował najlepiej grająca Legie od czasów Berga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 34 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): bo wątpię by wolał isc do jakiegoś beniaminka czy drużyny walczącej o utrzymanie, czas pokaże bez jaj, to nie aż taki case aby mógł kręcić nosem i wybierać z klubów top8, w Pogoni mówiło się, że ponoć byłby gotów iść do solidniaka 2 Bundes, teraz na pewno jest szansa na coś więcej, ale bez przesady z tymi aspiracjami, zobaczymy w ogóle jakie to będą propozycje, nie za często jakiś trener z eklapy odchodził do solidnego klubu z top5 lig, ale @agresywnychomik pewnie pamięta wszystkich, to nam przypomni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 26 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): bez jaj, to nie aż taki case aby mógł kręcić nosem i wybierać z klubów top8, w Pogoni mówiło się, że ponoć byłby gotów iść do solidniaka 2 Bundes, teraz na pewno jest szansa na coś więcej, ale bez przesady z tymi aspiracjami, zobaczymy w ogóle jakie to będą propozycje, nie za często jakiś trener z eklapy odchodził do solidnego klubu z top5 lig, ale @agresywnychomik pewnie pamięta wszystkich, to nam przypomni U szczytu kariery Smuda poszedł do spadkowicza z 2. Bundesligi - Jahn Regensburg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): bez jaj, to nie aż taki case aby mógł kręcić nosem i wybierać z klubów top8, w Pogoni mówiło się, że ponoć byłby gotów iść do solidniaka 2 Bundes, teraz na pewno jest szansa na coś więcej, ale bez przesady z tymi aspiracjami, zobaczymy w ogóle jakie to będą propozycje, nie za często jakiś trener z eklapy odchodził do solidnego klubu z top5 lig, ale @agresywnychomik pewnie pamięta wszystkich, to nam przypomni Odlewobiodrujsmoka się odemnie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 21 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Ranking ELO. Masz napisane No tak, ale jak szanować takie zestawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Nominacje dla gracza kolejki z Ligi Konferencji. * Polak * Gracz warszawskiej Legii * Były piłkarz z polskiej Ekstraklasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Bułka dwa karne wyjął - https://transfery.info/aktualnosci/marcin-bulka-w-sztosie-dwa-obronione-karne-w-meczu-ligue-1-wideo/194880 Dzisiaj nie pośpi raczej Btw, ten Guirassy w bundeslidze jak szalony strzela. 5 meczów 10 bramek. Stuttgart na ten moment liderem. Niebywałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Alonso po całym okresie przygotowawczym jak odmienił Leverkusen oby jego następnym przystankiem był Madryt do tego Victor Bonifsce w jakim gazie na początku sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) W dniu 24.09.2023 o 17:59, kuba2419 napisał(a): Alonso po całym okresie przygotowawczym jak odmienił Leverkusen oby jego następnym przystankiem był Madryt do tego Victor Bonifsce w jakim gazie na początku sezonu Wg Marki Xabi Alonso trenerem Królewskich od sezonu 24/25. Edytowane 26 Września 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Krychowiak kończy reprezentacyjna karierę. Szkoda, ze tak późno ale też trzeba oddać, ze miał czas, w którym był zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Cytat I cyk kolejna aferka w PZPN się szykuje Bortniczuk (Minister Sportu) przekazał fundacji założonej przez wspólników Kolesi 700 TYSIĘCY ZŁOTYCH. Z fundacji pieniądze trafiły do siłowni, której współwłaścicielem jest... sam prezes PZPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Ja jebe marne 700k xD jakie bidoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 W mordę w życiu bym do Żabki nie poszedłhttps://gazetakrakowska.pl/prezes-cracovii-janusz-filipiak-w-ciezkim-stanie/ar/c2-17938381 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 11 minut temu, mayor napisał(a): W mordę w życiu bym do Żabki nie poszedłhttps://gazetakrakowska.pl/prezes-cracovii-janusz-filipiak-w-ciezkim-stanie/ar/c2-17938381 Dlatego właśnie 3-4 lata, monetyzacja i emerytura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 22 minuty temu, mayor napisał(a): W mordę w życiu bym do Żabki nie poszedł Wspaniały moment na takie żarty, pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Karma -> https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-06-27/janusz-filipiak-biedni-powinni-zrec-mniej-miesa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 26 minut temu, P_M napisał(a): Karma -> https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-06-27/janusz-filipiak-biedni-powinni-zrec-mniej-miesa/ Sąsiadka dla nich pracuje, zasadniczo to u Elżbiety., Tam we firmie o Januszu nikt dobrego słowa nie powie , ale profesorowa za to podobno świetna szefowa i młody Jerry tak samo bardzo miły gostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi