The Glove Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ulubiony klub: Sonics Wczesniej: Sonics Kluby lubiane: Bucks, Jazz, Lakers, Cavs, Magic, Hornets, Bobcats Ulubiony gracz: Gary Payton, Shawn Kemp, Ray Allen Lubiani gracze: Rashard Lewis, Wilcox, Redd, DH#12, Braynt, Shaq, Okafor, G-Wallace, Lebron, C.Paul, Baron Davis, T-Mac, Francis, Miles Kluby nielubiane: Blazers, Nuggets, Clippers, Pistons Gracze nielubiani: Dooling, Melo, Big Ben, C-Webb, Randolph, Abdur-Rahim, Wells. Ulubiony styl gry: Coż mam powiedzieć lata 90'te, zwłaszcza to co się grało w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ll_cool_majki Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ulubiony klub: Lakers Lubiane kluby: Bulls, Jazz Nielubiane kluby: Suns, Spurs Ulubiony zawodnik: K8 aka K24 Lubiani zawodnicy: Rodman, Hill, ZO, Barkley, P. Hardaway, D. Robinson, Shaq, Big Ben, Payton, Odom, Gasol, Kidd, Paul, Carter, Garnett, Howard Nielubiani gracze: Nash, Wade, LeBron, Carmelo, R.Miller, Duncan, Iverson Uubiony styl gry: Zbilansowany atak oraz obrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young Buck Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ulubiony Klub: L.A Lakers Wcześniej: W latach 96-98 fascynacja kiedyś NYK i Ewingiem, ale to nie było kibicowanie. Kluby lubiane: Knicks, Hornets, Wizards, Blazers, Sonics, Hawks, Clippers Kluby nielubiane: Kings, Suns, Nuggets, GSW Ulubiony zwodnik: Kobe, Ewing, Magic Lubiani zwodnicy: Kwame, Odom, George, Arenas, CP#3, Shaq, Jamison, Josh Smith, Joe Johnson, Ray Allen, Brand, Mobley, Randolph, T-Mac Nielubiani zawodnicy: Ben Wallace, Raja Bell, Bowen, Melo, Iverson, Webber, Wade, Lebron (Bron tylko za postawę poza boiskiem). Co mnie denerwuje na forum: NIC, narazie :wink: Ulubiony styl gry: Tex Winer = Trójkąty 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam!!! Odgrzebałem temat mam nadzieje że nikomu to nie przeszkadza. 8) Ulubiony klub: Sacramento Kings i wcześniej również Lubiane kluby: Clippers, Heat, Bobcats, Hawks, Sixers, Magic, Bulls, Suns Nielubiane kluby: LA :x Lakers (aka Lakierki), Spurs, Jazz Ulubiony zawodnik: Kevin Martin Lubiani zawodnicy: Mobley, Arenas, Paul, KG, Pierce, Durant, Joe Johnson, Iggy, G-Wallace, Felton, Baron Davis, Nash Nielubiani zawodnicy: Shaq, Kobe, Fisher, Odom, Ben Wallace, Duncan, Tony Parker Co denerwuje mnie na forum: Nic Ulubiony styl gry: Run n Gun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOOT3R Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ulubiony klub: Minnesota Timbervolves Lubiane kluby: Orlando Magic, Philadelphia 76ers,Chicago Bulls Nielubiane kluby: Clippers, Heat, Celtics, Rockets Ulubiony zawodnik: KG Lubiani zawodnicy: Arenas, T-Mac,Bryant,Iverson,Carter, Big Ben,Parker Nielubiani zawodnicy: Wade,Kirilenko,James,Pierce Co denerwuje mnie na forum:nic na razie Ulubiony styl gry: strefa 2-3 w obronie i Run n Gun w ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ulubiony klub: LAL Ulubiony zawodnik: Kobe Lubiani gracze: Okafor, Gerald Wallace, JO, Kidd Nielubiane Kluby: Sacto, SAS, Suns Nielubiania zawodnicy: Wade :evil: .. :wink: Nash, Raja Bell, Ulubiony styl gry: trójkąty 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaq&Wade Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ulubiony klub: Miami Heat Ulubiony zawodnik(cy): Wade i Shaq Lubiani zawodnicy: Jest ich sporo ale m.in KG, Pierce, Iggy, Lebron, Duncan, Corey Maggette, Boozer,Kidd, Deke; z niegrających: Malone, Jordan, Rodman, Kukoc, Mitch Richmond, Tim Hardaway. Kluby lubiane: Sixers, Nuggets, Kings, Cavs (ze względu na LJ), Nets (ze względu na Kidda i VC), Hawks, Clipps, Magic Nielubiani zawodnicy: Kobe, Bell, Tony Parker, Ben Wallace, Nowitzki Nielubiane kluby: Lakers, Mavs, Pacers (lubiłem ich do trejdu z GSW, ale lubie JO) Co mnie denerwuje na forum: Narazie nic Ulubiony styl gry: Zbilansowany atak oraz obrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maze_21 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ulubiony klub: Spurs Kluby lubiane: Lakers, Bulls, Jazz, Nets Gracze ulubieni: TIM DUNCAN, Tony Parker, Manu Ginobili, Kobe Bryant, Wade, Kidd, Jordan, Jordan, Jordan Gracze nielubiani: NOWITZKI, STOUDEMIRE, NASH, BELL, TERRY. DAMPIER, LEBRON, CARMELO, AI, Yao Ming Kluby nielubiane: PHX, MAVS, NUGGETS Co mnie denerwuje na forum: Nic Ulubiony styl gry: Twarda obrona, gra zespołowa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ulubiony klub: NJ Nets Kluby lubiane: Portland , NO Hornets Gracze ulubieni: VINCE CARTER , Tim Duncan , Greg Oden , Gracze nielubiani: Nowitzki , Yao Kluby nielubiane: Dallas Co mnie denerwuje na forum: Nic Ulubiony styl gry: solidna gra pod koszem i rzuty za trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ulubiony klub: San Antonio Spurs Lubiane kluby: zakochałem sie w SAS i nie lubie innych klubów Nielubiane kluby: LAKERS :evil: i Miami Heat :evil: Ulubiony zawodnik: Tony Parker Lubiani zawodnicy: Arenas, Baron Davis, Iverson, R.Allen,Gary Payton(za czasów gry w Sonics) Nielubiani zawodnicy: Shaq, Kobe, Fisher, Odom,LBJ, D-Wade,Gasol e,Navaro sraro,Jasikievicus oraz reszta tych rusków serbów czy co tam jeszcze jest :evil: Co denerwuje mnie na forum: jestem nowy to na razie sie nie zdenerwowalem Ulubiony styl gry: Wszystko co robi Tony Parker na boisku i gra zespołowa SAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maredbor Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ulubiony klub: I love Cleveland Cavaliers Kluby lubiane: I like Hornets, Warriors, Knicks, Blazers, Raptors Gracze ulubieni: LeBron James, Michael Jordan Gracze lubiani: Chris Paul, Kobe Bryant, Dwight Howard, Jason Kidd, Tracy McGrady, Tim Hardaway, Dennis Rodman, Shawn Kemp, Anderson Varejao, Daniel Gibson, Tyson Chandler, Michael Redd, Allen Iverson, Dwyane Wade, Shaq, Alonzo Mourning, Chris Bosh, Igoudala, Tim Duncan, Al Harrington, Maredbor, Emeka Okafor, Rajon Rondo, Pau Gasol, Baron Davis, Gerald Green, Deron Williams, Mehmet Okur, Kirk Hinrich, Tyrus Thomas, Gilbert Arenas, Nate Robinson, Robert Traylor, David Lee, Al Jefferson i jeszcze kilku, mogłem pominąć. Gracze nielubiani: Nowitzki, Marbury, Boozer (on wie za co), Ilgauskas, Wesley, Pollard, Newble, Marshall, Billups, Hamilton, Webber, Rasheed Wallace'a, Rashard Lewis, Anthony, Jefferson, Yao Ming, Grand Hill, Larry Hughes, Maciej Lampe, Cezary Trybiański, Jianlian Yi, Darko Milicic, Eric Snow, Szczerbiak i inne jędze, marudy, kaleki i pomyłki, które w ogóle w kosza nie powinny grać. Gracze neutralni: Cała reszta Kluby nielubiane: Mavs, Hawks, Sonics, Pistons, Grizzlies, Heat, Wizards, Clippers, Pacers tak po prostu. Co mnie denerwuje na forum: Nic mnie nie denerwuje. Ulubiony styl gry: Głównie silniejsza obrona ze zrównoważonym atakiem. Z listy graczy nielubianych usunąłem Dalemberta i Korvera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Gracze nielubiani: Nowitzki, Marbury, Boozer (on wie za co), Ilgauskas, Wesley, Pollard, Newble, Marshall, Billups, Hamilton, Webber, Rasheed Wallace'a, Rashard Lewis, Anthony, Jefferson, Dalembert, Korver, Yao Ming, Grand Hill, Larry Hughes, Maciej Lampe, Cezary Trybiański, Jianlian Yi, Darko Milicic, Eric Snow, Szczerbiak i inne jędze, marudy, kaleki i pomyłki, które w ogóle w kosza nie powinny grać Wymieniłeś moją trójkę ulubionych graczy Sixers poza Iversonem. Czemu? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ulubiony klub: Miami Heat Lubiane i nielubianie kluby: Właściwie to nie mam żadnych urazów, jestem pozytywnie nastawiony do każdej drużyny Ulubiony zawodnik: Dwyane Wade Lubiani zawodnicy: Zo, Bosh, D. Mason, Kobe (w szczególności za te fade-awaye) Nielubiani zawodnicy: Nie ma takich, jestem troche negatywnie nastawiony do Nowitzkiego ale toleruje i podziwiam jego rzut. Co denerwuje mnie na forum: najazdy bez podstaw na pewnych graczy :wink: Ulubiony styl gry: Podoba mi się styl run&gun - podziwiam, że bez obrony Suns prawie zdobyli Misia w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maredbor Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Gracze nielubiani: Nowitzki, Marbury, Boozer (on wie za co), Ilgauskas, Wesley, Pollard, Newble, Marshall, Billups, Hamilton, Webber, Rasheed Wallace'a, Rashard Lewis, Anthony, Jefferson, Dalembert, Korver, Yao Ming, Grand Hill, Larry Hughes, Maciej Lampe, Cezary Trybiański, Jianlian Yi, Darko Milicic, Eric Snow, Szczerbiak i inne jędze, marudy, kaleki i pomyłki, które w ogóle w kosza nie powinny grać Wymieniłeś moją trójkę ulubionych graczy Sixers poza Iversonem. Czemu? :roll: Zauważ Monty, że Iversona i AI2 wpisałem do koszykarzy, których lubię A poza tym jeśli chodzi o tą trójkę Snow-Korver-Dalembert już tłumaczę. Wielki respect dla Erica za to jak działa poza sportem i za to co prezentował w Sixers, ale ja pamiętam go najbardziej z Cleveland. Jeszcze do niedawna potrafił rozegrać naprawdę super mecz, a teraz... średnio rzuca osobiste, jest coraz wolniejszy, coraz mniej asyst. Wiadomo to z biegiem lat, a wkurza mnie to, że nadal jest pupilem Browna mimo to mam jeszcze kilka innych przyczyn. Jeśli chodzi o Dalemberta, to jakoś nigdy za nim nie przepadałem podobnie jak za Korverem i ogólnie to jestem nastawiony do nich neutralnie, ale wpisałem ich. - jeszcze nad tym się zastanowię. A ogólnie to Sixers to nawet lubię... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Gracze nielubiani: Nowitzki, Marbury, Boozer (on wie za co), Ilgauskas, Wesley, Pollard, Newble, Marshall, Billups, Hamilton, Webber, Rasheed Wallace'a, Rashard Lewis, Anthony, Jefferson, Dalembert, Korver, Yao Ming, Grand Hill, Larry Hughes, Maciej Lampe, Cezary TrybiaDski, Jianlian Yi, Darko Milicic, Eric Snow, Szczerbiak i inne jdze, marudy, kaleki i pomyBki, które w ogóle w kosza nie powinny gra WymieniBe[ moj trójk ulubionych graczy Sixers poza Iversonem. Czemu? :roll: Zauwa| Monty, |e Iversona i AI2 wpisaBem do koszykarzy, których lubi A poza tym je[li chodzi o t trójk Snow-Korver-Dalembert ju| tBumacz. Wielki respect dla Erica za to jak dziaBa poza sportem i za to co prezentowaB w Sixers, ale ja pamitam go najbardziej z Cleveland. si zastanowi. A ogólnie to Sixers to nawet lubi... :roll: Monty ty masz sile przebicia!!!!!! Po twoim pytaniu zmieniona zostala lista nielubianych?????? Maredbor wiecej konsekwencji bo albo. Nielubimy albo nie, a i trudno lubic zespol nielubiac jego 3 i tu podstawowych w sumie graczy! Dalemberta nielubic? Dziwne bo taki sympatuczny. Do tego ta dosc dluga lista tych nielubianych.....sporo Dziwi mnie odrobine fakt |e je[li si uwiebia sas to si lubi jazz i lakers, toc to wrog od ponad dekady!!!!! Tak|e w innym przypadku je[li jest si wielkim fanem duncana to jak nie mozna lubic sas? Ktorzy nie istnieja bez TD i odwrotnie????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Hehehe no rzeczywiscie ignazz widzę że ma trochę racji. Maredbor, co do Erica, to starość nie radość, ale Eric ostatnio mniej minut grał a zauważ, że tego typu gracz pełni ogromnie ważna rolę w zepsole nawet wtedy, gdy nie gra albo mu nie idzie. Stad jest zapewne ulubieńcem Browna, ale czy można nie lubić kogoś za to, że jest czyimś ulubieńcem? Moja lista, bo trochę się zaktualizowała: Ulubiony klub: Sixers Lubiane kluby: Spurs, Nuggets Ulubiony zawodnik: Allen Iverson Lubieni zawodnicy: Snow, Korver, Dalembert, Duncan, Anthony, Camby, Louis Williams, Billups, McKie Nielubiany klub: Lakers, Mavericks, Rockets Nielubieni zawodnicy: Bryant, Artest, Nowitzki, Garnett, Ming, McGrady, Arenas, MArbury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 To i ja się zaprezentuje: Ulubiony klub: Nets Lubiane kluby: Cavs, Bulls, Nuggets Ulubiony zawodnik: Vince Carter Lubiani zawodnicy: LeBron James, Carmelo Anthony, Gerald Green, Josh Smith, Jason Kidd, Ben Gordon, Ben Wallace Nielubiany klub: Spurs, Mavs, Jazz Nielubieni zawodnicy: Bryant, Nowitzki, Ginobili, Brent Barry, Yao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ulubiony klub: Magic (na forum realgm.com już od 2002 roku, a w realu od 1993!) Lubiane kluby: w zależności od sezonu Ulubiony zawodnik: D12, rzecz jasna Lubiani zawodnicy: kilku by się znalazło, przeważnie walczaki w stylu Bo Outlawa Nielubiany klub: Lakers Nielubieni zawodnicy: wszyscy grający w danym meczu przeciwko Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maze_21 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Dziwi mnie odrobine fakt |e je[li si uwiebia sas to si lubi jazz i lakers, toc to wrog od ponad dekady!!!!! To zapewne odnośnie moich gustów ignazz , już tłumacze, nie jest dla mnie istotnym faktem, że to wrogowie od ponad dekady, istotnym jest dla mnie fakt, że obie te drużyny mają graczy, których lubie, Jazz ma Derona, a Lejkery maja Kobiego, poza tym każda seria SAS vs LAL była świetnym widowiskiem, starcie Tima z Szakiem, osobiście uważam że lepsze widowisko pokazał tylko MJ vs barkley, malone, ewing, dla mnie poza tym najgorszym wrogiem San Antonio jest Dallas wraz ze swoim Niemcem na którego widok mam atak agresji, jak z resztą na całe Dallas, no i po playoffach 07 taki sam odruch mam na całe phoenix bez wyjątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maredbor Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Gracze nielubiani: Nowitzki, Marbury, Boozer (on wie za co), Ilgauskas, Wesley, Pollard, Newble, Marshall, Billups, Hamilton, Webber, Rasheed Wallace'a, Rashard Lewis, Anthony, Jefferson, Dalembert, Korver, Yao Ming, Grand Hill, Larry Hughes, Maciej Lampe, Cezary TrybiaDski, Jianlian Yi, Darko Milicic, Eric Snow, Szczerbiak i inne jdze, marudy, kaleki i pomyBki, które w ogóle w kosza nie powinny gra WymieniBe[ moj trójk ulubionych graczy Sixers poza Iversonem. Czemu? :roll: Zauwa| Monty, |e Iversona i AI2 wpisaBem do koszykarzy, których lubi A poza tym je[li chodzi o t trójk Snow-Korver-Dalembert ju| tBumacz. Wielki respect dla Erica za to jak dziaBa poza sportem i za to co prezentowaB w Sixers, ale ja pamitam go najbardziej z Cleveland. si zastanowi. A ogólnie to Sixers to nawet lubi... :roll: Monty ty masz sile przebicia!!!!!! Po twoim pytaniu zmieniona zostala lista nielubianych?????? Maredbor wiecej konsekwencji bo albo. Nielubimy albo nie, a i trudno lubic zespol nielubiac jego 3 i tu podstawowych w sumie graczy! Dalemberta nielubic? Dziwne bo taki sympatuczny. Do tego ta dosc dluga lista tych nielubianych.....sporo Dziwi mnie odrobine fakt |e je[li si uwiebia sas to si lubi jazz i lakers, toc to wrog od ponad dekady!!!!! Tak|e w innym przypadku je[li jest si wielkim fanem duncana to jak nie mozna lubic sas? Ktorzy nie istnieja bez TD i odwrotnie????? Ok, mam kogoś kogo lubię, lubię mniej, nastawiony jestem neutralnie i nie lubię. Snowa po prostu nie darzę sympatią, a jeśli chodzi o Korvera i Dalemberta to przyznaję się popełniłem błąd, nie uwielbiam ich ani nie nienawidzę, ale po prostu tak jak do wielu jestem nastawiony neutralnie, więc postanowiłem bo głębszym namyśle zmienić zdanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi