BiałaCzekolada Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Też pamiętajmy, że system Bulls premiuje szybkich rozgrywających w ofensywie jednak. Oczywiście jak ceglą pullup to znacznie mniej. Dlatego od 2-3 zastanawiało mnie po co tam cholernie nie pasujący Kirk Hinrich. Nie rozumiesz o co chodzi w życiu, skoro tyrasz Kirka Hinricha. Edytowane 4 Marca 2015 przez BiałaCzekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Wara od naszego dereka fishera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) E'Twaun Moore załatwił OKC ;]] Paradoksalnie kontuzje Butlera, Rose i Gibsona mogą nam pomóc, bo dzięki losowi ławka złapie więcej pewności przed PlayOffs, a liderzy wrócą z naładowanymi bateriami Od razu rzuca się też w oczy lepsza gra Joakima i to przekłada się na cały zespół. Edytowane 6 Marca 2015 przez Valus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ale mieli farta. Z takim szpitalem wygrali przegrany mecz. Na dodatek to pierwsze zwyciestwo nad OKC od kwietnia 2012,po 5ciu z rzędu przegranych... Dzisiaj b2b w INDy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ja ich nie kochać szacunek dla Westbrooka, facet w tym sezonie jest niesamowity. Podoba mi sie jak ten chłopak dojrzał, choć pomeczowe sweterki i koszule wciąż z bajkowej krainy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) W NBA jest głód na ikonę i gwiazdę a Westbrook pasuje idealnie i w dodatku jest efektowny. Teraz w ogóle go nie można dotknąć. Edytowane 6 Marca 2015 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 gwiazda tak ikona no fuckin' way! ja wiem ze James i Durex to z rożnych powodów mało dla kibiców na całym świecie, ale Westbrook? Jest aż tak źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Eee z innej beczki. Dziś kurs u buka IND - CHI 1.35 na Pacers, 2,70 na Chicago. Czy oni wiedzą o czymś o czym my nie wiemy, czy po prostu ktoś się walnął i miało być na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 U mnie Chi stoi :] + Orlando, Atlanta i Dallas i łączny kurs 58. U bejbe bejbe Katarzyna Bujakiewicz u bejbe bejbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAC Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Eee z innej beczki. Dziś kurs u buka IND - CHI 1.35 na Pacers, 2,70 na Chicago. Czy oni wiedzą o czymś o czym my nie wiemy, czy po prostu ktoś się walnął i miało być na odwrót? dziwie sie, ze taki wysoki kurs na indiane, u mnie poszło z handi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Nawet dobry mecz, szkoda, że taka skuteczność. Indianie było potrzebne to zwycięstwo, liczę, że wejdą do PO i będzie ciekawiej na wschodzie, bo napewno są wstanie dać dużo więcej niż np Hornets McBuckets dzisiaj 16pkt, koleś ma nieziemski potencjał, tylko błagam... potrzebuje regularnych minut. W niedziele Spurs, a w poniedziałek Grizzlies, będzie co oglądać Edytowane 7 Marca 2015 przez Valus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Stawiać na Dallas to trzeba umieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Tośmy poszaleli. Jeszcze oczu dobrze nie otworzyłem a już liczyłem zyski, a tu jednak bukker miał rację. Chicago wtopa, wymęczeni po ostatnim meczu dostali od Indiany, która jakoś zeszła z ust wszystkich po kontuzji PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Świetny mecz w wykonaniu Byków, gdyby nie straty... Przegrać z tak grającymi Spurs tylko 11 punktami to śmiało można sobie do CV wpisać. Szacun dla San Antonio... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 za 20 lat nikt nie będzie pamiętał że Bulls przegrali, ale przeciwko jakiej drużynie najlepszy PF w historii zaliczył 0 GF każdy bedzie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A najlepsze jest to, że ten najlepszy pf nie ma najlepszych ruchów w historii czarnej ligi - bo to biały je miał na tej pozycji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Świetny mecz w wykonaniu Byków, gdyby nie straty... Przegrać z tak grającymi Spurs tylko 11 punktami to śmiało można sobie do CV wpisać. Szacun dla San Antonio... Pozdrawiam Nie wiem czy to gubienie się w obronie jak mała dziewczynka na miejskim festynie można nazwac świetnym meczem, ale ok. Spokojnie moglo skonczyc sie blow outem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ...i właśnie o to chodzi, że się nie skończyło... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 mam teorie mam pytanie Thibodo jest gejem ?! takim Zed type pul fiction type gejem serio pytam pamietam kiedys mowili ze jest kawalerem i nikogo nie ma byloby smiesznie - podobno jest juz zwolniony - ale taka wiadomosc by go lekko spariasowala/zostrycyzowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Pytanie Jak ch*jowym trzeba być zespołem żeby przegrać z dzisiejszymi Bulls? Odpowiedź Takim jak Sixers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi