piotreksuper Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 wywalam Jordana Crawforda i salary w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Your commissioner has set Monday October 27, 2014, as your league's deadline for declaring your keepersHmmmm, wyswietla mi sie taka informacja... tzn musimy cos robic na Yahoo? Czy to tylko oznacza, ze juz wklepales sklady i wejda one w zycie jutro bez naszego udzialu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Hmmmm, wyswietla mi sie taka informacja... tzn musimy cos robic na Yahoo? Czy to tylko oznacza, ze juz wklepales sklady i wejda one w zycie jutro bez naszego udzialu? Składy są wklepane, jutro daje begin season i komunikat powinien zniknąć. Nic nie musiscie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Green out sorry za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 LOL, z graczy na waiverach najbardziej mi sie podoba ten ktorego wywalilem ;-) Plus jako wolniej mi to wszystko dziala na Yahoo... u Was tez? Chyba design zmienili, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Sklady wklepane, wiec czas na coroczna zabawe w bledne przepowiednie ;-) Ale najpierw garsc uwag technicznych odnosnie mojej ponizszej listy... - celowo rozbilem to po 5 druzyn do kazdej grupy zeby wyraznie zaznaczyc skale oczekiwan [i mialbym prosbe zeby wszyscy ze swoimi projekcjami tak robili to latwiej bedzie porownywac!!]. - kolejnosc w samej grupie jest wlasciwie losowa chociaz przy niektorych granicznych przypadkach sie zastanawialem czy nie umiescic w grupie wyzej/nizej. - w tym sezonie sobie darowalem probe zgadywania kontuzji, wiec jak czyjs zawodnik z 50+fppg zlapie powazna kontuzje to jego druzyne mozna zsunac w dol o oczko i zastapic pierwsza druzyna z brzegu. - uwzglednialem, ze beda jeszcze uzupelnienia druzyn z FAsow tzn np ai3 ma marna druga polowe skladu, ale zakladam, ze szybko ich zastapi jakimis solidniakami 25-33 fppg. Po tym wstepie czas na main event ;-) Contenderzy do mistrzostwa: Cavs, Knicks, Mavs, Heat, Clippers Gorna czesc srodka tabeli: Bulls, Celtics, Magic, Kings, Rockets Dolna czesc srodka tabeli: Pistons, Sixers, Suns, Sonics, Spurs Contenderzy do picku: Grizzlies, Lakers, Nuggets, Pacers, Bucks. Garsc komentarzy odnosnie wyniku... - wydaje mi sie, ze w tym roku jest wyjatkowa mocna grupa contenderow. Tzn wg mnie pierwsza czworke wlasciwie tylko kontuzje moga pozbawic Top5. Co do Clips mialem najwiecej watpliwosci bo maja najwiecej do uzupelnienia, wiec to glownie znak wiary w aktywnosc ai3 ;-) - swoja druzyne widze w gronie contenderow tylko w optymistycznym wariancie, a ze na cos takiego nie powinno sie liczyc to z bolem sie nie zaliczylem do tego grona. - w tym roku jakos wyjatkowo malo druzyn mi wyglada na pewnych tankerow bo tylko 2. Takze zapowiada nam sie duzo wieksza walka w srodku tabeli niz to bywalo wczesniej... Jakies uwagi? I jak wyglada Wasza lista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Miałem problem, kogo wyoutować, stąd Green. Najwyżej w trakcie sezonu Bassa czy Middletona też się wywali. Co do tych rozważań, to o ile pamiętam, rok temu też byłem nisko notowany, a jednak zająłem przyzwoite miejsce. W tym roku o ile top5 mi może nie grozi nadal, to miejsce poniżej 10, to bez przesady, ale jednak również, także Wilq, słaba ta prognoza:) Edytowane 22 Września 2014 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Składy są wklepane, jutro daje begin season i komunikat powinien zniknąć. Nic nie musiscie robić.To ustaw jeszcze waivery na poprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Zapomniałem o tym, jutro z rana poprawię. Edytowane 22 Września 2014 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 troche badziewia jest na FA - depth chart Sixers wyglada ciekawie szczegolnie mysle ze co uniemozliwi repeat w tym roku to to ze sklad jest wymax outowany i nie widze tam opcji na progress na tyle istotny by mialo to cos zmienic w tym co jest duzo na pewno zmieni w tym sezonie nie za bardzo wyhypowany draft ktory zwyczajnie rozjebal sezon i stworzyl sklad loraka wiec tutaj tez nie bedzie prezentow nie lubie zadnego skladu z zerowym capem - mysle ze to najwiekszy blad taktyczny Jendrasa - ukul sklad w wakacje - wiadomo ze kontuzje sie zdarzaja ale wolalbym zobaczyc co kto prezentuje na wstepie niz zakladac jak bedzie MVP byli juz Josh Smith , Goran Dragic i Kyle Lowry - co MVP, jestem ciekaw kto bedzie w tym roku - Drummond ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja mam Dannego Grangera, nie Greena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 nie lubie zadnego skladu z zerowym capem - mysle ze to najwiekszy blad taktyczny Jendrasa - ukul sklad w wakacje - wiadomo ze kontuzje sie zdarzaja ale wolalbym zobaczyc co kto prezentuje na wstepie niz zakladac jak bedzie dlaczego błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja mam Dannego Grangera, nie Greena. Zagadka braku Greena na yahoo rozwiązana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 MVP byli juz Josh Smith , Goran Dragic i Kyle Lowry - co MVP, jestem ciekaw kto bedzie w tym roku - Drummond ? Dwyane Wade! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 musieliby liczyć co piąty mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pekovicia sprzedam za gracza z pozycji 1-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Przypominam że zespoły które są ponad capem mają 30 minut na zejście poniżej progu. W praktyce wygląda to tak, że tylko Heat na ten czas mają przekroczone salary i w przypadku gdy toudi nie wykona żadnego ruchu do 12:38 dziś, to wyrzucam ze składu 4 zawodników licząc od dołu (Randolph, Miller, Prince, Scott). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Przypominam że zespoły które są ponad capem mają 30 minut na zejście poniżej progu. W praktyce wygląda to tak, że tylko Heat na ten czas mają przekroczone salary i w przypadku gdy toudi nie wykona żadnego ruchu do 12:38 dziś, to wyrzucam ze składu 4 zawodników licząc od dołu (Randolph, Miller, Prince, Scott).Jak to tylko Heat? A Cavs to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Cavs byli w kontakcie z komiszem. Teraz tylko oficjalnie potwierdzam na forum - Young, Marshall i Harris out. Salary 457,85. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jendras ukules sklad juz dzis, nie zostawiajac miejsca na wymiane pozostalych assetow gdyby to nie wypalilo do tego chcesz powalczyc a pomagasz Lorakowi - nie trejduje sie z rywalami chyba ze jestes bezwzglednie pewien ze ten trejd wygrasz tzn lorak musialby byc po 2 browarach, miec niedotleniony mozg gosc ma Anthony Davisa a Anthony Davis bedzie robil 90 fpg i bedziemy sobie tylko siedziec i patrzec i dotykac sie po kroczu i zazdroscic w momencie jak ma przyzwoity support spisujesz nas na pozarcie - o Tobie nie wspominajac zrobiles ruch jak Buss , Jim Buss nie dziwi mnie to ale smuci wielce zapisz sie do mnie na nauki i wszystko zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi