RappaR Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Moja prpozycja jest taka: Czekamy do konca tygodnia i tak dh12 ma napisac. Osoby, ktore nie napisaly, wywalamy i robimy rebutal. Potem mormalnie glosowanie z tym ze automatem przechodza ci od graczy nieaktywnych, a co do pary kuciohavlicek to kazdy glosuje na jednego z graczy dodatkowo, ktory wedlug niego najbardziej powinien przejsc dalej(przy robieniu match upow, na przyklad ze ten byl najblizej zwyciestwa) i wchodzi on jako ósmy do ćwierćfinałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Szkoda, że chyba normalnie nie wywalę Jordana, ale w sumie +1 do opcji wyżej. Nic lepszego nie wymyślimy. Akurat tego Jordana wywalić ciężko by nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jordan to Jordan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Szkoda, że chyba normalnie nie wywalę Jordana, ale w sumie +1 do opcji wyżej. Nic lepszego nie wymyślimy. Mi też nie było dane wywalić Jordana w poprzednim drafcie, mimo że mogłem się z nim zmierzyć Jak tam Panowie pracujecie już nad rebutalami? Ja powoli powoli coś tam skrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dzisiaj wieczorem macie ode mnie gameplan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 napisałem już, dajcie jakiś namiar żeby to wysłaća swoją drogą kiedy zaczyna się głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dałem maila i masz pw Ew możesz założyć temat i wrzucić, bo przeciwny gp mam. Havlicek mówi, że ma wyjebane, pozostała 3 nawet tego nie napisała, więc tydzień na rebutale i głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ktoś pisze rebutale? Robimy je w ogóle? Bo widzę, że zapał osłabł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 No ja jak już wcześniej wspomniałem powoli skrobię. RappaR podaj datę do kiedy ma być oddane, bo te do końca tygodnia jest dla mnie nie jasne, zwłaszcza że to sformułowania pojawia się zbyt często i na przestrzeni przecięcia się tygodni, więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Te sformulowanie to taki eufemizm dla - rebutale będą jak będą. Dh12 oddal tydzień po terminie, który był wydłuzony o pół tygodnia. I co zrobic? Jakby ktoś jeszcze z pozostałych napisał, by poczekac na niego, to też byśmy czekali. No sorry, ale takie mamy forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj postaram się przesłać Rapparowi rebutal, ustalmy datę, że do 14.02 wszyscy co chcą niech wyślą rebutale i głosujemy, przechodzimy do kolejnej rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ja też dzisiaj chyba prześle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ja też dzisiaj chyba prześle Super, cieszę się ;-) Jako pojedynek 1 vs 4 dajemy godny przykład ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Niestety niespodziewane piwo mnie zatrzymalo wiec do środy wieczorem podeślę raprowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 A ja właśnie wysłałem na maila Rapparowi. Tak w ogóle Rapp to przeczyść skrzynkę, bo nie można Ci PW wysłać. Ja wyjeżdzam w środę i wracam w piątek popołudniu, ale mam nadzieję, że więcej rebutali już nie będzie i to ostatni w tej serii, bo to za dużo pisania. Liczę na dobry mecz i rzetelne głosowanie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Na razie mam P_M i Karpika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 to rebault wysyłamy czy wklejamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mailem do mnie wszyscy z wyjatkiem Ciebie i potem wklejam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 mam czekać na rappa bo keol juz wysłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zycie zaskakuje nawet mobilnych w ING. Do niedzieli wieczorem wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi