Jendras Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Idę się upić ze szczęście - mam własnie w lodówce dobre belgijskie Leffe - Niewiarygodne ktoś po tylu latach w końcu zrozumiał że Iguodala to jeden z najlepszych obrońców na obwodzie po tylu latach pierwsza nominacja do piątki obrońców JAk za rok zobaczę Leonarda w pierwszej piątce ( na co zasłużył bardziej niż George) i Tiago zamiast Le Brona to w końcu uwierzę że wybierają rozsądni ludzie a nie tacy co kiedyś widzieli 3 mecze na krzyż czy ja wiem... Tim Kawakami @timkawakami And James Harden got MORE votes than Draymond. Note to the Harden/Lee voters: You're great at this. Just wonderful. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) nie ma Koba nawet w 2nd? łaaaaaj ewidentnie te wybory również przeprowadzone zostały w niechlujny sposób, urągający dobrym praktykom, bez szacunku dla wyborców oraz członków obwodowych komisji wyborczych i mężów zaufania Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Kuzyn Gibsona zadźgany w jakiejś windzie na bruklinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Sześcioletni kuzyn dodajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qOdLJCDW4A0&hd=1 to zwierzęta, nie mają duszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) czy ja wiem... Ten głupek co głosował na Lee napisał, że się pomylił. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ten głupek co głosował na Lee napisał, że się pomylił. o ile się nie mylę, to ten sam gość nie zagłosował też na Oladipo do pierwszej piątki debiutantów i również tłumaczył się pomyłką (albo to był koleś od Hardena, nie jestem pewien) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ten od Hardena, Calabro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qOdLJCDW4A0&hd=1 to zwierzęta, nie mają duszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Sam Presti said the Oklahoma City Thunder have yet to give thought to the possibility of amnestying Kendrick Perkins, who has one season left on his contract. "It's not something that's been considered to this point," Presti said. When asked about Steven Adams' progression late in the season and its impact on Perkins, Presti said the final 10 games should not change the team's thinking. ROTFL k****, szkoda że poprzednie 250 meczów nie zmieniło ich myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Pewnie decyzja Benneta raczej, aby nie ''amnestiować'' Perka. Szkoda bo raczej go nigdzie nie ruszą, chyba, że znajdzie się w trakcie sezon kto będzie chciał czyścić salary to jakaś nadzieja może się pojawi. Jazz Eliminate Boylen From Coaching Search; Considering Snyder, Gentry, Griffin, Mystery Candidate Ciekawe kim jest ten tajemniczy pan ? Stockton może ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 o ile się nie mylę, to ten sam gość nie zagłosował też na Oladipo do pierwszej piątki debiutantów i również tłumaczył się pomyłką (albo to był koleś od Hardena, nie jestem pewien) I pewnie jeszcze przy MIP głosował 1. Durant 2. Lebron 3. Gryffin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ciekawe kim jest ten tajemniczy pan ? Stockton może ? ;p Teraz już nie ważne, ważne że biała myśl szkoleniowa wraca do Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ciekawe kim jest ten tajemniczy pan ? Stockton może ? ;p Bryon Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Fish prawdopodobnie w Knicks 25/5, a tutaj cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Derek Fisher nowym trenerem Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 nice, ciekaw jestem jak sobie poradzi, ale z tym rosterem i czarną dupą w której są Nix nie wróże mu żadnych rewelacji ponadto wydaje się, że przynajmniej na początku będzie zwyczajnie marionetką w rękach Jaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 25/5 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) no ostra patologia, nie zdziwie się jak trenerzy pokroju Riversa będą teraz krzyczeć dwa razy albo i więcej i co tu dużo mówić - będą mieli absolutną rację Edytowane 9 Czerwca 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 no to zaczynamy nową erę w Nix, przydał by się chyba już nowy temat na następny rok, z FA i tak nikogo nie podpisza, picków nie mają więc największy transfer tego lata już się odbył no pewnie jeszcze pozostaną dywagacją co się stanie z Melo ale czuję że przyjmie propozycję Jaxa i poczeka jeszcze rok w NY nim przeniesie swoje talenty na południe jeśli zatrudniasz Jaxa na GM to spodziewaj się jego ludzi na trenerce wiec to mnie nie dziwi, kasa też nie, w końcu to NYK więc płaca automatycznie idzie w górę - poza tym to nie pieniądze Phila więc rozdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi