Skocz do zawartości

Sezon 2013/14 Dywizja III Ń

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie plecy Walla to nasza największa przepustka do zejścia lidera na ziemię. sam mam Johna w jednej lidze i drżę przed każdym spotkaniem.. gdyby Washko zdobył Conleya to już moglibyśmy zacząć oficjalnie bić się o drugie miejsce przy tak grających Davisie i Martinie & Ibace wracającym z otchłani dupy

W dniu 11.11.2013 o 10:13, goozman napisał(a):

jak dla mnie plecy Walla to nasza największa przepustka do zejścia lidera na ziemię. sam mam Johna w jednej lidze i drżę przed każdym spotkaniem.. gdyby Washko zdobył Conleya to już moglibyśmy zacząć oficjalnie bić się o drugie miejsce przy tak grających Davisie i Martinie & Ibace wracającym z otchłani dupy

Bez przesady, jeszcze nawet miesiąc nie minął, więc nie siej defetyzmu w lidze, bo skończymy w 5 aktywnych :smile: Inna sprawa, że takiego startu Davisa, to najstarsi górale się nie spodziewali.

W dniu 11.11.2013 o 12:37, Leszczur napisał(a):

Ja sie takimi szczegółami nie zajmuję ;-)

Sekretarka roto złożyła mi wymówienie 15 lat temu i od tamtej pory w linkach do lig panuje u mnie Sodomia i Pogoria :grin:

Prędzej uwierzę, że jedziesz z komórki i nie chciało Ci się klepać, niż to, że sekretarka z Ciebie zrezygnowała ;]

W dniu 11.11.2013 o 13:13, lorak napisał(a):

mow za siebie :tongue:

Teraz, to sobie każdy może gadać. Jak chcesz mnie przekonać, że stawiałeś, że Davis będzie grał na poziomie zeszłorocznego Duranta, to udowodnij to :smile: Inna sprawa, że wystarczy, żeby ostatecznie osiągnął projekcje z BBM, a i tak to będzie hit.

W dniu 11.11.2013 o 14:06, washko napisał(a):

Teraz, to sobie każdy może gadać. Jak chcesz mnie przekonać, że stawiałeś, że Davis będzie grał na poziomie zeszłorocznego Duranta, to udowodnij to :smile:

obejrzyj draft fbbest sprzed roku. przy licytacji AD powiedzialem cos w stylu, ze bedzie lepszy niz LeBron ;)

BTW, jak juz Wilqowi mowilem, szkoda ze to byla moja pierwsza aukcja w zyciu, bo nie wiedzialem jak sie w takiej sytuacji zachowac i odpuscilem. a moglem miec teraz i Georga i AD...

Teraz, to sobie każdy może gadać. Jak chcesz mnie przekonać, że stawiałeś, że Davis będzie grał na poziomie zeszłorocznego Duranta, to udowodnij to :smile: Inna sprawa, że wystarczy, żeby ostatecznie osiągnął projekcje z BBM, a i tak to będzie hit.

Chyba juz jest? Nowe wcielenie Olajuwona.

W dniu 11.11.2013 o 14:22, washko napisał(a):

To swoista logika :-) Dla mnie wybór Loraka oznacza, że wtopił rok temu. Na obecne wybory decyzje sprzed roku nie mają znaczenia

ale tu nie chodzi o obecne wybory lecz o ewaluacje zawodnikow i niektorzy juz rok temu widzieli, ze AD bedzie wielkim graczem.

W dniu 11.11.2013 o 14:24, lorak napisał(a):

obejrzyj draft fbbest sprzed roku. przy licytacji AD powiedzialem cos w stylu, ze bedzie lepszy niz LeBron ;)

Nie liczy się! Nie powiedziałeś kiedy! Za 7 lat na pewno :tongue:

Cytat

BTW, jak juz Wilqowi mowilem, szkoda ze to byla moja pierwsza aukcja w zyciu, bo nie wiedzialem jak sie w takiej sytuacji zachowac i odpuscilem. a moglem miec teraz i Georga i AD...

Pamiętaj zatem żeby już nigdy nie odpuścić żadnego zawodnika! A my Ci już z resztą pomożemy :-)

BTW - ciesz się z tego co masz w kiperze i nie narzekaj, bo Bóg Zemsty Roto (zwany Aresem, lub w niektorych kręgach AreNAsem) tylko czeka, żeby Ci dupsko przysmażyć! ;-)

Teraz, to sobie każdy może gadać. Jak chcesz mnie przekonać, że stawiałeś, że Davis będzie grał na poziomie zeszłorocznego Duranta, to udowodnij to :smile:

Tzn z jednej strony krytykujesz decyzje gdy do niej dochodzi bo nie rozumiesz skad sie wziela, a z drugiej nie traktujesz jej jako dowod, ze dla kogos byl przewidywalny taki rozwoj wypadkow??? Przeciez to jest sprzecznosc...

Hmmmmmmm, albo uwazasz iz wszystkie decyzje innych nie sa racjonalne ;-P

W dniu 11.11.2013 o 14:22, washko napisał(a):

To swoista logika :-) Dla mnie wybór Loraka oznacza, że wtopił rok temu. Na obecne wybory decyzje sprzed roku nie mają znaczenia

To zwyczajna logika! Lorak [i nie tylko on] zakladal iz AD bedzie wymiatal juz w zeszlym sezonie. Ergo twierdzenie, ze nie dalo sie przewidziec jego dobrej gry w tym ignoruje osoby, ktore dokladnie to przewidzialy i jest spoznione o jakis rok.

W dniu 11.11.2013 o 14:13, goozman napisał(a):

Lorak w zeszłym sezonie Davisa brał z 6ką w Lidze Niezwykłych Dżentelemnów - także po roku wychodzi na jego :smile:

W dniu 11.11.2013 o 14:27, lorak napisał(a):

niektorzy juz rok temu widzieli, ze AD bedzie wielkim graczem.

Otoz to.

Wciaz uwazam, ze lorak popelnil wtedy blad... ale tylko dlatego, ze mogl poczekac z runde, ale to nijak nie zmienia faktu, ze mial racje co do AD. On byl materialem na 1 runde juz w debiutanckim sezonie.

Edytowane przez wiLQ

W dniu 11.11.2013 o 14:27, lorak napisał(a):

ale tu nie chodzi o obecne wybory lecz o ewaluacje zawodnikow i niektorzy juz rok temu widzieli, ze AD bedzie wielkim graczem.

Świetnie, ale tak można powiedzieć o każdym rookiem i w dodatku co do części okaże się to prawdą :smile: Podkreślam, że chodzi mi o _ten_ sezon i o granie na poziomie Duranta z zeszłego, a nie o bycie świetnym w przyszłości, nie o to, że będzie lepszy od Bronka itp. O konkretne BBM na poziomie 1,25, za które można było wywalić na drafcie i 90 dolców. A Le wykombinował nawet, że i 100 :smile:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.