MTH Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Michael Carter-Williams Story. 22 punkty .. 12 asyst .. 9 przechwytów .. 7 zbiórek .. 4 trójki .. 1TO. Koszt - $5 pod koniec rostera... prawie wykręcił Quadruple-DoubleWiem, że to tylko jeden mecz... ale taki debiut w nba ? Zwęszyłem tu jakiś całkiem dobry interes (cha-ching!) No i tabela jakoś wróciła do normy po pierwszym dniu gdzie nikt nie grał u mnie.. ;] Z negatywów JaVale - 10 min gry ... don't do it to me ..manA kto u Was najbardziej zaskoczył na plus i na minus na otwarcie sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Klay ofc Ale przyznaje, jak o 5 patrzałem na staty i zobaczyłem te 9 stl MCW....graty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Klay ofc Ale przyznaje, jak o 5 patrzałem na staty i zobaczyłem te 9 stl MCW....graty ;] Thanks ;] Ale muszę przyznać, ze się długo zastanawiałem czy w przypadku Lawsona, który jednak miał zagrać w meczu otwarcia, nie posadzić MCW na ławkę... i szczerze to fajnie, że mnie nie pokusiło akurat w tą stronę bo miałbym małego yahoo'yo'wego kaca Oprócz tego monster game Lillarda (32pts i 6 trojek) i Monty (32/8), b.dobre Lee/Lopeza/Lawsona i ogólnie fajnie to wszystko wróży, w zasadzie zgodnie z przewidywaniami ;] Jeszcze tylko mam nadzieję, że Andrew "Kręglarz" Bynum się przebiegł kilka długości i mu starczy, bo potrzebuje zbiorek od varejao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Thanks ;] Ale muszę przyznać, ze się długo zastanawiałem czy w przypadku Lawsona, który jednak miał zagrać w meczu otwarcia nie posadzić MCW na ławkę... i szczerze to fajnie, że mnie nie pokusiło akurat w tą stronę bo miałbym małego yahoo'wego kaca Oprócz tego monster game Lillarda (32pts i 6 trojek) i Monty (32/8), b.dobre Lee/Lopeza/Lawsona i ogólnie fajnie to wszystko wróży, w zasadzie zgodnie z przewidywaniami ;] Jeszcze tylko mam nadzieję, że Andrew "Kręglarz" Bynum się przebiegł kilka długości i mu starczy, bo potrzebuje zbiorek od varejao. Tak jest Panowie! Jarac sie do nieprzytomnosci, jarać na potęgę i co ważniejsze - robić odważne interpolacje wyników po dwóch dniach. Popieram całym sercem, klawiaturą i kłębowiskiem excelowych formuł :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tak jest Panowie! Jarac sie do nieprzytomnosci, jarać na potęgę i co ważniejsze - robić odważne interpolacje wyników po dwóch dniach. Popieram całym sercem, klawiaturą i kłębowiskiem excelowych formuł :-) Hmm... "Zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej..." ? :-) A tak na poważnie nikt tu się nie jara do nieprzytomności i nie mówi co będzie za tydzień, miesiąc, czy na koniec rozgrywek. Rozmawiamy sobie o tym co tu i teraz. No ale możemy także nie rozmawiać i niech zapadnie ligowa cisza... kto co lubi. Do tych exceli to się już lepiej nie przyznawaj ;p #trash-talk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Oj tam, czepiasz się Leszczur. Widać lubimy się z MTH przekomarzać i przynajmniej nie ma cicho w temacie. chillout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Hmm... "Zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej..." ? :-) A tak na poważnie nikt tu się nie jara do nieprzytomności i nie mówi co będzie za tydzień, miesiąc, czy na koniec rozgrywek. Rozmawiamy sobie o tym co tu i teraz. No ale możemy także nie rozmawiać i niech zapadnie ligowa cisza... kto co lubi. Alez ja popieram jaranie sie! A juz jaranie sie w czasie meczu tym, ze zawodnik zebrał piłkę, czy walnął trójkę jest nie do porownania z prawie niczym innym. :-) Az takim starym dziadem nie jestem. Do tych exceli to się już lepiej nie przyznawaj ;p #trash-talk Spoko. Ja przynajmniej mam na co zrzucac wine :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Alez ja popieram jaranie sie! A juz jaranie sie w czasie meczu tym, ze zawodnik zebrał piłkę, czy walnął trójkę jest nie do porownania z prawie niczym innym. :-) Az takim starym dziadem nie jestem. Hehe, fajne będą takie gadki za 20 lat, jak będziemy mieli więcej doświadczenia niż większość grających - lat życia ;] Swoją drogą przyuczasz już swoje dzieciaki do FB? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Hehe, fajne będą takie gadki za 20 lat, jak będziemy mieli więcej doświadczenia niż większość grających - lat życia ;] Mam wrazenie, ze niektorzy juz maja. ;-) Swoją drogą przyuczasz już swoje dzieciaki do FB? ;] A broń Boże! Staram sie utrzymac średnią jednego pojeba na gospodarstwo domowe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Mam wrazenie, ze niektorzy juz maja. ;-) W sumie nie jest to wykluczone A broń Boże! Staram sie utrzymac średnią jednego pojeba na gospodarstwo domowe ;-) No tak, u Ciebie to osiągnęło poziom, którego można nie akceptować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Mam wrazenie, ze niektorzy juz maja. ;-) W sumie nie jest to wykluczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie chciałby ktoś z was DeAndre Jordana za zawodnika o proporcjonalnych statystykach ale z trochę lepszymi osobistymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Niech mi ktoś wytłumaczy jedną rzecz. Czy jest gdzieś widoczne ile ktoś zabidował za danego zawodnika, którego chce wyciągnać z FA ? Bo nie wiem czy jestem ślepy, czy po prostu to się w ciemno wpisuje daną cenę (co było by dla mnie zupełnie bez sensu). Chciałem wyciągnąc Andersona a tutaj się dzisiaj okazuje, że Leszczur dał 49$ i po zawodach ;/ Co prawda nie wiem czy wydalbym za niego cały budżet, ale gdybym o czymś takim wiedział miałbym przynajmniej okazje się zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ufff. Udało się. Wyrwałem z FA Ryana Andersona. Co prawda musiałem na niego wydać całą kasę, ale mniejsza o to. @Sprinter12 - czemu nie próbowałeś go sprzedać? Przecież Garcia nie jest aż takim wymiataczem, żebyś nie był w stanie dostać w wymianie kogoś lepszego. Jesli juz to predzej wywaliłbym Olynyka albo Morrowa. Nawet newsy o kontuzji nie są jakoś strasznie ciężkie. Trzy tygodnie (ba - nawet 6 tygodni) można zaczekać - wszak sezon jest jeszcze bardzo młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No proszę chciałem się dziś włączyć w ściąganie Ryana bo miałem go na radarze cały czas, a tu już za plecami pobidowane po całości Graty. Aczkolwiek poszedł jeden cały budżet, to też jakieś plusy dla mnie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No proszę chciałem się dziś włączyć w ściąganie Ryana bo miałem go na radarze cały czas, a tu już za plecami pobidowane po całości Graty. Aczkolwiek poszedł jeden cały budżet, to też jakieś plusy ; ) Spoko. Poza tym jako komisz mogę sobie samodzielnie otworzyć linię kredytową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Spoko. Poza tym jako komisz mogę sobie samodzielnie otworzyć linię kredytową I oczywiście przejdzie to niezauważone w biały dzień No nic tym razem zmieniam pogląd i mam nadzieję, że przedział 1-3 tygodni u tego FAsa będzie z naciskiem na przynajmniej 3 Chociaż na razie nie mam co narzekać na punkty, a o trójeczki może sobie powalczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 I oczywiście przejdzie to niezauważone w biały dzień Ooojjj. Przecież tyrania ma tę niewątpliwą zaletę, ze nie musi się przejmować takimi drobiazgami jak PR No nic tym razem zmieniam pogląd i mam nadzieję, że przedział 1-3 tygodni u tego FAsa będzie z naciskiem na przynajmniej 3 Chociaż na razie nie mam co narzekać na punkty, a o trójeczki może sobie powalczymy. Wiesz - musze się cieszyć z możliwości rywalizowania w górnych strefach póki mogę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Mamy na dziś trzech nieaktywnych anansasów. $L@$H, karmelo i Jacob. Żaden nie pojawił się w lidze od dnia założenia drużyny pod koniec września. Cała trójka weszła do ligi jako rookies. Jesli nie wykażą żadnej aktywnosci w najbliższych dniach (a wysyłam PM'y i maile), to chyba trzeba będzie wpuścić kogoś na zastępstwo - o ile będą chętni. Ewentualnie sam przejmę kontrolę nad tymi zespołami tylko po to zeby wystawiac legalny sklad (bez wymian, ale z ruchami na FA), ale do tego potrzebowałbym zgody większości ligi, bo musielibyście mi zaufać, że nie będę tego robił mając na celu własny interes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Niech mi ktoś wytłumaczy jedną rzecz. Czy jest gdzieś widoczne ile ktoś zabidował za danego zawodnika, którego chce wyciągnać z FA ? Bo nie wiem czy jestem ślepy, czy po prostu to się w ciemno wpisuje daną cenę (co było by dla mnie zupełnie bez sensu). Chciałem wyciągnąc Andersona a tutaj się dzisiaj okazuje, że Leszczur dał 49$ i po zawodach ;/ Co prawda nie wiem czy wydalbym za niego cały budżet, ale gdybym o czymś takim wiedział miałbym przynajmniej okazje się zastanowić Ponawiam, bo widzę, że dyskusja trwa w najlepsze a moje pytanie zostało chyba przeoczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi