karl Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) @wiLQ R. Anderson + Bogut + Ginobili + Bennet za Irving players to drop: Foye, Allen, Stephenson. @evitacre Zawetowalbys? Ja nie mam najmniejszego zamiaru. Edytowane 13 Października 2013 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 trudno tak bez edycji bo nie wiadomo do kogo pytanie... tak jak w NBA masz pewne ograniczenia w salary wymian tak tu w roto ta dysproporcja czy błąd czy nie jest za duża.... takie ograniczenia z resztą zabezpieczały by przed przepłaceniami bo niektórzy byliby nie trejdowalni Dh to świetny przykład gdzie GM ponosi dodatkową odpowiedzialność a podbijanie do 55 czy 60$ - - - Updated - - - byłoby karane tym, ze nikt przecież raczej nie odda Love'a czy Walla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 @wilQ w tym drugim trejdzie irving za r andersona, boguta, gino i benneta @ignazz a propo że nikt raczej nie odda love'a czy wall'a, linijka powyżej @karl ja też nie, skoro się tak dogadali to niech mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A wlasnie, liczac to "zlota" zasada, ze pensje musza sie zgadzac, badz byc tylko nieznacznie rozbiezne. To ten trejd jest 62 za 32... To co tez wetujemy, prawda chlopaki? Czy moze granica nie zostala przekroczona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 R. Anderson + Bogut + Ginobili + Bennet za Irving players to drop: Foye, Allen, Stephenson. Wymiany 4 za 1 sa rzadkoscia... ale ktora strona tutaj mialaby rabowac druga? Zwlaszcza jak sie uwzgledni kontuzjogennosc wszystkich zamieszanych to jedna wielka ruletka takze podziwiam odwage obu stron ;-) matek, tez mi sie nagle przestawilo na angielski, ale zmienilem w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 @ matek w opcjach dzisiaj przestawiałem na pl, też mi eng wskoczył @wilQ gość po traumie + inwalida + pół inwalidy + rookie który powinien grac na PF w drużynie gdzie nie ma miejsca na PF za bądź co bądź 65-70 meczy na b wysokim roto-poziomie. no nie wiem, kto kogo rabuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 juz same trzy powyzsze posty powinny rozwiaz watpliwosci, czy wetowac trejd czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 gość po traumie + inwalida + pół inwalidy + rookieNa takiej zasadzie to sam Irving tez jest mega zlamasem ;-P Wg mnie przed rozwazeniem weta najpierw wypada sprawdzic chociaz zeszloroczne wartosci [takie bezwzgledne minimum] i te nie wygladaja w tej wymianie jakos zle. Przynajmniej IMHO, ale to Wasza piaskownica ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 @wilQ jak dla mnie irving w porównaniu z nimi jest okazem zdrowia (fizycznego i psychicznego) gino i bogut to nie dość żę jakieś 50g to jeszcze 20 minut max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 matek! uwierz że zaczynam rozróżnić real vs roto ale nadal nijak się to ma do handlowania przed sezonem bez w sumie większej potrzeby nerwowości graczami 3x droszymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 @igazz no tylko zwróć uwagę że ten drogi gracz był o jakieś 30$ przepłacony, gdyby nie to nie byłoby dyskusji. A ta wymiana pasuje obu stronom także imo nie wiem o po co to całe zamieszaknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ryan Anderson pokazuije w Preseason, że jest w normalnej formie (gra to co zawsze ... ). Bogut jest w CY, a Manu odpoczął w wakacje. Co do Benneta, to jak kto wierzy w 1 picki. Uważam, że sporo daję, nie mam problemu jeśli traid zostaje anulowany. Szkoda tylko, że jak się konstruuje deal to bardziej trzeba myśleć, by 'nazwiska' się zgadzały niż dobro obu zespołów (stąd wymiana jest trochę nawet bezsensu dla mnie, bo dobrze ułożony zespół rozbiłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ale właśnie o to biję całą pianę aby tak jak w realu NBA unikać przepłacania w roto ... dodatkowe utrudnienie w postaci PROBLEMU sprzedaży przepłaconego gracza (vide DH) poprawiałoby jakość rozgrywki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ale co to jest przepłacanie ?? Podobnie jak w NBA tak i tu, LBJ i KD są warci baaardzo dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 tych akurat nikt nie sprzedaje po pary dniach po drafcie za 30% ceny więc nie o to chodzi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ale w czym jest problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 nie moja liga ... to raz .... bo to II brak mojego doświadczenia to dwa! ale tak jakoś dziwnie mi jak najpierw gracz jedzie z licytacją do 55$ a potem odpuszcza temat za 20 ileś tam..... ja nie mam się prawa przyczepić ale się jednak czepiam bo mimo braku głosu byłbym zniesmaczony aby takie korekty robiono codziennie w innych ligach... w swojej bym to oczywiście zavetował... tylko w swojej... bo takie mamy zasady.. poznaję dopiero świat roto więc proszę o wyrozumiałość ale dziwna akcja jak dla mnie a nie zamierzam się ograniczać komentarzach bo te akurat mało szkodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A czy ktoś próbował się postawić w sytuacji Karla? Najpierw najeżdżacie na niego za tego Howarda, a potem gdy go wymienia też coś nie pasuje. Ja będąc na Jego miejscu, bym się do tego grajka mocno zniechęcił i cieszył z tego, że mam okazję się go pozbyć w rozsądnym traidzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 to nie jest dla mnie naturalne zachowanie.... jak by mi ktoś zarzucił skrajnie złe działanie jako GM i przepłacenie za 55$ gracza z mocną krytyka - to mój ostatni ruch byłby związany z potwierdzeniem tej tezy i sprzedanie na drugi dzień za 20$ DH - aby się "oczyścić" bo ktoś krytykował... zamiast jednego błędu mamy dwa IMO z drugiej strony ktoś podrzuca towar za 20 i dostaje coś lepszego ( nie twierdzę że za 55 bo było oczywiste przepłacenie) i ma być OK? jeszcze przed sezonem? mi się to nie podoba ale nie moje pchły.... ja takich trejdów robić nie zamierzam a sprzeciw był czysto symboliczny bo nie mam prawa głosu..... dziwi mnie za to brak reakcji zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi