Julius Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Ostatnio troche nadrabiam: Pacific Rim - wpadl w moje rece przypadkiem - polecam wszystkim, ktorzy lubią coś luźnego z duzą iloscia efektów. Typooowe do wyrzygania kino hollywoodzkie, ale good fun generalnie mocne 6, a nawet 7 /10 Equalizer z Denzelem to dla mnie średniak - do kina bym nie poszedl ale w wolnej chwili wszedł całkiem spoko Walk among thombstones to chcialoby sie rzec typowe kino z Neesonem z ostatnich lat - solidna 7/10 Maze Runner - wygladal mi na gniota, ale mial w sobie cos intrygujacego taka mocna 5 /10 Predestenation czyli o podróżowaniu w czasie troche inaczej - paradoksalnie ciezko o spojny film z taka tematyka, tutaj nie skupiano sie prawie w ogole na 'efekcie motyla', ale podobalo mi sie, bo w koncu cos innego - solidne 6 moze 7 /10 Planeta Małp 2014 - nie jestem fanem tej serii... dla zabicia nudy czemu nie, ale ... 4/10 Teenage Ninja Turtles - ze wzgledu na sentyment i Megan Fox 6/10 Stonehearst Asylum - jeden z bardziej podobajacych mi sie filmow ostanio... no i Kate Backinsale <3 mocne 7/10 This is where i leave you - komediowo/obyczajowe filmidło - przyjemnie sie ogladalo po stresujacym dniu, Generalnie jest duzy niedostatek takich filmow - odprężających, nie wymagających, ktore jednoczesnie nei są gniotami, dlatego 7-8/10 I Orgins - całkiem przyjemne filmidło, o trochę ambitniejszym klimacie dobre 7/10 BTW: Django był kozakiem, jeden z najlepszych filmow ostatnich lat, Help spoko, 12YS overrated, ale OK Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Julius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dla mnie Django to 9/10, jeden z moich bestow, nie wiem jak można o nim powiedzieć, że jest średni, a co dopiero słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 a kto oglądał Interstellar? jakie opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Typowy Nolan - fajna rozrywka, która nie obraża inteligencji widza. Świetny score Zimmera. Tylko nie analizuj za dużo i nie oczekuj drugiej Odysei Kosmicznej, bo się rozczarujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 dzięki, skoczę z panną w takim razie do kina bo mi marudzi, że na hoplicie byłem z kolegami. a co do filmu Jacksona to taki sobie, ale oczywiście ładnie opakowany więc mimo wszystko warto rzucić okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Ano jak Interstellar jeszcze leci w kinie, to tym bardziej warto skoczyć. Jest trochę biadolenia o miłości, przystojny McConaughey - dobra rzecz żeby iść z laską i nie rzygać z nudów jednocześnie ;] Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 i tutaj był mój klucz doboru Jendras ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 The Giver - 6/10 niezły obraz furustycznego porządku świata. Dobre aktorstwo w przypadku ról drugoplanowych. Jednak sam wątek fabularny nieco naiwny. W niektórych momentach miałem wrażenie że oglądam seksmisję tylko na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Interstellar mógł być zrobiony lepiej, ale zdecydowanie też trzeba lubic scifi, aby przetrwać pomysł filmu. Trochę bym wyciął z tego filmu pierdół i niby lekko na siłę Nolan chciał do Odysei się odnieść. Ale pytania odnoście tego czego nie wiemy a możemy sie domyslac i co jest tak naprawdę we wszechświecie mozliwe, we Wszechswiecie gdzie jestesmy niczym to własnie jeśli lubimy tego typu pytania i zastanowienia to jest to film dla nas. Mnie osobiscie SciFi nie ujmuje jako gatunek, ale dobrze zrobiony film zawsze jest dla mnie gratką, a Hans zrobił rewelację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Muzyka świetna, fakt. Sam film mógł spokojnie być pół godziny krótszy bez żadnej szkody i łatwiej by było w kinie wysiedzieć. Spodziewałem się więcej super widoczków i efektów, także uważam, że można sobie odpuścić kino i obejrzeć w domu. Oczywiście warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 The Drop - czekałem na ten film, ze względu na obsadę i się nie zawiodłem. Tom Hardy pokazał, że jest aktorem z najwyższej półki. Gandolfini bez rewelacji. Cała historia całkiem fajna, nie dłuży się i ogląda się bardzo przyjemnie. Jak ktoś liczy na fajerwerki to się pewnie przeliczy, ale ja polecam. Kawał dobrego kina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gandolfini to zawsze dobrze gra. rewelacji oczekiwać nie trzeba ale liczyć na grę z emocjami to tak. /no juz oczekiwać nie będziemy/ A Tom Hardy potrafi zaskoczyć i zaciekawić kreacją postaci - obejrzeć film warto zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gandolfini to zawsze dobrze gra. rewelacji oczekiwać nie trzeba ale liczyć na grę z emocjami to tak. /no juz oczekiwać nie będziemy/ Dlatego jest jednym z moich ulubionych aktorów. Zawsze trzyma poziom, nawet jak rola wydaje się nudna i zwyczajna. Połączenie z Tomem Hardym to był must watch dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dlaczego umarć musiał? dlaczego?!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikerski Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wczoraj widziałem naprawdę wybitny film, którym chciałbym się z wami podzielić - "Samsara". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wczoraj widziałem naprawdę wybitny film, którym chciałbym się z wami podzielić - "Samsara". Pozdrawiam Samsara jest kozacka - ale to film, który trzeba ogladac na duzym, dobrym TV, albo w kinie - inaczej nie da sie docenic w pełni jego uroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Samsara jest kozacka - ale to film, który trzeba ogladac na duzym, dobrym TV, albo w kinie - inaczej nie da sie docenic w pełni jego uroku. Dałeś się wkręcić :-) Zobacz stopkę/sygnaturkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dałeś się wkręcić :-) Zobacz stopkę/sygnaturkę Jebać, film naprawde dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tygrysem jeden z najlepszych filmów wojennych jakie widziałem. Scenariusz nie rodem z ulotki do akademii wojskowej nasranej patriotyzmem, tylko bryd smrod jakbys czytal pamietniki wojenne. Oczywiscie to nie film historyczny ale duzy plus jeden z najlepszych wojennych?! serio Koelner? przecież to jest gniot na równi z niezniszczalnymi - gdzie też jest trochę gore i to ma niby pokazywać "prawdziwą wojnę"... ale poza tym to takie bzdury, że pod względem realizmu ten film jest na tej samej półce co 300. już czterej pancerni i pies byli chyba lepsi. przecież nawet ta scena z tygrysem jest niewiarygodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 jeden z najlepszych wojennych?! serio Koelner? przecież to jest gniot na równi z niezniszczalnymi - gdzie też jest trochę gore i to ma niby pokazywać "prawdziwą wojnę"... ale poza tym to takie bzdury, że pod względem realizmu ten film jest na tej samej półce co 300. już czterej pancerni i pies byli chyba lepsi. przecież nawet ta scena z tygrysem jest niewiarygodna. scena z tygrysem jest jak najbardziej wiarygodna. ostatnia scena zepsuła ten film. prawdziwa wojna polega na brudzie ,syfie, problemach psychicznych, pijaństwie i gwałtach a nie jak większości filmach na miłości, patriotyzmie, oddaniu, honorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi